Twitter | Search | |
N G E L
One smile can't change the world, but your smile changes mine 💕 | full of love 🌹| Move On! 😊
656
Tweets
126
Following
50
Followers
Tweets
N G E L retweeted
Khairul Hafidz Aug 17
Tips saya kepada adik-adik yang akan masuk ke alam pekerjaan, Belajar untuk menggunakan email, kerana ia dianggap satu komunikasi rasmi.
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
شاز Aug 14
Ada hikmahnya kau kenal seseorang sampai had tu je, tak lebih. One or both might hurt if they did know each other too much.
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
AqilSyahmi Aug 15
" aku boleh memaafkan tapi susah untuk aku melupakan "
Reply Retweet Like
N G E L Aug 18
kalau lah bole balik ke masa lalu. akan ku perbetulkan smuanya. namun itulah namanya takdir. tak pernah nak telepas
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
AbeDab Aug 14
RT kalau pancake ni lebih flawless dari muka kau
Reply Retweet Like
N G E L Aug 17
bila nak naik pelamin...hahhaahah
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
 Aug 16
"Matang" is not about "umur". It's about our "pemikiran". ✌
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
ni kali la sore throat mnyerang lagik. pedas tekak payah nak tdo. besok bgun dgn sputum hijo² lusa sora dah hilang hrm
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
mau kata bongok pun susa jgk sbb pndai plak order online. tp bingung mau ketawa atau menangis ni 😂
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
Tawar Hati Aug 15
Aku hidup tak boleh nak puaskan hati semua semua orang kau suka kau stay kau tak kau suka please go away 🤷🏼‍♂️
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
tasha pls, Aug 16
Real friends get treated like family.
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
Replying to @MieszLolita
kasi bulat lagik ba bear.. biar snang mau tndang biar begulik jauh² trus jdik leper bru ak puas hati.. hahahahaha
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
wow wow bilaa? bila?
Reply Retweet Like
N G E L retweeted
Nak luah Aug 14
"Suka dengan orang tu?doa yang baik-baik untuk dia sebab suka tak semestinya dengan memiliki😌
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
Replying to @NurShahiraMY
saja bersykur dgn sgala effort yg dh d nmpk hahahah 😂 jd acane? ehh hahaha 🙈
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
alhamdulillah...😉😇
Reply Retweet Like
N G E L Aug 16
xda lagik bulat dari ini ka bear
Reply Retweet Like
N G E L Jul 15
you has been slained! ARghh buat stress jugak hrmm
Reply Retweet Like
N G E L Jul 11
matilanak ndak heran lah kalo lepas ni aku dah pandai gaming. haha 😞
Reply Retweet Like
N G E L Jul 11
Replying to @ibnu_tahrir
knpa pulak mau buang..xda hp la nnti huhu
Reply Retweet Like