Twitter | Search | |
Spike Nederland
Full Contact TV. Met , , , , en meer! ๐Ÿ“บ Bij KPN op 13 en bij Ziggo op 16.
3,269
Tweets
256
Following
1,787
Followers
Tweets
Spike Nederland Jun 4
De Hooligirls moeten vandaag hun 'stinkende' best doen om er met de winst vandoor te gaan!๐Ÿ’ฉ Check wie het is gelukt op ons YouTube-kanaal!
Reply Retweet Like
Spike Nederland May 20
Zie jij al spoken? Ghost Adventures zie je vanavond, om 00:25! Alleen, bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 27
8..9..10! Wie niet weg is, is gezien! Kan jij de geest spotten? Kijk Ghost Adventures vanavond om 23:35, bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 24
Zelfs de meest treurige plechtigheden krijgen een enorme knal met de mannen van Top Gear! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฃVanavond, om 20:30! Alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 23
Sommigen willen hun summer tan wel heel snel krijgen.. ๐Ÿ˜ฑAankomende donderdag zie je hoe dit afloopt! The Spike Room, iedere donderdag, alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 20
Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet... ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘ป Vanavond, om 23:35. Alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 18
Vrienden pushen elkaar tot het uiterste in de meest krankzinnige challenges! โ˜ ๏ธ Zou jij het in je hebben om zo ver te gaan voor een prijs?๐Ÿค‘ Vanavond zijn we terug met The Spike Room! Om 21:30, alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 17
Jeremy is veel meer dan zomaar een presentator. Hij is ook een begenadigd monteur! Of toch niet... Je ziet het vanavond om 19:25, alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 16
Nieuw op Spike! The Amazing Race! Duo's staan voor de meest extreme, afwisselende uitdagingen in een race tegen de klok... en tegen elkaar! Wie neemt het prijzengeld mee naar huis?๐Ÿ’ฐ Check The Amazing Race maandag tot en met vrijdag, om 18:15. Alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 15
Nog maar 4๏ธโƒฃ nachtjes slapen tot The Spike Room! Vier vrienden die alles overhebben voor een prachtige prijs... Hoe ver zou jij gaan?
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 12
The Spike Room is BACK! Vrienden die zichzelf en elkaar tot het uiterste pushen om kans te maken op een prijs... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘€ Zit jij klaar? Vanaf donderdag, 18 april om 21:30! Alleen, bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 11
Sushi, sumo en sportwagens.๐Ÿฃ๐ŸŽ๏ธ Je raadt het al; de mannen van Top Gear zijn vanavond in Japan te vinden! Kijk hoe ze het ervan af brengen om 20:30, bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 10
De emoties lopen op bij het stoere duo! In de allerlaatste John en Cor gaan nog ff door blikt het duo op hun manier terug op de finale!๐Ÿ˜‚ Wat heeft het avontuur hen gebracht?โค Check het snel!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 9
Ben Fogle geeft alle gemakken van de moderne tijd op, en gaat helemaal terug naar de Prehistorie!๐Ÿ’ฉKijk Where the Wild Men Are with Ben Fogle vanavond, om 20:30 bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 7
De halve finale stond in het teken van realisme. Welk portret is jullie favoriet? ๐Ÿ‘€ Check de grote finale van Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars morgen! Om 21:30, alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 4
Ready? Set? Go! Vanavond weer een aflevering van de mannen van Top Gear! Om 20:30, alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 2
Freddie Mercury... Dat was toch die ene voetballer van Ajax? ๐Ÿค”Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars nadert zijn ontknoping!๐Ÿ˜ฑ Check de finale maandag, 20:30! Alleen bij Spike!
Reply Retweet Like
Spike Nederland Apr 1
High five, mofo's! โœ‹ De halve finale van Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars is aangebroken. Vanavond om 21:30, alleen op Spike.
Reply Retweet Like
Spike Nederland Mar 31
Welke tattoo brengt het beest in jou naar boven? ๐Ÿบ๐Ÿฏ๐Ÿต Check morgen om 21:30 de halve finale van Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars, alleen op Spike.
Reply Retweet Like
Spike Nederland Mar 30
Na een ernstig motorongeluk keert Daniel Straus weer terug in de kooi ๐Ÿ”ฅ๐ŸฅŠ , vanavond om 20:30, alleen op Spike.
Reply Retweet Like