Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Merja Vuori
Kiinnostun elämästä, ilmiöistä, politiikasta. Jokainen elämä on tärkeä. Every Life Matters.
1,293
Tweets
310
Following
137
Followers
Tweets
Merja Vuori Nov 22
Influenssarokotteet on median mukaan myyty loppuun yksityisiltä terveysasemilta ja apteekeista. Ja kunnissakin niiden on pelätty loppuvan kesken. Aiempina vuosina niitä on jäänyt yli. Onkohan mahdollista, että Suomeen tuotuja rokotteita on viety ulkomaille?
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 21
Espoon sosialidemokraatit valitsi tänään uusia kuntavaaliehdokkaita. Listalle mahtuu vielä. Kiinnostuksesi ehdokkaaksi voit ilmoittaa esimerkiksi SDPn nettisivulla olevan linkin kautta.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 20
Lapsella on oikeuksia. Lapsen oikeuksien sopimus koskee kaikkia lapsia esim hänen syntyperästään riipumatta. Suomi on velvollinen noudattamaan sopimusta. Se on juridisesti velvoittava. Sopimus on alla lyhennettynä 'selkokielisenä' versiona. Kannattaa lukea
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 19
Hyvää miestenpäivää ihan kaikille miehille! Juhlapäivä syntyi trinidadtobagolaisen tutkijan Jerome Teelucksinghin päätöksestä, joka halusi isänpäivän lisäksi päivän, jona juhlistettaisiin myös poikia sekä miehiä, jotka eivät ole isiä.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 18
Trump erotti cyberturvallisuusjohtajan TWIITILLÄ, koska tämä ei löytänyt vaalivilppiä. 😵 fired Krebs, director of the Department of Homeland Security’s Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (Cisa), IN A TWEET
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 17
Replying to @VuoriMerja
... money! not oney
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 17
Easy oney? Aina vain hullummaksi menee.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 16
Kansallinen lapsistrategia.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 16
Harvalla eurooppalaisella on nyt mielessään Lapissa.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 15
Syntymässä Aasian megamarket (allekirjoitettu, ei ratifioitu.) Mm Kiina, Japani, Australia samassa pöydässä. Vastaveto Trumpin politiikalle, jolla haluttiin saada maailma pyörimään USAn navan ympärillä, ja painaa Aasian talousmahtien päät veden alle.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 14
Maailman terveysjärjestön pääjohtaja kiittää Sanna Marinia hänen koronaviruksen torjumista koskevasta Politico -lehdessä tekemästään avauksesta. Director-General of the World Health Organization: Thank you for your great leadership, Prime Minister. Together!
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 13
, tuomari ja tasa-arvotaistelija. Dokumentti korkeimman oikeuden tuomarista Ruth Baden Ginsburgista. Erittäin ajankohtainen. Ginsburg sai aikaan merkittäviä edistysaskelia. Viimeisimpien tuomarinimitysten myötä edistys on kääntynyt taantumukseksi.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 12
Ainoa tapa pelastaa Euroopan taloudet, on yhteinen strategia viruksen voittamiseksi. Strategia on tärkeä terveyden ja talouden kannalta. Euroopalla ei ole varaa pitkäkestoiseen taloudelliseen lamaan. SUOSITTELEN. Europe must unite to beat
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 11
Mahtavaa, jos esitys etenee päätökseen asti! 🙏 Kesäisin, kun näen norpan, sydän sykähtää ilosta. Nyt taas! 🙋 Norppasaaristojen lisääminen maailmanperintöluetteloon mahdollista 2024. Norppasaaristo ehdolle maailmanperintökohteeksi
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 11
Kutsu Espoonlahden Demareiden syyskokoukseen 16.11.2020 klo 18:00. Voit osallistua Nöykkiön kirjastossa tai etäyhteydellä. Ilmoittautuminen etukäteen puheenjohtajalle Jukka Lahdelle jukka.j.lahti@gmail.com. Kutsu on julkaistu nettisivulla.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 10
@eld_denarit Porkkala on varsin lähellä Espoonlahtea. Uudenmaan Sosialidemokraatit: Uusi kansallispuisto Porkkalaan
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 10
Uusi kansallispuisto Porkkalaan
Reply Retweet Like
Merja Vuori retweeted
Merja Vuori Nov 9
Alkoholilaki ja miten sitä valmistellaan. Ja mitä siitä ajattelee Ismo Tuominen.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 8
Kyllä sillä on merkitystä, myös Suomessa, onko maailman näkyvimmän ja seuratuimman johtajan käytös muita kunnioittavaa ja rakentavaa - vai uhoa, vastakkainasettelua ja vihanpitoa. Toivon, että Joen linja pitää.
Reply Retweet Like
Merja Vuori Nov 7
Kippis! Sille toiselle vaihtoehdolle ei olisi otettu!
Reply Retweet Like