Twitter | Search | |
cedocpalau
El Centre de Documentació de l'Orfeó Català (CEDOC) és un centre especialitzat en el tractament, conservació i difusió del patrimoni musical
238
Tweets
235
Following
219
Followers
Tweets
cedocpalau 5h
Coincidint amb el cinquantenari de la mort del musicòleg, historiador i professor Higini Anglès, al Blog del CEDOC trobareu un post sobre algunes de les seves vivències resseguides a través de la correspondència conservada a l’arxiu.
Reply Retweet Like
cedocpalau Dec 6
de 1941 va morir el compositor, director i fundador de l’ Lluís Millet i Pagès. Si el voleu conèixer amb més detall podeu visitar l’exposició virtual “Lluís Millet i Pagès. Una vida i els seus anhels”
Reply Retweet Like
cedocpalau Dec 4
Ahir al programa de la va fer un reportatge dedicat a les pràctiques dels alumnes del grau en musicologia de la UAB que realitzen al CEDOC sobre la descripció de documents musicals. A partir del minut 45!.
Reply Retweet Like
cedocpalau retweeted
Judit Jordana Dec 3
📻Estudiants del grau en musicologia de la van al a fer pràctiques de descripció de documents musicals per recuperar Patrimoni Cultura.🎙️N'he parlat avui a l' , a partir del minut 45:
Reply Retweet Like
cedocpalau Dec 3
de 1729 consta el bateig d’Antoni Soler. Al Blog del CEDOC trobareu un post sobre la seva trajectòria i els documents del compositor que conservem a l’arxiu: A la visita guiada CEDOC: l'Arxiu de la Música podeu veure'ls!
Reply Retweet Like
cedocpalau Dec 2
de 1970 Mstislav Rostropóvitx va actuar al sota la direcció d’Antoni Ros Marbà amb l’Orquestra Ciutat de Barcelona. És considerat un dels millors violoncel·listes de tots els temps. Al CEDOC conservem el programa de mà:
Reply Retweet Like
cedocpalau Dec 2
I també al on va actuar en diverses ocasions: 😉
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 30
de 1935 s’estrenava al les obres “De bon matí”; “La barca de nacre”; “Rosa de tardor” i el “Ram d’or”, de Joan Baptista Lambert. Si voleu saber-ne més, d’aquest compositor, el Fons Joan Baptista Lambert està digitalitzat:
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 28
Sabies que al Foyer del hi ha una exposició totalment de franc dedicada al guitarristes que van actuar a la Sala de Concerts durant la primera meitat del s.XX? Veniu i gaudiu de l’exposició en un espai emblemàtic.
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 28
Avui tenim a l'Associació de visita al CEDOC! Un plaer rebre-us i viatjar per la història de la música catalana a través dels nostres fons documentals.
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 26
Replying to @cedocpalau
Per saber-ne més, podeu visitar l'exposició virtual "La dona i la música"👉 on es fa un repàs de la trajectòria d'Ònia Farga i tantes altres dones compositores i intèrprets que van marcar el panorama musical català de finals del s.XIX i principis del s.XX
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 26
de 1882 va néixer la violinista, pianista i compositora Ònia Farga. Com a concertista va gaudir d’un reconeixement internacional destacable. Al CEDOC conservem els programes de mà de les seves actuacions al 👉
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 25
de 1913 va néixer el compositor Joan Comellas i Maristany. Al CEDOC conservem música manuscrita seva consultable a les nostres “Col·leccions Digitals”: Obres seves per a piano com “Andorranes” han sigut interpretades al
Reply Retweet Like
cedocpalau retweeted
PalauMúsicaCatalana Nov 24
Benvinguts al Palau de la Música Catalana! 📚Visites al a les 11h, 12h, 13h, 14h 🎶 Concert del 1er taller de cant coral a les 11.10h a la
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 22
de 1876 naixia el compositor Manuel de Falla. Sempre proper al panorama musical català; al se sentiren en primera audició a Barcelona dues de les seves grans obres: “El amor brujo” i “El Retablo de Maese Pedro”. Al 2020 li dedicarem una exposició!
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 21
Avui dia de Santa Cecília la revista "La Dada" publica un nou article sobre la realitat dels arxius musicals a Catalunya. Feliç diada de Santa Cecilia!!
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 21
de 1946 s’estrenava al l’obra “Concert per oboè i orquestra, op. A-39” de Joan Manén. Podeu consultar el programa sencer a les nostres Col·leccions Digitals:
Reply Retweet Like
cedocpalau retweeted
Milena Pi Nov 21
El documenta i preserva un ric patrimoni musical. Agrupa la història de l' i el . La visita als fons de la biblioteca, arxiu i altres llegats privats situa la música en el seu context social des del sXIII i, en especial, els segles XIX-XX.
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 21
de 1852 va néixer el guitarrista valencià Francesc Tàrrega. Al CEDOC conservem una partitura manuscrita de Tàrrega dedicada al seu deixeble Miquel Llobet que podeu trobar a l’exposició “La guitarra al Palau (1910-1940)” al Foyer
Reply Retweet Like
cedocpalau Nov 20
Diumenge el CEDOC participa de les Vine a conèixer les nostres instal·lacions!
Reply Retweet Like