Twitter | Search | |
karapandza ✊ Jul 29
Nisam čitao Antonićev tekst ali blanko pljuvanje po njemu i generalizaciju zbog jednog ili više tekstova ne mogu da progutam. Šta se sa njim desilo, ja ne znam, ali in je nekada davno bio mnogo cool lik. Evo i koliko cool.
Reply Retweet Like
Tomdeer Jul 29
Replying to @karapandza
To bi bilo profesore otprilike kao kada bi vi ocenjivali neki rad studenta 4 godine, bez da ga procitate a na osnovu utiska koje ste stekli o njemu iz nekog predmeta na prvoj godini. Verovatno je i komisija FONa tako procenjivala naucni doprinos doktorata Dr. Malog.
Reply Retweet Like
karapandza ✊ Jul 29
Replying to @Tomdeer7
Ne mislim da je tako. Ok mi je pljuvanje po tekstu ako zaslužuje. Ali generalizovati to na Antonića jer se neko en salže sa nekim stavom mi nije ok. Mali je lopov. To je druga priča.
Reply Retweet Like
Zapad Todorović
A kakav tekst može 2019. Antonić da napiše?? Mali je lopov, Antonić je fašista. Ma koliko vi drugovali kad je grmelo. Niko se ne seća biciklističke medalje Maksa Luburića 1929.
Reply Retweet Like More
karapandza ✊ Jul 30
Tekst jeste nacionalistički, ne slažem se skoro ni sačim u tekstu, ali je daleko od fašizma.
Reply Retweet Like
DarkMatter Jul 30
Ja nisam tekst shvatio kao poziv na mrznju i kaznjavanje Hrvata, nego kao poziv na secanje na svoje zrtve. Sve druge nacije to rade, dok u Srbiji to cine samo fasisticki moroni koji ogade sve svakom normalnom.
Reply Retweet Like
Nemanja Rašković Jul 30
A sta je fasisticki u tekstu legendo
Reply Retweet Like