Twitter | Search | |
Unica
Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.
1,895
Tweets
471
Following
3,922
Followers
Tweets
Unica Aug 4
“Door de omvang van het project en de korte tijd waarbinnen de realisatie moest plaatsvinden, is bewust gekozen voor Unica. Door de krachtenbundeling van disciplines biedt Unica integrale dienstverlening.” Meer lezen?
Reply Retweet Like
Unica Jul 23
Jaarlijks laat Unica een medewerkersonderzoek doen door een onafhankelijk bureau. Omdat het rapportcijfer hoger is dan gemiddeld, vergeleken met andere bedrijven in NL, krijgt Unica het World-Class Workplace 2020 keurmerk. 🎉
Reply Retweet Like
Unica Jul 20
Per 1 jan '21 hanteert GCVB een nieuw beleid om door aanrijdingen in een werkvak/een te verminderen. Unica vindt erg belangrijk en is om die reden een van de en ondertekenaars van de .
Reply Retweet Like
Unica Jul 18
Replying to @pienblij
Vervelend om te horen Pien! We zullen de berijder aanspreken op zijn rijgedrag, onze excuses!
Reply Retweet Like
Unica Jul 15
Het Unica Innovation Center lanceert Building Insight, een open dataplatform dat gebouweigenaren inzicht geeft en comfortabeler, efficiënter en veiliger mogelijk maakt.
Reply Retweet Like
Unica Jul 13
Wim Strunk nieuwe directeur Unica Building Services Arnhem:
Reply Retweet Like
Unica Jul 10
Unica ICT Solutions blijft voor nog eens drie jaar verbonden aan voetbalclub , als sponsor en ICT-partner. Gerard Tijink en Pascal Van Wijk tekenden het nieuwe contract. 'Juist nu blijven we achter deze mooie club staan!'
Reply Retweet Like
Unica Jul 6
Het vervangen van de luchtbehandelingskasten van poptempel in blijkt een heel karwei. Vooral omdat de kademuren in de nabije omgeving niet bestand zijn tegen een zware hijskraan. Hoe doe je dat?
Reply Retweet Like
Unica Jul 1
✅ Binnenklimaat ✅ Energiecontract ✅ Onderhoudsplannen ✅ Hygiënemaatregelen ✅ Schoon drinkwater ✅ Automatische deuropeners ✅ Virtuele werkplek ✅ Biometrische toegang ✅ Crisis-app ✅ Save a Desk app ✅ Gebruikersregistratie ✅ Monitoring 👉
Reply Retweet Like
Unica Jun 30
8 voetbalvelden, 6 kilometer lopende band, 200 kilometer kabel en duizenden pakketten die over de lijnen razen. Unica Industry Solutions realiseert in samenwerking met Greenstone Systems de techniek voor een groot distributiecentrum.
Reply Retweet Like
Unica Jun 24
Welloop 2020 van Unica Foundation gaat door als virtueel sportevent:
Reply Retweet Like
Unica Jun 23
Wordt het inmiddels alweer drukker in uw kantoor of gebouw? Goede en van de mensen die aanwezig zijn in uw pand kan helpen in het naleven van de coronaprotocollen. Unica kan hierbij met verschillende diensten ondersteunen.
Reply Retweet Like
Unica Jun 22
Arno Uiterweerd aangesteld als nieuwe directeur Unica Datacenters:
Reply Retweet Like
Unica Jun 18
Virtueel werken of minimaal 1,5 meter afstand borgen? De Unica-bedrijven ondersteunen ook in oplossingen voor voor en . Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met uw Unica contactpersoon of vestiging in de buurt.
Reply Retweet Like
Unica Jun 16
Hoe borgt u een veilige, gezonde omgeving die vrij is van besmettingsgevaren, maar wel ruimte biedt voor zoveel mogelijk mensen in uw gebouw? Unica ondersteunt daarin onder meer op het gebied van , en .
Reply Retweet Like
Unica Jun 15
Minder meters, meer ziekenhuis. Het renoveert zijn terrein en realiseert een nieuw hoofdgebouw, waar het zijn voor de zorg in de praktijk brengt.
Reply Retweet Like
Unica Jun 3
John Voogt toegevoegd aan directieteam Unica Building Projects:
Reply Retweet Like
Unica Jun 2
“Sinds mei 2019 maken we onderdeel uit van Unica”, vertelt Anja Linskens van Brainpact. “De meerwaarde is duidelijk voelbaar. In gesprekken met klanten is het synergie-effect snel zichtbaar."
Reply Retweet Like
Unica May 29
"Sfeer is belangrijk voor onze kwetsbare groep bewoners”, vertelt Allard Eggen, Facilitair manager Zinzia Zorggroep. “Dat geldt ook voor de uitstraling van het gebouw en alles wat daarmee samenhangt. Unica voelt dat feilloos aan.”
Reply Retweet Like
Unica May 28
Het produceren van veterinaire geneesmiddelen eist een nauwkeurige documentatie en validatie van het hele productieproces. Unica Industry Solutions automatiseert op maat voor producent Produlab Pharma. Lees hier de referentiecase.
Reply Retweet Like