Twitter | Search | |
Shakkei
Inspiratie & Motivatie | Authenticiteit & Compassie | Training & Coaching | Stilte & Aandacht | Inzicht & Beleving | Zelfkennis & Bewustwording |
462
Tweets
1,083
Following
448
Followers
Tweets
Shakkei 7h
Vandaag weer inspirerende teamdag met nieuwe groep managers om ze klaar te stomen op gebied van leiderschap, samenwerking en teamontwikkeling.
Reply Retweet Like
Shakkei Feb 17
Heerlijke zonnetje, de natuur en beleeftuin bij Shakkei ontwaakt. Vandaag 4-5 putters die genieten van de kegels in onze Lariks.
Reply Retweet Like
Shakkei Feb 13
Trauma therapie voor kinderen! Blijft bijzonder hoe kinderen in alle veiligheid toch hun verhaal vertellen.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 28
Buiten is het guur en koud, veel wind en hagel! Binnen is het warm en wordt door mooie mensen hard gewerkt.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 22
Winter 2019☃️☃️⛄️❄️❄️ Nu door gemeente de beschoeiing wordt vernieuwd, laten wij gelijk 10 nieuwe ligplaatsen aanleggen. De aannemer is helaas gestopt vanmiddag ivm het winterse weer. Onze poes Bodhi houd het echter wel in de gaten en functioneert als opzichter...
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 22
Mooi winter weer bij Shakkei.☃️❄️❄️
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 15
Leiderschap & Ongewenst gedrag! De leiderschapstraining op 10 mei is voor leidinggevenden die te maken hebben met ongewenst gedrag. Je leert preventief signaleren en hoe correctief te handelen. Info & aanmelden:
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 14
Traumaverwerking door EMDR. EMDR is een korte effectieve therapie vorm, waarbij wij klanten herinneringen aan traumatische gebeurtenissen helpen verwerken, reduceren of laten verdwijnen. Dit al na een paar consulten.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 9
Heftig! Vanmiddag is een medewerker die al jaren werkt voor Shakkei onwel geworden en afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Complimenten voor de 2 ambulance broeders en 4 politieagenten voor hun snelle komst, adequate zorg en medeleven. Hopen alles snel goed komt!
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 8
Nieuw Pilates bij Shakkei in Dinteloord! Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt zijn. Meer info of aanmelden:
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 24
Wij wensen iedereen prettige feestdagen, een gezond en liefdevol 2019🎄🎄🎄 Het meest kostbare wat je iemand kunt geven is tijd en aandacht... Liefs Jack & Rosana❤️
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 21
Na eerder cultuuronderzoek en maken strategische visie op bedrijfsvoering en nieuw leiderschap voor een internationale organisatie. Was vandaag de presentatie van de cultuurscan, een nieuw organogram en start teamontwikkeling van 60 mooie medewerkers.
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 17
Traumaverwerking! De verwerking van een pijnlijk verleden hoeft niet pijnlijk te zijn. Shakkei gebruikt diversen technieken om snel en effectief trauma’s te reduceren en/of weg te werken. Geen wachttijden! Info:
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 17
Masterclass XXL Yin Yoga🙏 Vanwege groot animo is er 29 december van 10.00-12.00 uur een extra masterclass. Opgeven en info bij yogadocent Daantje van Acker Mail: yoga@daantjesmindyourbody.nl Info reguliere diversen yoga lessen op
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 15
“Alles wat je aandacht geeft groeit..” De essentie van het citaat is om je tijd en energie te richten op de dingen waarvan je wilt dat ze groeien. De kracht van focus, herhaling en oefening!
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 11
Begonnen met een groep van 9 personen waarvan er uiteindelijk vanavond 6 lieve mensen zijn geslaagd voor de 8-weekse Mindfulness Basisiopleiding. Dankjewel voor jullie vertrouwen en openheid. Trots!🙏
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 8
Soms is stilte het beste antwoord!🤫 Vandaag weer met een groep lieve mensen een stiltedag als onderdeel van hun 8-weekse MBSR (mindfulness based stress reduction) basisopleiding.
Reply Retweet Like
Shakkei Dec 5
Vandaag weer een inspirerende dag met directeuren, aandeelhouders en management van een mooi internationaal bedrijf. Blijft mooi en dankbaar werk...
Reply Retweet Like
Shakkei Nov 20
Persoonlijke Groei & Ontwikkeling! Weer volle dag met coachings en vanavond alweer de 5de les met een leuke groep die de 8 weekse basistraining Mindfulness volgen.
Reply Retweet Like
Shakkei Nov 17
Wie kunnen wij ontmoeten bij Internationaal Therapeut Beurs 2018? De gezondste beurs van Nederland in Expo Houten.
Reply Retweet Like