Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Blauw Bloed
Dit is het officiële Blauw Bloed-account. Volg ons voor het laatste royaltynieuws, foto's en video's en voor informatie over de uitzending.
5,862
Tweets
172
Following
6,267
Followers
Tweets
Blauw Bloed Nov 21
Straks in met over sobere nationale feestdag van Monaco en de documentaire 'Inside Monaco: Playground of the Rich'. Ook volgen we koningin Máxima. Zij bracht donderdag een bezoek aan MBO Utrecht. Kijken dus om 19.50 op NPO2! 📺
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Nov 19
Voor de nieuwste aflevering van de Blauw Bloed-podcast sprak met Josephine Rombouts. Zij werkte een aantal jaar op een Schots kasteel, en het avontuur begon al bij het sollicitatiegesprek.
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Nov 17
En nog steeds onze correspondent in België! Merci Wim en bonne chance met je werk! 👑
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Nov 14
Straks in met over de Britse royals tijdens Remembrance Sunday en het nieuwe seizoen van The Crown. Verder vertelt ons onder meer Máxima kleding van Nederlandse couturiers. Kijken dus om 19.50 op NPO2!
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Nov 7
Straks met over het eerste interview van de koning van Thailand, over de relatie van de royals met de president van Amerika en vertelt ons welke catwalktrends we gaan terugzien bij de royals. Kijken dus om 19:50 op NPO2!
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Nov 5
Luister nu via onze site of je favoriete podcast-app! 🎙
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 31
Straks met over de veelbesproken hereniging tussen koning Albert en dochter Delphine. Verder Josine Droogendijk over de mode van koningin Máxima in de maand oktober. Kijken dus om 19:50 op NPO2!
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 24
Luister nu op of in je favoriete podcast-app! 🎙
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 24
Straks met over de lastige relatie van broers William en Harry. Verder bespreekt Jeroen de videoboodschap van de koning met cultuurhistoricus Herman Pleij. Kijken dus om 19:50 op NPO2!
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 21
Willem-Alexander en Máxima delen een persoonlijke videoboodschap, waarin zij spijt betuigen over hun vakantie naar Griekenland.
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 20
Luisteren dus! 🎙
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 17
Straks met over de afgeblazen reis van het koningspaar naar Griekenland. Verder een exclusief interview met Máxima over schulden en Willem-Alexander ontvangt het coronadagboek. Kijken dus om 19:50 op NPO2!
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 16
Het koningspaar heeft besloten de vakantie in Griekenland af te breken. "We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons." Lees meer:
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 16
Afgelopen week sprak met koningin Máxima over schuldenproblematiek in Nederland. “Er is een groot taboe op schulden. Het liefst wil je in je hol kruipen, maar doe dat juist niet.” Lees meer:
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 10
Straks met Lia van Bekhoven over prins William die in de voetsporen treedt van zijn vader. Verder Miluska van ’t Lam over royals met mode-lef. En in Amsterdam reikte Willem-Alexander de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst uit. Kijken dus om 19:50 op NPO2!
Reply Retweet Like
Blauw Bloed retweeted
Andrew MacGregor Marshall Oct 3
Dutch TV show has a detailed report on King Vajiralongkorn, including an interview with me by
Reply Retweet Like
Blauw Bloed retweeted
Jeroen Snel Oct 3
Straks met Andrew MacGregor Marshall over de koning van Thailand. Terwijl het volk demonstreert leeft hij in luxe in Duitsland. Verder over de outfits van Máxima in september en met Trending Topic 19:50
Reply Retweet Like
Blauw Bloed retweeted
Bas van 't Wout Oct 1
Replying to @BlauwBloedtv
Hare Majesteit Koningin Máxima vroeg Sabah (die zelf schulden heeft) om haar belangrijkste advies voor mensen met schuld: "Praat erover met je omgeving. Wees niet bang, er is altijd een oplossing." maakte deze samenvatting:
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Oct 1
Er moet een onafhankelijk onderzoek komen naar de coronacrisis als deze voorbij is, stelt . Lees meer:
Reply Retweet Like
Blauw Bloed Sep 24
Koningin Máxima gaf zojuist een interview aan over haar werk als speciaal pleitbezorger voor de . Lees meer:
Reply Retweet Like