Twitter | Search | |
CikLa Shahril
Never give up! Keep praying... Allah is always with us.... Wifey and mummy. **Mummy for 4 kids** Part time blogger...
9,650
Tweets
1,015
Following
708
Followers
Tweets
CikLa Shahril Mar 24
bagus ada servis mcm ni... terbaiklah
Reply Retweet Like
CikLa Shahril retweeted
PCL nazlee_ismail Mar 24
Tkyah favourite pun boleh bayar bill skrg dengan Mobile Banking app!
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 24
Nak puji pasangan ada caranya.
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 23
bagus....
Reply Retweet Like
CikLa Shahril retweeted
irrayyan Mar 22
Boleh tuntut diskaun menarik dengan RHB Kad Visa/Master Debit! 😱😱 Rujuk sini👉
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 23
semua dah senang dah skg...
Reply Retweet Like
CikLa Shahril retweeted
PCL nazlee_ismail Mar 23
Kelulusan serta merta dan pembayaran pinjaman segera dengan EASY-PINJAMAN Ekspress Details:
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 23
Makna di sebalik senyuman itu.
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 21
Tips mencari subang yang sesuai dengan bentuk muka.
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 21
Aku diuji...
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 20
Nak sihat? Jom pilih makanan organik.
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 19
ala.. says xde kad bank RHB
Reply Retweet Like
CikLa Shahril retweeted
PCL nazlee_ismail Mar 18
Dapatkan kad debit RHB, mudah lagi terbaik dengan tawaran hebat sedang berlangsung! Details:
Reply Retweet Like
CikLa Shahril retweeted
PCL nazlee_ismail Mar 17
jgn ketinggalan. Sila download
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 18
Macam mana nak pilih langsir yang sesuai.
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 18
Perempuan.
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 17
zaman sekrg semuanya dh mudah...
Reply Retweet Like
CikLa Shahril retweeted
PCL nazlee_ismail Mar 17
Mudahnya buat payment kpd FB friend dgn RHB Now Mobile Banking app! Info yg lebit lanjut - .
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 17
Selamat malam Sahabat... ❤️❤️❤️#lifestyleblogger
Reply Retweet Like
CikLa Shahril Mar 17
Reply Retweet Like