Twitter | Search | |
Anis Jasmani
Sabar je lah 😑. Sesiapa yang ada terjumpa orang yang tiba2 jual preloved car seat jenama chicco next fit, warna hitam kelabu, especially area jb, inform aku ye. Curi barang aku takpe, yg buat aku geram dia curi barang anak aku ni
Reply Retweet Like More
azdhssn Nov 17
Replying to @anissyazwanie
Innalillah baru 3 bulan bayi ni da arwah. Harap awak bersabar ya. Dia tggu kt syurga.
Reply Retweet Like
Anis Jasmani Nov 18
Replying to @anissyazwanie
Dah la dah takde harapan nak dapat balik car seat ni. Korang tolong aku kumpul duit beli car seat baru je la ea. Tolong retweet ni je
Reply Retweet Like
dee Nov 17
Replying to @anissyazwanie
Weh kepala otak kau? Okay tak? Babi la aeon bukit indah ke sial ni? Car seat je pun???? Kau la ni kaya sangat
Reply Retweet Like
Anis Jasmani Nov 17
Replying to @DyanaMastura
Haah aeon bukit indah. Mana ada kaya, kalau kaya aku tak meroyan kat twitter camni. Separuh gaji aku la cetan.
Reply Retweet Like
Anis Jasmani Nov 17
Replying to @_msnurul
Haha masa nampak tu aku biarkan ibal termenung jap tengok dashboard. Aku terus lari cari guard.😂
Reply Retweet Like
Wiwi Nov 17
Replying to @anissyazwanie
Speechless tengok. Tkde orang nampk ke duhh. Laju betul buat keje. Habis sume dia sapu
Reply Retweet Like
Anis Jasmani Nov 17
Replying to @nrzrinajlni
Tu lah. Kereta tengah penuh pulak tu kat parking. Cane ntah dia buat
Reply Retweet Like
Z Nov 18
Replying to @anissyazwanie
Ha sudahhhh tak pasal aku kena sorok carseat baby pulak lepasniiiii. (Bila dah kahwin) Miskin sangat ke orang yg curi tu sampai smart tag & VAPE pun curi. VAPE SIALHAHAHAHAHAHHASTRESSAKU. Btw takda cctv ke area situ?
Reply Retweet Like
Anis Jasmani Nov 18
Replying to @xzayrazeex
Dah tanya guard aeon dia kata memang takde cctv 🐈
Reply Retweet Like