Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Hemofarm STADA
Već 60 godina želimo vam svako dobro, jer znamo da je dobro zdravlje najveće bogatstvo. - vodeća farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu
2,538
Tweets
219
Following
1,782
Followers
Tweets
Hemofarm STADA Dec 3
S ponosom predstavljamo laureata Nagrade za izuzetnost 2020 koju dodeljuje . Za posvećen rad sa studentima, unapređenje obrazovanja i nauke u Srbiji i odlučno zalaganje za očuvanje integriteta , ovogodišnja nagrada pripala je prof. dr Ivanki Popović.🏆
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Dec 3
Za izuzetan doprinos razvoju zdravlja, kulture i obrazovanja, već treću godinu za redom dodeljuje Nagradu za izuzetnost, a ko je ovogodišnji laureat, saznajte u videu sa ceremonije uručenja nagrade🏆👏
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA retweeted
Hemofarm Fondacija Dec 2
Još jedan dan deli nas od imena dobitnika Nagrade za izuzetnost 2020. Budite sa nama sutra od 11 časova i saznajte odluku Komiteta za dodelu Nagrade za izuzetnost i ime laureata.
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Nov 27
Govoreći o značaju HR podrške za razvoj celokupne organizacije, CEO Hemofarma otvorio je poslednji, ‘C-level’ dan konferencije. Ovom prilikom osvrnuo se na ulogu HR-a koja je, kako kaže, bila ključna u pogledu funkcionisanja kompanije tokom globalne pandemije.
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Nov 26
Šta vi mislite o aplikacijama za izdavanje recepta? Ovogodišnje istraživanje Štada grupe o budućnosti zdravlja pokazalo je da bi čak 75% Evropljana vrlo rado usvojilo praksu digitalnog izdavanja recepata, a naša zemlja je među vodećima kada je u pitanju prihvatanje ovog modela.
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Nov 24
Ukoliko ste zainteresovani za oblast ljudskih resursa, pridružite nam se 27. novembra na konferenciji . Razgovaraćemo o novim trendovima, ali i o sve značajnijoj izgradnji kvalitetnog odnosa između HR-a i menadžmenta kompanije. Radujemo se učešću!
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA retweeted
STADA Nov 17
Did you know that certain substances such as milk and citric juices 🥛🍊 can influence the effect of ? Find out more on the STADA Health Report survey here:
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Nov 18
Otpornost na antibiotike je jedna od najvećih pretnji globalnom zdravlju. Svetska nedelja svesti o racionalnoj upotrebi antimikrobnih lekova je u toku, a istraživanje Štada grupe o budućnosti zdravlja ukazuje da je znanje građana Srbije o antibioticima iznad evropskog proseka💊
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Nov 16
Proteklog vikenda družili smo se sa studentima iz različitih oblasti na -ovoj konferenciji „Novih lidera”. Razgovarali smo o korporativnoj kulturi i vrednostima, uticaju kulture na svet mladih, ali i važnosti davanja kvalitetnih povratnih informacija.📚📖
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Nov 3
Ne propustite priliku da se prijavite za program šestomesečne plaćene prakse ! Rok za prijave je 6. novembar. Više informacija o uslovima konkursa i načinu prijave saznajte na
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 27
U ova izazovna vremena je odlučio da izdvoji deo novčanih sredstava od kupovine proizvoda za nabavku medicinske opreme zdravstvenim ustanovama širom BiH. I kad je najteže, mislimo jedni na druge. I zato .
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 26
Ako ste spremni da načinite prvi korak u svojoj profesionalnoj karijeri, pridružite nam se na ovogodišnjem -u. Vidimo se u četvrtak, 29. oktobra, u okviru panela “Od studiranja do odličnog radnog mesta”, kao i narednog dana na simulaciji intervjua.
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 25
Šta vi mislite o digitalnoj medicini? Ovogodišnje istraživanje Štada grupe o budućnosti zdravlja pokazalo je da Srbi veruju digitalnim aplikacijama i rado bi ih koristili 🧾📲🩺
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 16
nas podseća da povedemo računa o svojoj ishrani zarad sigurnije i zdravije budućnosti 🍏🍊🍋
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 12
Povodom obeležavanja Nacionalnog dana davanja, Hemofarm i dobili su priznanja za izuzetan doprinos u borbi protiv koronavirusa, kao i za razvoj filantropije. Hvala i što prepoznajete naš doprinos zajednici, posebno u ovim izazovnim vremenima.
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA retweeted
STADA Oct 11
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 7
Pozivamo najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija, kao i diplomce stručnih fakulteta, da se prijave na jedan od dva aktuelna konkursa.
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA Oct 6
Hemofarm je dobitnik „PRiznanja 2020” koje dodeljuje . Nagrada nam stiže za projekat „Jubilej - 60 godina Hemofarma” u kategoriji „Korporativna komunikacija za velika preduzeća”. Hvala svim partnerima – Brendonu, Representu i Kreativi – koji su bili deo našeg tima!
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA retweeted
NEXT Pharma Summit Sep 16
>FREE TO ATTEND - NEXT Innovation Week> Free register to our session: "Coaching for Change, Remotely". Hear from pharma experts from , , , and Register here -
Reply Retweet Like
Hemofarm STADA retweeted
STADA Aug 26
: STADA continues to grow strongly during challenging times. CEO Peter Goldschmidt on our first half results for 2020: “Our above-market sales and earnings increase reflects the consistent implementation of our for Growth strategy.”
Reply Retweet Like