Twitter | Search | |
FarhannaQismina
Its not over until its over 👊🏻
26,420
Tweets
916
Following
38,388
Followers
Tweets
FarhannaQismina retweeted
Toon Seri Anthraxxxx Feb 16
Do not assume all non Chinese don't understand Mandarin.
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
kayeen Feb 14
Legendary sungguh! Meremang bulu roma den! Siti Nurhaliza,Liza Hanim,Siti Sarah,Ning Baizura,Misha Omar AIM2004
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
🦋 Feb 15
Lepasni sapa cakap aku tak basuh tudung aku sepakkk korang😤
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
pandacorn Feb 12
*laughs in malaysian* we have Bm, English and Chinese subtitles SIMULTANEOUSLY and it was never an ISSUE ugh we ELITE elite 😤✊🇲🇾
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
ADNIN ROSLAN Feb 14
Selalu kita beristighfar, tapi, tahu tak APA MAKSUD SEBENAR "Astaghfirullah"? Selalu org ingat, maksud astaghfirullah ialah "Ampuni aku ya Allah". Tapi, dlm thread ni, saya akn kongsikan, maksud sebenar istighfar. Moga2 lepas ni kita boleh lebih menghayati istighfar kita❤️
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri Feb 14
Pertamanya, saya ucapkan takziah kepada keluarga almarhum Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan al-Juffrey (Abam Bocey). Semoga dikurniakan ketabahan dan kesabaran, khususnya kepada isteri beliau dalam membesarkan anak yang dikasihi, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey.
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Khalid Karim Bring Home Umar Feb 14
Rain or Shine...bus rapid transit have freedom of the road. How can anyone not want this for KL...and we can build a Gold Standard BRT with passing lanes & upgraded intersectiond
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Maya Karin Feb 13
Just a question na,.. so if orang luar, putih ke, hijau ke, purple ke, menari zapin because they think it’s cool kita akan mengamuk ke?
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Sir kamarul Feb 13
Self defence hanya terpakai kalau mangsa dalam bahaya yang serius ('imminent danger'). Kalau setakat kena pukul dengan payung oleh pakcik, tak perlu la sampai nak smackdown macam tu sekali
Reply Retweet Like
FarhannaQismina Feb 13
Replying to @iddinadham1997
Next week! Nanti I whatsapppppp
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Megat 'Adli Feb 13
How is that racist nor sexist? That's the same exact dressing code for schools and other civil offices as well. The key word here is dressing up APPROXIMATELY, in which anyone of any race could perform. Unless you're hinting that some races are not able to do so. In which.. 🔄
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Sujimuji Feb 11
It’s like that one friend we have bila dia kenekan kite boleh, kite kenekan balik tak boleh🤣🤣🤣
Reply Retweet Like
FarhannaQismina Feb 13
You know what? I’m going to just delete it back my tiktok video tadi hahaha
Reply Retweet Like
FarhannaQismina Feb 13
Replying to @iddinadham1997
Imma be your regular customer. Nak order!
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Shamaine Othman ✊🏼 Feb 13
All Americans are stupid and cannot read subtitles
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
iam.fuzy Feb 13
Melting tengok Azri dan Siti Saleha ni. Tahniah dan terbaikkk naskah yg penuh dug dap dug dap penuh teka teki ahhh rindu Ray dan Sal☺️
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
Nadia Feb 13
The End. Thank you Azri/Ray Sal Daniel and the rest. Tq juga to . Hope to see u guys in other dramas. Hugs and kisses.
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
C I N D Y🦋 Feb 13
Sesuai jer diorang ni, mcm adik beradik ada juga. Mcm couple pn ada juga, heheheh yg ptg sis suka laaa gandingan & ni😘❤️ Menjadi laaa lakonan diorang ni, pandai hayati watak
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
C I N D Y🦋 Feb 13
Yayy happy ending ni!! Sukalaa tgk chemistry & , lakonan mantap, pandai bermain dengan emosi & wujud keserasian yg mantap membuatkan drama ni menarik. Jarang nak layan channel ni, tp disebabkan drama ni, sis layan tiap malam😅
Reply Retweet Like
FarhannaQismina retweeted
zihnihusna Feb 13
Aku jarang tgk drama melayu but this one is really worth it Best gila👍👍stay up sampai pukul 3 pagi marathon drama ni sampai ep 19😭😭crying alone in the midnight
Reply Retweet Like