Twitter | Search | |
Zihni Özdil
Als je studenten die vreedzaam demonstreren door de politie in elkaar laat slaan, heb je op zijn zachtst gezegd weinig begrepen van democratie. Ik heb Kamervragen aangemeld:
Reply Retweet Like More
Daniël Rommens 9 Jun 18
Voor zover ik begreep was Van Aartsen en NYC en zou het geweest zijn die als hoofd vd driehoek de orders gaf.
Reply Retweet Like
Harry van der Molen 9 Jun 18
En dan te weten dat GroenLinks deze week nog succesvol een motie indiende om de Amsterdamse aanpak bij demonstraties onder de aandacht van alle Nederlandse gemeenten te brengen. Want: goed voorbeeld doet goed volgen. :-)
Reply Retweet Like
𝕽𝖆𝖞 🦊 9 Jun 18
'Een paar rake klappen' staat niet gelijk aan 'in elkaar slaan'. En het staat al helemaal niet automatisch gelijk aan 'politie instigeerde het'.
Reply Retweet Like
TH Baron van Deurlo 9 Jun 18
Ik hoop dat er nooit bij de heer wordt ingebroken. Want kennelijk mag de politie dan alleen 'praten' met de inbrekers. Geen gehoor geven aan een rechtmatige oproep door de politie is inbreken op onze democratie. Zo simpel is het.
Reply Retweet Like
TH Baron van Deurlo 9 Jun 18
Het is eenvoudig meneer Zihni. Wanneer je geen gehoor geeft aan een instructie van de politie pleeg je geweld. Geweld tegen de samenleving. Geweld tegen de democratie. Dan moet je niet achteraf klagen in de . Dat hoort juist U, als parlementariër, te weten.
Reply Retweet Like
TradeMarc 9 Jun 18
Volgens mij heb jij de definitief van geweld niet helemaal begrepen.
Reply Retweet Like
Avni Turgut 9 Jun 18
Ik zou zeggen 'pak ze stevig aan' Zihni
Reply Retweet Like
Go-Nederland 9 Jun 18
Deze studenten hadden beter een pand gekraakt en de bewoners bedreigd, dan was er niets gebeurd?
Reply Retweet Like
Gelaarsde Kat 9 Jun 18
U stelde óók al vragen toen een rij huizen werden gekraakt? of mensen met geweld uit hun legaal verkregen onderdak werden gegooid door en terwijl de politie toekeek? Ik kan ze niet vinden uw bezwaren? heeft u een linkje, Zihni? ( van )
Reply Retweet Like