Twitter | Search | |
❤️CikLa Shahril❤️
Never give up! Keep praying... Allah is always with us.... Mummy and wife
10,088
Tweets
1,167
Following
804
Followers
Tweets
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 17
segmen: bloglist istimewa cikgu ayuinsyirah.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 16
Tazkirah Jumaat : Enam Perkara Jaminan Syurga.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
E N A Nov 15
Bersusah2 dahulu, bersenang kemudian. InshaAllah, aku yakin dengan janji Allah. Usaha, tawakal dan jangan lupa solat serta doa.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
muhammad zarin Nov 15
Jangan lihat apa yang orang lain ada tapi kita tak ada, tapi lihatlah apa yang kita ada orang lain tak ada barulah rasa syukur hadir dalam diri
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
Fadzi Razak Nov 15
PR yang bagus adalah PR yang dalam emailnya terus mention berapa bayaran, apa goodies, task apa kena buat, hashtag dan socmed tags, tarikh, masa, tempat dan details yang padat dan lengkap. Terima kasih. Seronok nak buat kerje gini
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
Puan.Kuci Nov 15
Orang yang rajin bekerja ni sebenarnya bukannya mau tunjuk pandai.. tapi sebenarnya dia tahu erti tanggungjawab. ☕
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 15
Cara nak pilih warna pemerah pipi yang sesuai dengan warna kulit.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 15
Selamat jalan Nuan Nuan.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
Waalaikumsalam...
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
SPM Fever Giveaway.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
Betul. Bertepuk sebelah tgn tak kan berbunyi puk puk puk...
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
SHAMIL ZAIN Nov 14
Dalam berkawan tak perlu memilih . Andailah satu hari nanti kau jatuh susah. Mungkin yang tolong orang lain juga, bukan kawan yang kau pilih
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
Qiya Saad Nov 14
Qiya Saad: Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017:
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
Tachaaa Nov 13
Tolong viralkan kedai mak saya yang penat mencari rezeki. Inshaallah sedap Lokasi; Gerai Makan Azizah, Kuala Rompin, Pahang.
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
فاطن قاليشا Nov 14
"No matter how strong of a person you are, there's always someone who can make you weak"
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ Nov 14
Reply Retweet Like
❤️CikLa Shahril❤️ retweeted
Perdu Cinta Nov 13
DIA dah banyak sangat bertolak ansur dengan kita ni...sanggup ke kita curang lagi dengan DIA..
Reply Retweet Like