Twitter | Search | |
SSNB
SSNB is al 40 jaar de kennispartner en verbinder die zich inzet voor een gezond en veerkrachtig Brabant. Samen versterken wij de sport- en beweeginfrastructuur!
1,107
Tweets
554
Following
769
Followers
Tweets
SSNB 4h
In de workshop van onze partner nodigt de regioadviseur je uit om ervaringen uit te wisselen over het lokale sportakkoord. Dat gebeurt in regioverband, omdat je elkaar daar ontmoet, samenwerkt en aanvult. Meer informatie -->
Reply Retweet Like
SSNB Nov 18
Met ‘inclusief sporten en bewegen’ willen we het mogelijk maken dat er voor iedereen sport- en beweegaanbod in de buurt beschikbaar is. Tijdens de Kennismakerij gaat SSNB samen met de in op de talloze mogelijkheden die er zijn om dit te realiseren.
Reply Retweet Like
SSNB Nov 15
In de policy game wordt u uitgedaagd om een rol te spelen in de fictieve gemeente Struinen, die zojuist een ‘Gezond leven en bewegen’ beleid heeft vastgesteld. Aan de spelers de taak om tot beleidsactiviteiten te komen met een breed draagvlak.
Reply Retweet Like
SSNB Nov 14
We worden met zijn allen steeds ouder en dat brengt maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Tijdens de workshop ´gezond ouder worden´ gaan we via het bordspel COMMONS op zoek naar oplossingen waarbij interdisciplinaire samenwerking de sleutel vormt.
Reply Retweet Like
SSNB Nov 13
Wilt u ook jongeren activeren in uw gemeente? Urban Sports & Culture is een goed middel om dat te doen! In de workshop ´Met Urban Sports & Culture ook uw gemeente versterken?´ gaan we werken aan een actieplan om de Urban scene in uw gemeente te activeren.👉
Reply Retweet Like
SSNB Nov 12
Vacature alert! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) communicatie, stagiair(e) officemanagement en een coördinator / uitvoerende buurtsportcoach in Steenbergen. Heb je interesse in één van deze functies kijk dan snel op
Reply Retweet Like
SSNB Nov 12
en gaan tijdens de kennismakerij op interactieve wijze de weerbaarheid van sportclubs tegen criminele inmenging met u bespreken. Zij baseren zich op de resultaten van het onderzoek ´Ook criminelen houden van voetbal´. Bij zijn? 👉
Reply Retweet Like
SSNB Nov 11
De nieuwsbrief voor verenigingen is er weer. In deze editie aandacht voor rookvrije sportclubs, het stimuleringsbudget van NOC*NSF, duurzame sportaccommodaties en nog veel meer! 👉
Reply Retweet Like
SSNB Nov 8
Gisteren hadden werknemers van SSNB de cursus 'de verbindelaar'. De cursus had als rode draad het leggen van verbindingen via de dialoog. Er werden casussen behandeld en door middel van een rollenspel ontdekten de deelnemers hun rol in een gesprek. Het was een leerzame dag!
Reply Retweet Like
SSNB Nov 6
Tijdens de Kennismakerij is Hanne van Aart de verbindende schakel als dagvoorzitter: ´´Sport is allang niet meer een doel op zich maar is juist het cement waardoor moeilijke situaties een stuk makkelijker kunnen gaan.´´ Meer lezen?
Reply Retweet Like
SSNB Nov 1
Vacature alert! We zijn op zoek naar een medewerker communicatie. Heb je interesse? Kijk dan snel op
Reply Retweet Like
SSNB Oct 31
Gaaf! De Gezonde School Challenge van het Udens College heeft de 2e plaats behaald bij de Inspiratieprijs Gezonde School 2019.🏆 Een door TU/e ontwikkelde app motiveert daar leerlingen voor een gezonde leefstijl. Mooie samenwerking vanuit
Reply Retweet Like
SSNB Oct 31
Sporten en bewegen heeft maatschappelijke waarde. Het maakt gezond en gelukkig, maar hóe gezond en hóe gelukkig? deed hiernaar onderzoek en deelt de uitkomsten tijdens de Kennismakerij.
Reply Retweet Like
SSNB Oct 30
Data gedreven beleid maken? Dan mag je de workshop “Data?? Duh!” van en niet missen tijdens onze Kennismakerij op 4 december. Dus beleidsmakers van Brabantse gemeenten: meld je snel aan voor ons jubileumcongres op
Reply Retweet Like
SSNB Oct 29
Bijdragen aan de doorontwikkeling van het vak buurtsportcoach en combinatiefunctionaris? Vul nu de enquête in via . Jouw input maakt het aanbod van een goede ondersteuning met bijvoorbeeld bijscholing en coaching mede mogelijk.
Reply Retweet Like
SSNB Oct 24
Hoe kan technologie en innovatie bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen? Aan de slag met vraagstuk over beweegvriendelijke openbare ruimte tijdens het werkatelier dat we met organiseren tijdens de Dutch Design Week.
Reply Retweet Like
SSNB Oct 22
Blinkt jouw gemeente/organisatie uit in werken aan maatschappelijke vraagstukken op basis van onderbouwde kennis? En wil je jouw ervaringen delen? Meld jouw praktijkvoorbeeld voor 3 november aan voor het congres ‘Doen wat werkt in het sociaal domein’.
Reply Retweet Like
SSNB Oct 17
🤕SSNB gaat in samenwerking met Ascendens opleidingen weer een EHBO cursus verzorgen. Tijdens deze tweedaagse cursus wordt je opgeleid volgens de eisen van het Oranje Kruis. De kosten bedragen € 350,– per deelnemer exclusief btw. Voor meer informatie mail naar academy@ssnb.nl.
Reply Retweet Like
SSNB Oct 13
Voor meer duurzame inzetbaarheid werken we vanuit het programma samen met Brabantse sociale werkvoorzieningsorganisaties om hun medewerkers in beweging te krijgen. Tof dat dit weekend 25 toppers van meeliepen met 💪
Reply Retweet Like
SSNB retweeted
Dave Schoonen Oct 11
Mooi nieuws vlak voor de herfstvakantie vanuit regio Hart van Brabant. Na Tilburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Dongen en Loon op Zand gaat namens in aan de slag als voor het !
Reply Retweet Like