Twitter | Search | |
Tweets
arzmohdhaniffa 23h
Rapatkan dan luruskan saf. Mereka yang tidak mahu rapat dan luruskan saf bukan masalah di kaki tapi di Hati
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 20
I've just posted a new blog: 5 Iklan Raya Terbaik 2017
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 20
Selamat Bersahur... Makan apa tu?
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 19
Assalamualaikum. . Dah fikir nak berbuka apa nanti? . Perasan atau tidak "kuah dalca" dikenakan bayaran bukannya free seperti tahun tahun s…
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 18
Nak juga bila last
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 18
Al-fatihah...Arwah abah dah 19 tahun
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 18
Assalamualaikum. . Ada dua kisah mengenai bapa yang hendak dikongsi. Cuma jangan terus balik rumah lepas baca kisah ini. 😭😭😭😭😭 . Lihat di …
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 18
Ini baru dikatakan "Bertemu buku dengan ruas". . Balik raya nanti pandu dengan hati-hati, hormat pengguna jalan raya yang lain, patuhi pera…
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 18
Dah dekat nak raya??? . Persiapan raya macam mana? . Rumah dah kemas? . Sambil kemas rumah layan lagu raya baru feel skit. Penat pun tak te…
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 18
👉cuci kipas ✔ 7 kipas siling 1 kipas meja... Fuhh....😉😉😉😉 Kena belanja diri sendiri Jus Tembikai dan Jus Kurma Susu ni...
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 17
Lapar pula malam-malam ni. . Kena puji lah peniaga yang jual egg tart ni. Memang sedap
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 17
List to do : 👉Tinted kereta ✔ 👉 Servis kereta 😭 👉 Basuh kereta 😭 👉 Potong rambut 😭 👉 Basuh kipas 😭 Ada seminggu lagi sempat rasanya 😜
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 17
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 17
Pilih yang baik-baik
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 16
Cakap ja semua pandai...kata kata adalah doa 😉
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 16
Nak join mana tahu rezeki raya
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 16
Kena cuba mana tahu rezeki...jom kita
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 16
Bila nak buat ni menarik juga
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 16
Reply Retweet Like
arzmohdhaniffa Jun 16
Best apa dengar lagu raya 😋😋😋
Reply Retweet Like