Twitter | Search | |
Van Mossel
Van Mossel Automotive Groep is met ruim 2.800 medewerkers in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland
1,252
Tweets
160
Following
896
Followers
Tweets
Van Mossel Sep 14
Jij bent een ervaren Package Engineer en App-V heeft voor jou geen geheimen. Je weet snel je weg te vinden in de verschillende tools om problemen in applicatie packages op te lossen. Herkenbaar? Kijk snel op ➡️
Reply Retweet Like
Van Mossel Sep 12
Als Verkoopadviseur bij Van Mossel Citroën in Amsterdam werk jij op een top locatie en verkoop jij de meest moderne, innovatieve modellen van het merk Citroën. Bekijk de vacature op
Reply Retweet Like
Van Mossel retweeted
Maarten Gildemacher Sep 12
De handen werden geschud🤝 en de handtekening gezet✍️. Van Mossel Hyundai Leeuwarden is lid geworden van de . Bedankt en veel plezier bij .
Reply Retweet Like
Van Mossel retweeted
TOP Oss Sep 10
🚗 De komende twee seizoenen rijden sommige spelers, stafleden en medewerkers van TOP Oss in een auto van Van Mossel Autolease. Op naar een mooie samenwerking!
Reply Retweet Like
Van Mossel retweeted
Waterweg Wonen Aug 26
Waterweg Wonen werkt aan een duurzame toekomst. Daarom zijn vandaag onze bedrijfsauto’s vervangen door elektrische auto’s. Er is dus geen vervuilende uitstoot. En dat is goed voor het milieu!
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 23
Heb jij net je MBO-opleiding afgerond, heb je affiniteit met de automotive branche en vind je het leuk om veel contact te hebben met klanten? Voor onze Autoschade vestiging in Amsterdam-Lijnden zijn we op zoek naar een Junior Calculator! Solliciteer nu!
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 20
Ben jij een marketing talent met een passie voor de automotive industrie & liefhebber van Mercedes-Benz? Dan is dit de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een Marketing Manager in de regio Rotterdam. Kijk snel op onze website voor meer informatie!
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 18
Ervaren autotechnicus en woonachtig in omgeving Breda? De koffie staat voor je klaar in onze Opel vestiging! Solliciteer snel via de link.
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 16
Onderscheid jij je door je snelle en deskundige advies met betrekking tot de aankoop van auto’s? Wij zijn opzoek naar een ervaren verkoopadviseur voor de Opel vestiging in Den Bosch! Nieuwsgierig? Lees snel de vacature op onze website.
Reply Retweet Like
Van Mossel retweeted
Regio Business Aug 15
‘De keuzes die klanten maken, waar ze op aanslaan en waarop niet, vind ik ongelooflijk fascinerend. Een auto is voor iedereen anders: status, vrijheid, gemak, imago, inkomen, vakantie. Allemaal emotie.’ Lees meer:
Reply Retweet Like
Van Mossel retweeted
Kozakken Boys Aug 14
BUSINESSCLUB | Van Mossel SEAT is vanaf nu shirt- én autosponsor bij Kozakken Boys.
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 14
Voor onze Ford vestiging in Weert zijn wij opzoek naar een ervaren autotechnicus! Kent de werkplaats voor jou geen geheimen en streef jij naar topkwaliteit? We leren jou graag kennen!
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 9
Commercieel talent gezocht voor de OPC Opel vestiging in Middelharnis! Kan jij je vinden in de missie van Van Mossel en bied je ook graag meer dan de klant verwacht? We leren je graag kennen!
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 7
❗Opgelet, vestigingsmanager gezocht in het Oosten van het land! Zorg jij dat alles op rolletjes loopt binnen de Van Mossel Autoschade vestiging in Hengelo? Reageer vandaag nog!
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 4
Voor het enthousiaste team in Waalwijk zijn wij opzoek naar een ervaren autotechnicus! Solliciteer snel via de volgende link:
Reply Retweet Like
Van Mossel Aug 2
Ben je een commerciële duizendpoot en opzoek naar een stageplaats in Hengelo voor komend schooljaar? Solliciteer dan vandaag nog!
Reply Retweet Like
Van Mossel Jul 31
Replying to @Mr_WiKa @vanmosselopc
Dat klinkt niet goed! Dit wil ik graag voor je doorzetten naar de vestiging waar het is gebeurd! Zou je in een DM wat meer informatie willen sturen?
Reply Retweet Like
Van Mossel Jul 30
Ben jij net afgestudeerd en sta je te popelen om jezelf razendsnel te ontwikkelen in de automotive branche? Solliciteer dan nu voor ons gave traineeship in regio Amsterdam!
Reply Retweet Like
Van Mossel Jul 28
Replying to @MikevHoenselaar
Bedankt voor het doorgeven! Inmiddels werkt alles weer. Heb je alles kunnen vinden wat je zocht? Groet, Renske
Reply Retweet Like
Van Mossel Jul 26
Lever jij elke dag weer top kwaliteit af in de werkplaats en staat de klant voor jou centraal? Kom dan het hardwerkende team autotechnici in Weert versterken!
Reply Retweet Like