Twitter | Search | |
Ajuntament Esquirol
587
Tweets
109
Following
372
Followers
Tweets
Ajuntament Esquirol 5h
A L'Esquirol REACTIVEM LA CULTURA - Activitats de Juny
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol retweeted
ADRINOC May 25
Avui hem tingut la primera Junta Directiva d'ADRINOC on-line... Tot un èxit d'assistència! Volem agrair a tots els membres la seva presència i la seva paciència, sabem que a distància no és fàcil... GRÀCIES!
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol retweeted
Protecció Civil de Taradell ◾◾◾◾ May 24
Aquest cap de setmana, hauriem estat a l', prevenint i minimitzant riscos als participants de la , juntament amb i , però a causa de la l'edició d'enguany queda suspesa. Esperem poder tornar l'any vinent.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol retweeted
Osona.com May 25
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 25
AVÍS: del 25 de maig al 5 de juny, obres de manteniment a la calçada BV-5207 des del Carrer Major de l'Esquirol i carretera de Tavertet fins al poble de Tavertet
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 21
22 de maig, obres de manteniment al Camí Ral de Cantonigròs amb restriccions de circulació i aparcament. Entre els números 1 i 23, queda prohibit l'aparcament en aquest tram de les 16 h del 21 de maig fins a les 10 h del 23 de maig. Més informació:
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol retweeted
Ignasi Camps May 19
9 a 17 hores divendres, dissabte i diumenge...
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 20
Aquest dijous 21 de maig a les 18:00 h queda obert el nou vial i aparcament públic a Cantonigròs. Té cabuda per a 35-40 places, i està dissenyat per a ser utilitzat com a espai per ocupar també sense vehicles. Per això s'envolta de zona verda i arbrat.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 19
Aquest dilluns 18 de maig, el municipi de L'Esquirol ha entrat a la Fase 1 del protocol de desconfinament de la COVID-19. QUÈ ES POT FER? A la web de l'Ajuntament us expliquem els canvis que hi ha respecte a activitats socials.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 15
CASAL D'ESTIU 2020 Des de l'Ajuntament estem duent a terme la coordinació per tal de poder gestionar les entitats, els espais i les famílies. La realització del casal d'estiu està subjecte a la situació de l'actual estat d'alarma. Informeu-vos a:
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 14
Les preinscripcions i matrícules de l'Escola bressol L'Esquirol es faran via telemàtica. Tota la informació i documentació a la web de l'Ajuntament de l'Esquirol.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 12
La preinscripció escolar per l'educació infantil, primària i ESO serà entre el dia 13 i el 22 de maig telemàticament. Trobareu tota la informació a la web de l'escola EL CABRERÈS del nostre municipi i també podeu visitar la web del Departament d'Educació.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 11
Al web de l'Ajuntament hi podreu trobar un recorregut virtual per l'Escola Bressol l'Esquirol. També hi trobareu tota la informació del centre i us podreu descarregar els documents per a poder fer la preinscripció i matrícula telemàticament.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 7
Demà divendres 8 de maig era la data límit per lliurar els treballs pel premi al millor treball de recerca de batxillerat "El Cabrerès". A causa de la crisi de la Covid19, s'ha allargat el termini de lliurament i s'ha modificat les bases. + info a:
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 7
Properament s’iniciaran les obres al carrer Major a la cruilla amb el carrer de la Placeta, amb la construcció d’un illot i a la cruilla amb el call de Can Xalofa on s'hi farà una cruïlla elevada amb passos de vianants. Tota la informació a:
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 6
Des de l'Ajuntament volem fer arribar un fort agraïment a tots els veïns i veïnes de l'Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí i Sant Julià pel bon confinament per part vostre que ens ha ajudat a fer el mal menor d'aquesta pandèmia que encara no ha acabat.
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 5
L' Espai Activa't continua actiu des de casa. Descarregueu el Dossier d’Activitats pel Confinament del web de l'Ajuntament on hi trobareu passatemps, consells per passar el confinament, com fer vídeo-trucades, activitats físiques, exercicis de memòria...
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol May 4
A conseqüència de la pròrroga dels terminis que s'han anat aprovant aquestes darreres setmanes, molts contribuents estan rebent documents amb data de pagament caducada o a punt de caducar. Tota la informació a:
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol Apr 30
Publicada al DOGC la resolució i convocatòria del Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya, per a la concessió de subvencions a les empreses de comerç, serveis, artesania i moda, afectats econòmicament per al COVID 19. Tota la informació a:
Reply Retweet Like
Ajuntament Esquirol Apr 25
Després de dies tancats a casa, a partir del diumenge 26 d'abril podreu sortir al carrer. Al web de l'Ajuntament de L'Esquirol hi podreu trobar la resposta a alguns dubtes i preguntes sobre l'aplicació d'aquesta mesura.
Reply Retweet Like