Twitter | Search | |
Suomen Syöpäpotilaat
Association of Cancer Patients in Finland
333
Tweets
211
Following
334
Followers
Tweets
Suomen Syöpäpotilaat retweeted
Sosiaali- ja terveysministeriö Oct 22
Sopimus kansallisen syöpäkeskuksen perustamiseksi on allekirjoitettu. Keskus koordinoi kliinistä syöpätutkimusta sekä palvelujärjestelmän voimavarojen tarkoituksenmukaista käyttöä syövän hoidossa.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 22
Keskiviikkona 23.10. klo 18-19 Minä ja syöpä -ryhmächatissa teemana syövän uusiutumisen pelko . Millaisissa tilanteissa huoli nostaa päätään? Mikä auttaa pelkoon? Paikalla SSP:n työntekijä ja vapaaehtoinen vertainen.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 18
Tuoreessa Terveisiä työelämästä -blogissa asiaa työn ja toimintakulttuurin murroksesta. Millainen esimieskulttuuri tukee hyvää työhön paluuta sairausloman jälkeen? Lue koko blogi
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 17
Hyvää kansainvälistä vertaistuen päivää! Kiitämme jokaista ryhmissämme omia kokemuksiaan jakavaa, muita kuuntelevaa ja kannustavaa vertaista. Ilman teitä ei ryhmiäkään olisi olemassa. Suuri kiitos vertaistukijat!❤️
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 13
Suomen Syöpäpotilaat oli viikonloppuna mukana Nordic -konferenssissa, joka kokosi yhteen yli 70 melanoomapotilasta ja potilasedustajaa pohjoismaisen yhteistyön, uusimpien tutkimustulosten ja ESMO-kuulumisten sekä kokemusten jakamisen merkeissä.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 11
Lämpimät onnittelut vuoden syöpälääkärille ja syöpähoitajalle! Olemme tehneet yhteistyötä Ullan kanssa mm. gynekologisten syöpien kampanjassa viime keväänä ja saaneet läheltä seurata hänen poikkeuksellista ammattitaitoaan.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 8
Mitäkö tapahtuu? Minä, syöpä ja työ -teemasarja! Ke 16.10. Malmilla tai etänä, aiheena työn ja muun elämän yhteensovittaminen ja alustajana rautainen Kaisa Törnroos Ilmoittaudu mukaan edeltävään päivään mennessä marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 3
Syyskuun numerossa artikkeli töihin paluusta syövän jälkeen. -hanke tuotti suomennoksen. Lue miten työikäisiä syöpään sairastuneita tuetaan Euroopassa ja mitä haasteita on eri maissa
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 3
Tutustu Työnantajien tuen tarve sairastuneen kohtaamiseen -kyselyn tuloksiin. 41 % vastaajista miettii mitä sanoa sairastuneelle ja miten rakennetaan luottamuksellinen suhde työntekijään.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Oct 1
Yrittäjien sosiaaliturvasta ja vakuutuksista puhutaan paljon, mutta mitä tapahtuu yrityksessä, kun sairastuu syöpään? Kerro meille kokemuksistasi! Koostamme niistä tietoiskun syopajatyo.fi-sivustolle.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Sep 30
Syöpäjärjestöt järjestivät seminaarin syöpään liittyvästä eriarvoisuudesta ja yhdenvertaisuudesta. Blogissa työelämäkoordinaattorin havaintoja.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat retweeted
Emma Andersson Sep 25
Joko olet kuullut -termistä? Sana aiheuttaa tutkimuksienkin perusteella positiivisia ja negatiivisia tunteita. Mitä ajatuksia sana sinussa herättää? Lue suomennos uutisesta
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat retweeted
Emma Andersson Sep 25
Työkaverini oli puhumassa hoitoväsymyksestä: potilas kaipaa ammattilaiselta kuuntelemista ja keskustelua, tietoa sinnikkäästä hoitoon sitoutumisen hyödystä. Tavoitteiden asettamista ei toivota ylhäältä päin, vaan yhdessä motivoituen.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat retweeted
Emma Andersson Sep 25
Rekrysoftat käyttävät hakijavalinnassa Applicant Tracking Systemsiä. Algoritmi karsii pois hakijat esim. sairauden tai CV-aukon takia. The Unstoppable Résumé -palvelussa voi soveltaa piilossa olevia taitoja työnhaussa.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Sep 23
Minä ja syöpä -ryhmächat tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen anonyyminä, nimimerkin takaa. Ke 25.9. klo 18-19 keskustelemme siitä, mitä on arki sairastumisen jälkeen. Ohessa koko syksyn ohjelma - tervetuloa mukaan!
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Sep 18
Käy lukemassa uusin kirjoitus Terveisiä työelämästä -blogisarjastamme. Kirjoittaja on kokopäiväinen teekkari ja osa-aikainen syöpäpotilas, joka kertoo syöpähoitojen jälkeisen elämän haasteista ja oman polun etsimisestä.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Sep 15
Lähiesihenkilö, johdon edustaja tai HR-ammattilainen! Mitä sinä kaipaat oman työsi tueksi, kun työntekijä on pidemmällä sairauslomalla? Mistä lomakkeista ja lakisääteisistä velvoitteista tulee huolehtia? Vastaa kyselyyn 27.9. mennessä. Kysely:
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Sep 11
-hankkeen sivusto täyttää tänään vuoden! Juhli kanssamme tutustumalla sisältöihin osoitteessa ja kertomalla, kuinka voimme yksivuotiasta kehittää.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Sep 9
Uusi työntekijämme Mari Bergman on aloittanut työelämäkoordinaattorina Minä, syöpä ja työ -hankkeessa. Tutustu hänen esittelyynsä blogissa.
Reply Retweet Like
Suomen Syöpäpotilaat Aug 30
"Somessa oli mahdollista kertoa heti kaikki, mikä mieltä painoi. Myös ne asiat ja kysymykset, joista ei läheisille voinut puhua. Ryhmässä kukaan ei hätkähtänyt."
Reply Retweet Like