Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Ziekenhuis Rivierenland
Ziekenhuis Rivierenland, hét Mensenziekenhuis
1,255
Tweets
191
Following
5,998
Followers
Tweets
Ziekenhuis Rivierenland 7h
Replying to @MariekevanA
Gemeentelijke Basis Administratie staat ingeschreven, kan er een DigiD aangevraagd worden. Daarmee kunt u met het kind een eigen MijnZR-account aanmaken. 2/2
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland 7h
Replying to @MariekevanA
Hallo Marieke, iedereen die als patiënt staat ingeschreven in Ziekenhuis Rivierenland, heeft een eigen MijnZR-pagina. Voor de toegang tot deze pagina is een eigen DigiD met SMS-functie nodig. Voor het aanvragen van een DigiD bestaat geen minimum leeftijd. Als een kind in de 1/2
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Dec 3
Kent u MijnZR al? U kunt hier uw medische gegevens inzien, afspraken bekijken en zelf een aantal zaken regelen. Sinds kort zijn er twee nieuwe mogelijkheden bijgekomen. Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Nov 19
Altijd al in een enthousiaste en dynamische vakgroep medische psychologie van een ziekenhuis willen werken? Dan is dit je kans! Dit leuke team zoekt per 1 januari 2021 een ervaren GZ-psycholoog V&O. Interesse? Bekijk de vacature:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Nov 17
Onze kinderafdeling kleurt paars op Wereld Prematurendag! Ruim één op de zeven baby’s wordt te vroeg oftewel prematuur geboren. Tijdens Wereld Prematurendag wordt internationaal stilgestaan bij de grote impact van vroeggeboorte. Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Nov 13
Elseviers Weekblad publiceerde gisteren haar jaarlijkse overzicht van de beste ziekenhuizen. In 2018 mochten wij ons onder de beste ziekenhuizen van Nederland scharen. In 2019 hoort ons ziekenhuis bij Elsevier niet tot de 13 winnaars. Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland retweeted
manon haneveer Nov 4
Ook in de wordt hard doorgewerkt. Gisteravond vierden we de 1000-ste baby die geboren werd op onze afdeling . Nog nooit eerder viel dit zo vroeg in november. We maken ons nog even op voor de laatste 2 drukke maanden van dit jaar.
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 30
Je bent werkzaam vanuit het cluster Finance, Control en Inkoop. Je werkt in een sociaal en betrokken team met ambitie en hart voor de zorg. Een team dat de lat hoog legt en eigen verantwoordelijkheid durft te nemen. Interesse? Bekijk de vacature:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 29
Vanaf 9 november kunnen patiënten voor bloedafname in het ziekenhuis, de buitenpoli’s of op een van de prikposten in de regio alleen nog op afspraak terecht. Door het werken op afspraak, wordt drukte voorkomen en kan iedereen afstand houden. Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 29
Ten behoeve van de Covid-zorg in de kliniek Longgeneeskunde zijn wij op zoek naar een ANIOS Longgeneeskunde. Interesse? Bekijk de vacature:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 27
We merken dat er bij sommige mensen steeds minder begrip is voor de coronamaatregelen. Onze collega's vragen hiervoor je aandacht. Kijk je mee? Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 20
De griepperiode staat weer voor de deur! 🤧 Onze medewerkers laten zich in het ziekenhuis vaccineren met de jaarlijkse griepprik. De griepprik beschermt tegen het krijgen van de griep. Door de prik heb je ongeveer 40% minder kans op besmetting. Goed bezig AB3! 👍
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 15
Samen houden we het ziekenhuis veilig. Daarom kunnen alle leden van de fitness vanaf 19 oktober 2020 online een afspraak maken om in ons ziekenhuis te sporten. Lees het volledige bericht:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 8
Vanaf 1 januari 2021 zullen er geen spreekuren meer gehouden worden in de Waterpoort omdat deze locatie komt te vervallen. Voorlopig zal de prikpost in de Waterpoort behouden blijven, in ieder geval tot 1 november 2021. Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 2
Ben je op zoek naar een afwisselende functie binnen een interessante werkomgeving? En wil je deel uitmaken van een gezellig team? Wij zijn voor ons Laboratorium Medische Diagnostiek op zoek naar een medisch analist. Interesse? Bekijk de vacature:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Oct 2
Vanaf vandaag moeten alle bezoekers en patiënten die voor een poli bezoek of onderzoek naar ons ziekenhuis komen een mondkapje op. Wanneer je zelf geen mondkapje op hebt bij binnenkomst, krijg je een mondkapje van ons uitgereikt. Meer info:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Sep 29
GGD opent teststraat op parkeerterrein Ziekenhuis Rivierenland:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Sep 28
De eerste 15 minuten parkeren zijn altijd gratis. Een test gaat alleen op afspraak en men dient zo kort mogelijk van te voren het terrein op te rijden. Voor je het weet is het voorbij. Succes Karin! 🙂
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Sep 16
Hoera! Jinte en Fiene zijn geboren en sinds vandaag kun je ook online aangifte doen van geboorte! 🍼🎉 Lees meer:
Reply Retweet Like
Ziekenhuis Rivierenland Sep 11
Wij werken samen met om de digitale vaardigheden in de regio te vergroten. Elke week worden er bij Leerhuis Culemborg inloopuren georganiseerd waarop mensen terecht kunnen voor vragen op digitaal gebied. 💻 Bekijk het aanbod:
Reply Retweet Like