Twitter | Search | |
Stichting Ömer Usta
My name is Ömer, I’m 12 yrs. old and I’m recently diagnosed with brain stem cancer. I need your help to fight this battle! Please donate!
7
Tweets
214
Following
38
Followers
Tweets
Stichting Ömer Usta Jul 10
Replying to @emmzwart
Gefeliciteerd meid!
Reply Retweet Like
Stichting Ömer Usta Mar 29
👊🏼 Steun Ömer 🧿 in zijn strijd tegen hersenstamkanker! 🧠🦠 Doneer nu via 💵 iDeal-link: Kijk voor meer info of voor het verhaal van Ömer 😷 op: 🙏🏼💪🏼🧑🏽‍⚕️👩🏼‍⚕️
Reply Retweet Like
Stichting Ömer Usta Mar 27
Iedereen bedankt! 🙏🏼 Er is al €138.880,- opgehaald. Ruim 69% van ons streefbedrag is binnen. Inmiddels is ook onze iDeal-link actief: Voor meer informatie en voor het verhaal van Ömer, kijkt u op:
Reply Retweet Like
Stichting Ömer Usta retweeted
Yıldırım Usta Mar 26
Zoon m. kanker heeft zware operatie gehad. Voor ID in het stadhuis nu. Vermoeid legt hij zijn hoofd op de bank in wachtruimte “Kom op opstaan, ‘t is hier geen hotel” schreeuwd beveiliging. Gemeld dat hij ernstig ziek is “moest hij maar thuisblijven”
Reply Retweet Like
Stichting Ömer Usta Mar 19
Hartverwarmend! Altijd fijn om tijdens deze moeilijke tijden steun te mogen ontvangen. Dankjewel 🧿❤️
Reply Retweet Like
Stichting Ömer Usta Mar 19
Ivm corona hebben de benefietinitiatieven tbv Ömer in Arnhem, Wehl, Dordrecht, Hengelo, Genk (🇧🇪) en Duisburg (🇩🇪) niet plaats kunnen vinden. Wij zijn nu des te meer afhankelijk van online donaties. Meer info: Doneer aub via:
Reply Retweet Like
Stichting Ömer Usta Mar 17
Ivm corona hebben de benefietinitiatieven tbv Stichting Ömer Usta in Wehl, Dordrecht, Hengelo, Genk (🇧🇪) en Duisburg (🇩🇪) niet plaats kunnen vinden. Wij zijn nu des te meer afhankelijk van online donaties. Meer info: Doneer aub via:
Reply Retweet Like