Twitter | Search | |
Apek & The Imigresen
Kemiskinan di dunia tak bererti kau terhina. Itu hanya di pandangan mata. Kemewahan tidak bermakna hidupmu akan sentosa. Kesempurnaan, Tuhan menilainya
17,787
Tweets
143
Following
220
Followers
Tweets
Apek & The Imigresen 8h
Replying to @shhhhhzzz
Baik iloi
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen 23h
Uihhbh dh 6 tahun aku main twitter. Pengaruh le ni. Hahahha. Do you remember when you joined Twitter? I do!
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 20
Replying to @mrlarif
Hahahhaa. Tak sempat save la.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 19
Standard bapak² la ni. Musang ni mana nk dukung anak sgt. Parenting not babysitting.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 19
Baca berita Harian Metro pasal lelaki hilang, skali baca komen bekas isteri dia kata dia mmg slalu MIA bila kantoi curang. Tu xde hal lg. Masalahnya ex-wife dia HELOK. Hmmm.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 19
Lagi baik single smpai mati daripada tak kawin sampai mati.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 19
Future el-capitano Ander.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 19
Aku xleh stop nyanyi lagi - Drama. So, addicted. Kalau bkn sbb MV dia trending pun, lagu ni laku la.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 18
Replying to @peghokpekat
Depa pun pakai tp jd Depe.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 18
Hello Polis, org kedai ni buang isi bahagian luar kerang.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 18
Replying to @HanifRamlan
Nanti² la. Xkan nk kiss gambar kau kt fon mcm slalu.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 18
Harap anip tak lupakan aku. Mengemis demi sekembut asap.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 18
Replying to @HanifRamlan
Nippppp. Jgn tak simpan aku punya.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen retweeted
Techlagi Feb 16
[THREAD] Pada 13 Febuari yang lalu, kita telah kehilangan sebuah penjelajah berani bernama Opportunity, sebuah robot penjelajah yang ditugaskan untuk menjelajah planet Marikh. Ini 10 fakta menarik tentang robot ini.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen retweeted
Isyraff Feb 16
Replying to @tech_lagi
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 17
Replying to @mrlarif
Hokkey.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 17
keje ke? Jom Paris, dinner.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen retweeted
Marr Mohamad Feb 17
DIARI RAMADHAN RAFIQUE KEMBALI!!! New season, Ramadhan 2019.
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 17
Reply Retweet Like
Apek & The Imigresen Feb 17
Reply Retweet Like