Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
xzxwlf
9,319
Tweets
199
Following
266
Followers
Tweets
xzxwlf retweeted
‘ 17h
Kindly reminder for everyone
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Dallegiks.Store Nov 25
RT JIKA KORANG DAH LAMA TAK TUKAR PURSE 😻 Nak bagi free je, Rt now!
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Padel Nov 24
saja la nk kongsi, sepanjang PKPB ni x semua kes dibenarkan utk berjalan kecuali yg melibatkan perceraian (pengesahan cerai dan setuju cerai) dan kes2 mendesak (keganasan rumah tangga/wali hakim/apa2 kes yg dibenarkan beserta notis perakuan segera) samb..
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Dr Anwar Fazal Nov 24
Depression is real. If you find yourself struggling with mental health, please don’t wait to seek help. Contact / / / hotline for emotional support. May Allah ease all our burdens.
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Zamir Mohyedin Nov 24
Terpaling ahli sihir.
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Santapan Minda 🇲🇾 Nov 24
Ya Allah dunia ini makin berbeza dan makin banyak fitnahnya. Ya Allah doronglah aku melihat kebaikan yang baik itu di nilai olehMu bukan hanya daripada nilaian ku. Sebab aku hanya manusia yg dpt lihat hanya yang terlihat.
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Zamir Mohyedin Nov 24
2-3 hari ini dahsyat betul ya drama-drama di Twitter. Tak rilek langsung. Bagilah 2020 habis dulu. Nak masuk Disember dah. 🧘
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 24
Replying to @Beardinlihyah
Uish, kes jalan eh sana? Stay safeeeeee !
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Muhammad Fahmi Nov 24
Replying to @fahmirusliMFR
5- Saya merayu sangat agar kita tidak mudah mudah berkongsi perkara yang tidak bersumberkan dengan sumber yang sahih seperti ini. 6- Netizen kena lebih cakna dalam seluruh yang berkaitan dengan Agama. Jangan mudah percaya dan sebar perkara yang tiada asas.
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Santapan Minda 🇲🇾 Nov 24
Tuhan, Aku tak tahu apa aku rasa sekarang sedih pun tidak, kecewa pun tidak, terlalu bahagia pun tidak, Namun, aku beryukur kini aku mampu lagi tersenyum dan ikut aturan takdirMu dengan tenang. Ya Allah, Satu aku pinta jagalah kedua syurgaku hingga kesyurgaMu
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 24
Replying to @AkmaNuma
Hahhhahah, emmm
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 23
Hi, i miss you
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Santapan Minda 🇲🇾 Nov 23
Perkenankan doa kami Ya Allah 🤲🏻
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 23
Replying to @AkmaNuma
Hahahahah, ehhhh. Bukannnnn, ni excited kes tangguh hhahah
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 23
Dia mcm takde point pun nak tunggu, tapi mcm asyik bukak notification. Faham tak? Hahaha
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 23
Replying to @HavocCikb @HabsahMior
Salam
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
amir pls Nov 22
Alhamdulillah, after a week of dieting I actually lost a week
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
‘ Nov 22
in case nobody told you today
Reply Retweet Like
xzxwlf Nov 22
Reply Retweet Like
xzxwlf retweeted
Yasmin Nov 21
Please please please everyone, once you get into the car— lock the doors! Bukan start enjin kereta, bukan tengok phone, ‼️LOCK THE DOORS ‼️
Reply Retweet Like