Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Stevan Filipovic Dec 30
Nadam se da je jasno da to što mislim sve najgore o Amfiju i SPC ne znači da mislim išta bolje o Milu, mafijaškom donu koji raspiruje nacionalizam i mržnju kako mu dune, i da ne bih ZAISTA glasao za njega (sve i da imam CG državljanstvo)? Kad već mora sve da se odspeluje na Tw...
Reply Retweet Like
boscanuck Dec 30
Replying to @SejtanovRadnik
Stvarno? Kad vec spelujete, rado bih procitao o nekom primjeru Milovog raspirivanja nacionalizma. Osim ako ne mislite na godine prije razlaza sa Milosevicem kada jeste raspirivao nacionalizam, ali mi se nekako cinilo da ste nesto skorije imali na umu. Unaprijed hvala.
Reply Retweet Like
Vesna Pesic Dec 30
Pa i ovo sa crkvom je raspirivanje nacionalizma. Je l nema drzave bez pravoslavne plemenske crkve?
Reply Retweet Like
boscanuck
Pa koliko ja vidim, na ulicama crnogorskih gradova ne divljaju crnogorski nacionalisti. Au contraire. Ako dozvolite, Meni ovo sa crkvom vise lici na strateski potez politickog vrha u Podgorici u svrhu predupredjivanja rusko-srpskog politickog mesetarenja u CG. Mozda grijesim?
Reply Retweet Like More