Twitter | Search | |
VPRO Tegenlicht
‘Mensen zijn gestorven voor arbeidsrechten! Deze rechten willen platformen zoals Uber mensen nu afnemen’, aldus Aral Balkan over de platformeconomie. Vanavond om 21.10 op
Reply Retweet Like More
Gargantaprofunda Nov 4
er bestaat niet zoiets als verworvenheden . Alles is vergankelijk. En ontwikkeling is niet altijd positief. Mensen zijn in principe slecht en zelfzuchtig, zowel eigenaren van bedrijven als arbeiders met hun verworven rechten.
Reply Retweet Like
Loebas Nov 4
Waarom zou een eenmansbedrijf die verworvenheden niet kennen? Uber is ook geen monopolist, er zijn veel meer van die platformen, én gewone taxi.
Reply Retweet Like
Raina023 Nov 4
Uber is inderdaad doorgeslagen. Een beetje als de tattoo in de peno-/menopauze.
Reply Retweet Like
🇳🇱 H@r@ld 🇳🇱 Nov 4
Als mensen weigeren te werken voor platformen zoals deze in laagbetaalde werk met weinig arbeidsrechten is het snel gedaan met deze platformen.
Reply Retweet Like
Jeroen Baert Nov 4
Reply Retweet Like
Driesblontrock Nov 6
Ho daar, positivo.
Reply Retweet Like
Mieke Nov 8
Replying to @VPROTegenlicht
In de Tegenlicht uitzending mis is de vraag aan 20-30-jarige, waarom ze niet, massaal, in opstand komen tegen uitbuiting van flexwerk.
Reply Retweet Like
H.Houwerzijl Nov 8
de jeugd heeft te druk met studie en werk en laten die Amerikaanse golf van slechtere arbeidsomstandigheden gewoon over zich heen komen . Nog even ook de CAO's zijn nergens meer bindend geloof niet dat het goed is voor ons land en niet voor de bedrijven en de werknemers . Te gek
Reply Retweet Like