Twitter | Search | |
Stichting Sprank
Samen leven vol betekenis. Bij Sprank werken christenen in hart en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
422
Tweets
164
Following
358
Followers
Tweets
Stichting Sprank Sep 12
Op de locatie Elzenlaan in Hardenberg werkt een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is binnen dit team ruimte voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar jou. Is je belangstelling gewekt bekijk dan snel de vacature.
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Sep 6
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een organisatie dat volop in beweging is? Ben je iemand die voldoening haalt om de personeels- en salarisadministratie tot in de puntjes op orde te hebben? Dan zoeken wij jou. Bekijk snel de vacature.
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Sep 3
Zaterdagochtend 14 september Carwash voor onze nieuwste locatie in Haren! Voor €10 een blinkende auto en de opbrengst is voor de Kerkboerderij! 14 september van 9 - 12 uur aan de Mikkelhorst, Klaverlaan 37 in Haren. Geweldig dat Stichting PlasBossinade ProBono dit organiseert!!
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Aug 22
Mooooeee... Groep Robijn van Dagbesteding Diamant (Hardenberg) had vorige week een ontzettend leuk uitje. Ze gingen op Koesafari bij de Vechtdal Hoeve. Echt een aanrader!
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Aug 21
In Hart van Vathorst zijn we op zoek naar meerdere begeleiders C, zowel voor de groepen als voor 1 op 1 begeleiding. Wil je meer weten kijk dan snel op onze site:
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Aug 20
In verband met ziekte en zwangerschap zijn we voor onze bewoners van de Rozenhoek in Bergschenhoek op zoek naar een persoonlijk begeleider voor in ieder geval een jaar. Kijk in de link voor meer informatie:
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Aug 20
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom onze afdeling Kwaliteit versterken en help ons te verbeteren! Kijk snel naar deze vacature:
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Aug 9
Een unieke samenwerking in de regio: De Haven in Bunschoten opent een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Als jij hier onderdeel van wil zijn, solliciteer dan snel, we zoeken meerdere begeleiders B en C!
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 26
Heb je ruime ervaring in de gehandicaptenzorg en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk de vacature
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 19
Wil jij als invalkracht (begeleider B) ons team komen versterken? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren .
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 15
Wil je graag werken in een gedreven, enthousiast team op onze mooie woonlocatie in Drachten? Reageer dan snel op deze vacature .
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 10
Kom jij onze afdeling kwaliteit versterken? Kijk snel op onze site:
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 5
Wil je een nieuwe uitdaging? Wie weet vind je die bij onze locatie Veldhorst in Stadskanaal! We zoeken een coördinerend begeleider Kijk snel op onze site voor meer informatie.
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 5
Voor onze locatie Parel-Staete in Putten zijn we op zoek naar een begeleider A, Wil jij onze cliënten ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten? Kijk dan even snel op onze site!
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 3
Voor de vakantie nog op zoek naar een baan? Kijk dan even op de site van Sprank. We hebben diverse functies als begeleider B en C. O.a. in Hardenberg, Hoogeveen, Putten, Bunschoten en Bedum.
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 1
Een eigen appartement, vrijheid en zelfstandigheid, maar toch iemand dichtbij waar je op terug kan vallen. Dat biedt Stichting Sprank in Roden voor mensen met een licht verstandelijke beperking. En er is ruimte voor twee nieuwe bewoners. Lees meer -->
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jul 1
In Hoogeveen woont een leuke dynamische groep mensen, die volop in het leven staat. Sprank heeft een begeleider C nodig om hen te begeleiden in hun zelfstandig wonen. Kijk op onze site:
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jun 25
We zijn voor onze locatie De Arendsvleugel in Sappemeer op zoek naar een begeleider C. Kom jij het team versterken? Kijk snel op onze site voor de vacature!
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jun 21
In mei 1979 namen de eerste bewoners van locatie De Handpalm hun intrek. Nieuwsblad De Heraut schreef een uitgebreide terugblik: "40 jaar een veilig thuis".
Reply Retweet Like
Stichting Sprank Jun 21
Deze jonge lezer bestudeert onze positieve cijfers van 2018. Naast alle getallen vind je ook verhalen en mooie foto's in ons jaarbericht. Heb jij 'm al gelezen?
Reply Retweet Like