Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Ранко
Неколку пати апелирав да не му се дозволи подвигот, ѕвонев и на роднини од детето да се откажат, сепак пуста суета и неуки лекари и тренери со знаења од пред 100 години го пуштија. Детето сега има еден куп фиброзно ткиво во себе и последици додека е живо
Марко Пејчиновски, 13-годишниот пливач, кој вечерва се обиде да го преплива таканаречениот триаголник Охрид – Св. Наум – Струга – Охрид, во должина од 64 километри, беше принуден да се откаже од...
Reply Retweet Like More
Ранко 28 Aug 19
Replying to @Srbak
Пред неколку месеци :
Reply Retweet Like
Ранко 28 Aug 19
Replying to @Srbak
А на тие крвници што навиваа "нЕкА оДи деТеТо, нЕка се јАчА, нИшТо нЕ мУ е" им посакувам крв да серат.
Reply Retweet Like
Влад Мармалад 28 Aug 19
Replying to @Srbak
Пливал 1 час со екстремни болки во ногата само за овие да можат да стават јутуб видео кај што се дерат: "Браво Марко" "Ајде јако, само напред!". Сега детево кое пливаше за подигање на свест за ретки болести, самото ќе стане жртва на ретка болест бидејќи други немале здрав разум.
Reply Retweet Like
Ранко 28 Aug 19
Replying to @VladKoteski
ова "тешки болки" е sugar coating, којзнае во каква агонија е бидено кутрото, еден саат да издржиш болки толкави...
Reply Retweet Like
Hic Rhodus,hic salta 28 Aug 19
Replying to @Srbak
За да стигне до целта,марко требаше да плива уште 23 часа!!!
Reply Retweet Like
Ранко 28 Aug 19
Replying to @SaltaHic
:(
Reply Retweet Like
Stojan Stojanovski2S 28 Aug 19
Replying to @Srbak
п.с. овие работи не се работат и функцинонирет вака, но како што напоменав во првиот пост желбата за популраност,кревање на фама и срања почнувајќи од тие околу него е проблем.Јас не најавувам дека чекам гром 12 часа(шо нее едноставно)чекам фаќам постирам и тогаш дознава светот..
Reply Retweet Like
Ранко 28 Aug 19
Replying to @Stojan2s
Џабе броски, една година унапред им кажав точно што ќе се случи, ништо...
Reply Retweet Like
С.Т 28 Aug 19
Replying to @Srbak
А баш те пингав за твое мислење. Тоа е броски, суета на родителите.
Reply Retweet Like
Ранко 28 Aug 19
Replying to @StojanceTrajkov
:(
Reply Retweet Like