Twitter | Search | |
Van Mossel Groep
De Van Mossel Automotive Groep bestaat bijna 70 jaar en heeft ruim 76 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland.
1,222
Tweets
152
Following
889
Followers
Tweets
Van Mossel Groep Jun 25
👨‍💻 Ben jij nog op zoek naar een gave stageplek in Amsterdam? 👩‍💻 Ter versterking van ons marketing team in Amsterdam zoeken wij een creatieve en enthousiaste marketing en communicatie stagiair! Kijk snel op all info!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep retweeted
Citroën Nederland Jun 21
Oude liefde roest niet. Ontdek onze oldtimers dit weekend in onze vernieuwde showroom! 📍 Citroën van Mossel Amsterdam. 📅 Zaterdag 22 Juni: 09.30-10.30 en van 16.00-1700.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 21
Replying to @Interpolis @CC8613
Wij ook! 😊
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 20
Ben je op zoek naar een gave baan waar je jouw ervaring en kennis van zowel online als offline marketing in de praktijk kunt toepassen? Dan zoeken wij jou! Het (digitale) marketing talent! Bekijk de vacature op:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 17
Van Mossel Automotive Groep neemt een deel van mobiliteitsgroep Automotions over en verstevigt hiermee aanzienlijk haar positie in de regio Zuidwest Nederland. De transactie is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt. Persbericht ➡
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 14
Vacature Klantenservice in Amsterdam! Ben jij een echte servicemedewerker en snap je het belang van ‘klant is koning? Reageer dan direct op onderstaande vacature!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 12
Vacature Junior Calculator in Tilburg! Je gaat aan de slag op onze Autoschade vestiging in Tilburg en wordt daar opgeleid tot een volwaardige, zelfstandige calculator. Meer lezen:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 8
Management Traineeship in Tilburg Je gaat onder begeleiding van onze directieleden van het cluster Volkswagen/Audi/SEAT/SKODA alle aspecten van het autobedrijf leren kennen met als doel om je carrière voort te zetten in de Automotive, natuurlijk bij ons!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 6
Vacature Magazijnmedewerker bij Volkswagen - Audi in Tilburg Als magazijnmedewerker heb je een afwisselende en zelfstandige baan in regio Tilburg. In deze functie zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden in het magazijn op rolletjes lopen! Wil je meer weten?
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 4
Vacature Medewerker contractbeheer bij ICLH in Waalwijk. Je zal binnen de afdeling contractbeheer werkzaamheden gaan verrichten namens alle labels van ICLH. Hierbij zal je contact onderhouden met het RDW, kopende handelaren en individuele ICLH labels.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Jun 2
Eerste Autotechnicus bij Volkswagen en Audi in Weert. Ben jij die zelfstandige, gemotiveerde monteur met ervaring die wij zoeken? Solliciteer dan nu snel via
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 31
HR medewerker in Waalwijk (tijdelijk). In deze functie ondersteun en adviseer je de HR adviseurs op het gebied van verzuim. O.a. het verwerken van de ziek- en hersteld meldingen. Heb jij al kennis van verzuimbegeleiding? Solliciteer dan nu via
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 28
Wat zijn we trots!!!!!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 28
Vacature Serviceadviseur bij OPC in Oosterhout. In deze verantwoordelijke, dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor een optimale planning van de werkplaatscapaciteit.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 26
Ben jij helemaal klaar voor jouw nieuwe toekomst? Kies nu voor een opleiding met baangarantie bij de Autoschade Groep! Lees alles op:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 24
⚡Vacature Alert! ⚡ Als Afleverspecialist ga je aan de slag bij Van Mossel Seat/Skoda in Tilburg en ben je verantwoordelijk voor het op een enthousiaste en klantvriendelijke wijze begeleiden van de klant van getekende order tot aan de aflevering.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 22
Wil jij werken op een top locatie en de meest moderne, innovatieve auto’s verkopen? Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt maar er onderling ook veel plezier wordt gemaakt!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 20
Vacature Accountmanager buitendienst bij Mercedes-Benz in regio Rotterdam In de rol van Accountmanager buitendienst ben je onderdeel van het Van Mossel Automotive Partner team en ga je exclusief aan de slag voor het merk Mercedes Benz. Solliciteren?
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 19
Product Expert bij Mercedes-Benz in Rotterdam (Autostrada) Als Product Expert bij Van Mossel Mercedes-Benz in Rotterdam ga je aan de slag om het klantcontact en de merk-experience te intensiveren en professionaliseren. Direct solliciteren via
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep May 17
Klantenservice medewerker bij Autoschade in Waalwijk Als klantenservicemedewerker bij de Van Mossel Autoschade Groep ga je aan de slag op het klantcontact centrum in Waalwijk. Interesse?
Reply Retweet Like