Twitter | Search | |
Van Mossel Groep
De Van Mossel Automotive Groep bestaat bijna 70 jaar en heeft ruim 76 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland.
1,188
Tweets
153
Following
882
Followers
Tweets
Van Mossel Groep 21h
Accountmanager Van Mossel Autolease Amsterdam. In deze rol werk jij in de buitendienst en genereer je omzet door het acquireren van nieuwe klanten en ben je verantwoordelijk voor het beheer en uitbouwen van bestaande accounts. Solliciteren ➡
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 17
Verkoopadviseur OPC Opel in Den Bosch. Als Verkoopadviseur werk jij op een top locatie en verkoop jij de meest moderne, innovatieve auto’s. Je ziet het als jouw missie om dit proces voor de klant tot in de puntjes te verzorgen. Solliciteren? ➡
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 14
Klantenservice medewerker Klant Contact Centrum Waalwijk. Je gaat aan de slag op ons centrale callcenter. Als eerste aanspreekpunt wordt jij benaderd met uiteenlopende vragen. Je staat klanten vriendelijk en professioneel te woord. Interesse?
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 13
Inkoper in Waalwijk. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle non-core diensten, gereedschap, materialen en grondstoffen. Heb jij minimaal 5 jaar concrete relevante werkervaring? Dan zoeken wij jou! Solliciteren?
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 11
Data Engineer Waalwijk. In deze rol ben jij de verbindende schakel tussen de organisatie, een schat aan data en de technische toepassingen om dit inzichtelijk te maken voor de business. Heb jij een passie voor data engineering? Solliciteer via ➡
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 10
Klantenservice Autoschade Waalwijk Als eerste aanspreekpunt van het bedrijf wordt jij benaderd met de meest uiteenlopende vragen. Je staat de klanten vriendelijk en professioneel te woord. Ben jij die klantvriendelijke collega die wij zoeken?
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 7
Eerste autotechnicus bij Ford in Helmond In de functie van 1e autotechnicus ga jij aan de slag bij de Ford vestiging in Helmond en sta jij in een top uitgeruste werkplaats. Meer lezen:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 5
Vacature Aflever specialist bij Volkswagen bedrijfswagens in Tilburg Solliciteer nu via:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 3
Chef werkplaats in Tilburg Als Chef werkplaats bij Van Mossel Car Solutions coördineer jij alle werkplaatsactiviteiten. Je zorgt ervoor dat de werkplaats altijd optimaal bezet is en je begeleidt en motiveert het team.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Apr 1
Account payable officer in Antwerpen Binnen het Finance team bij J&T Autolease in Antwerpen, zal u samen met de Finance Teamleader, meewerken aan het gestructureerd, correct en tijdig rapporteren van 3 vennootschapen in de autoleasing.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 30
Vacature verkoopadviseur bij Van Mossel in Breda! 🚗 Solliciteren kan via:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 28
Wil jij eerste Autotechnicus bij Ford in Eindhoven worden? Kijk dan snel op:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 27
Vacature Functioneel applicatiebeheerder AFAS HRM in Waalwijk. Als functioneel applicatiebeheerder ben je onderdeel van het HR team en ben je de verbinding tussen de business en de toepassingsmogelijkheden van AFAS (profit/InSite). Kijk snel op:
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 26
Plaatwerker bij Autoschade Alkmaar! Als Plaatwerker moet je met een richtbank kunnen werken en grote plaatdelen herstellen, inlassen & vertinnen. Dit kan ook betekenen het uitdeuken van onderdelen, maar ook richten & het lassen aan carrosserie.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 24
Aflever specialist bij Volkswagen bedrijfswagens in Tilburg. Als afleverspecialist ga jij aan de slag bij het Van Mossel Bedrijfswagencentrum in Tilburg en werk jij in een top uitgeruste nieuwe vestiging!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 22
Servicemanager In de functie van Servicemanager bij Van Mossel Ford ga je aan de slag op onze mooie locatie in Veghel. Als Servicemanager ben je eindverantwoordelijk voor de servicebalie en werkplaats.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 20
Chef werkplaats bij Audi Centrum Tilburg! Als chef werkplaats bij Audi Centrum in Tilburg ben jij onderdeel van een groot gemotiveerd team van autotechnici en coördineer jij alle werkplaatsactiviteiten.
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 15
Replying to @KB_NL_073
We volgen je nu!
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 15
Replying to @KB_NL_073
Zou je in een DM je (e-mail)adres willen sturen samen met het merk waarvoor je de reclame hebt ontvangen? Dan gaan we dit voor je regelen! Met vriendelijke groet, Renske
Reply Retweet Like
Van Mossel Groep Mar 11
Verkoopadviseur bij Audi in Weert! Wil jij werken op een top locatie met de meest moderne, innovatieve modellen van het premium merk Audi? Je werkt samen in een team van gedreven collega's waar er onderling ook veel plezier wordt gemaakt.
Reply Retweet Like