Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Bougas Beauty HQ
Share your feedback with . If you have any inquiries, click here for assistance:
1,569
Tweets
5
Following
3,319
Followers
Tweets
Bougas Beauty HQ 21h
Replying to @bougasbeautyHQ
Kalau kita sediakan set skincare based on your skin problem, korang nak tak? 😍
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ 21h
Usually kalau korang beli skincare, korang akan beli ikut skin concern or korang beli terus semua satu set? 🤔
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
A M A N I N A S U H A Nov 22
Mungkin benda lain aku boleh tukar,tapi serum nii betul betull onn dengan kulit..banyak botol dah guna since 2019, 😍
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Nov 11
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Nov 1
Thank youu 😍
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
Siti Najihah Hussin Oct 30
Replying to @mighvv @bougasbeautyHQ
Besttt! Rasa hydrated and bouncy lepas tu. Also, even dah pakai makeup pun, muka still glow tak nampak flat.
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
Siti Najihah Hussin Oct 30
Receive my 3rd jar moisturizer. And malam ni kali pertama nak cuba Face Scrub. I akan share my verdict after this! 🥰🥰
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 28
Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam. Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat Baginda Rasulullah saw & berselawat buat Nabi junjungan kita. - "Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaku"
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 26
We are Hiring! If you have passion in this position you can email your Resume/CV to us now!
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 25
Replying to @bougasbeautyHQ
Finallyy yg korg tunggu-tunggu selama ni ❤️🔥. Finally out 😍!!
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
Q Oct 23
BOUGAS NEXT WARRIOR CLASS! Thank you for this opportunity
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 23
Replying to @bougasbeautyHQ
The time has come!! Ramai ya yg suka massage muka everytime pakai skincare. Maksudnya confirm korg akan fall in love dengan yg ktorg bakal release hari ni 😍. Korg dh ready belum? 🔥
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
SkinVeils | #PakaiMask Oct 23
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
✨ ᴇᴊᴀɴ イジャン ✨ Oct 23
zoom training today ✨❤️ thankyou buat class free untuk team harini 🥺🥰
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 22
Korang setiap kali pakai skincare selalu tak massage muka korg? Kalau YES! Bougas Beauty have something special for youu 😍!! Stay tuned okiee?
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 20
Replying to @ehhhqila @erniamanina
HQ diserang sbb semua tak sabar 🤣
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 20
Semalam buat live dgn team untuk special project bulan ni. The moment Erni revealed the project, team went....
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
Ainun | PanemorfiCo Oct 17
Replying to @bougasbeautyHQ
Looking for a moisturizer that have a rose ingredients inside it? Fret not! Because we do have All Day Moisturizer from ❤️ It’s not only you will love the results but also, you will love the smells!! 🥰 🛒
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ retweeted
yourserumshop💖 Oct 17
Hello💖 if you would like to try or @sunflairbeauty boleh hit me up💖 i ada FREE COD 😬😬 tamamide serum tu rm49 okieee
Reply Retweet Like
Bougas Beauty HQ Oct 17
Nope. Its a lightweight texture & cepat meresap 😊
Reply Retweet Like