Twitter | Search | |
Shakkei
Inspiratie & Motivatie | Authenticiteit & Compassie | Training & Coaching | Stilte & Aandacht | Inzicht & Beleving | Zelfkennis & Bewustwording |
503
Tweets
1,078
Following
451
Followers
Tweets
Shakkei Jun 15
Gezellig druk en erg leuke ontmoetingen op onze opendag 2019 bij Shakkei. Blijft bijzonder te horen, hoever mensen bereid zijn te rijden om onze natuur & beleeftuin te bezichtigen, inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Dankbaar!
Reply Retweet Like
Shakkei Jun 14
Wij zijn er klaar voor! Opendag Natuur & Beleeftuin Shakkei, zaterdag 15 juni van 10.00-16.00uur. Toegang, koffie/thee gratis. Shakkei… een bijzondere duurzame ontmoetingsplaats voor mens en dier. Info: Jack Legierse 06-10609890
Reply Retweet Like
Shakkei Jun 12
Weer volle dag interventie’s en coaching afspraken. Trots op de steeds efficiëntere resultaten van onze beproefde “Shakkei Methode”. Dankbaar dat vele Huis/Arboartsen, HR Managers en andere zorg professionals door verwijzen. Gelukkige mensen geeft betere resultaten.
Reply Retweet Like
Shakkei Jun 1
Weer veel bewoonde nestkasten en jonge vogels in natuur en beleeftuin bij Shakkei. Fijn te merken dat naar mate de vogel vriendelijke tuin zich ontwikkelt en groeit, ook de biodiversiteit en ecologische waarde stijgt.
Reply Retweet Like
Shakkei May 29
Project: Schone Stad Rotterdam. Vandaag de introductie van de eerste elektrische vuilniswagen in Rotterdam met o.a. wethouder Arno Bonte. Goed voor het milieu en de gezondheid van Rotterdammers. Leuk en trots te hebben bijgedragen aan de organisatie.
Reply Retweet Like
Shakkei May 26
Opendag bij Shakkei en tevens bezichtiging natuur & beleeftuin is op zaterdag 15 juni van 10.00-16.00 uur. Meer info: Aangesloten bij Groei en Bloei open tuinen weekend afdeling Breda en Roosendaal. Entree en koffie gratis
Reply Retweet Like
Shakkei May 23
Kracht van inclusiviteit en diversiteit. Door bij teams te streven naar diversiteit in sekse, culturele achtergrond, leeftijd etc. En een open bedrijfscultuur waarin mensen zich openstellen voor elkaars achtergrond en niemand wordt uitgesloten verbeteren resultaten.
Reply Retweet Like
Shakkei May 20
Weer in de schoolbanken bij Nyenrode Business Universiteit voor opleiding en collegereeks Psychologie & Leiderschap. Nog meer inzicht krijgen in de psychologische kant van leiderschap en (on)bewust menselijk gedrag en koppelen aan concrete managementvraagstukken.
Reply Retweet Like
Shakkei May 17
Alweer 3de (verdiepende en deze keer bijzondere) teamdag voor een gemeentelijke organisatie. Wat een progressie hebben deze mooie mensen zowel individueel en als (zelfsturend)team afgelopen jaar gemaakt.
Reply Retweet Like
Shakkei May 16
Reply Retweet Like
Shakkei May 16
Reply Retweet Like
Shakkei May 12
Ben jij ook bedreven in het ontkennen en verdringen van emotionele pijn? Pijn die je vaak tijdens het opgroeien in relatie tot anderen hebt ervaren omdat jouw behoeften niet ingevuld werden? Deze ‘pijn’ uit zich vaak op latere leeftijd.
Reply Retweet Like
Shakkei May 10
Mindfulness Avond! In verband met moederdag gaat de mindfulness avond op 12 februari niet door.
Reply Retweet Like
Shakkei May 10
Na vernieuwing van de beschoeiing en ligplaatsen bij natuurtuin Shakkei. Is er vd week een start gemaakt om faunavoorzieningen te maken. Beschoeiing levert vaak een onoverkomelijke hoge barrière op voor amfibieën, jonge watervogels etc.
Reply Retweet Like
Shakkei May 8
Organisaties zijn voortdurend in beweging. Hoe geeft u als manager sturing aan een team in verandering? Wat betekent dit voor de medewerkers? Shakkei begeleidt de mens en organisatie bij veranderingsprocessen.
Reply Retweet Like
Shakkei May 7
Vandaag weer een egel gespot!🦔🦔🦔 Met de aanleg van de natuur & beleeftuin bij Shakkei destijds, hebben we gekozen om deze volledig dier, vogel en vlindervriendelijk in te richten. Ook hebben we toen een egelhuis gebouwd. Blij met het resultaat!
Reply Retweet Like
Shakkei May 1
De kracht van verschillen! Vandaag weer een groep met lieve mensen. Ieder met zijn eigen achtergrond, voorkeur, ervaring en bijdrage. Elkaar nog beter leren kennen, meer begrip krijgen, lol hebben, groeien en als team sterker worden.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 30
Klaar voor nieuwe groep en nieuwe teamdag! Zin in...
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 27
Shakkei ook te huur! Shakkei een bijzondere ontmoetingsplaats en inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen/workshops, inspiratiesessies en/of teambuilding. Mensen uit hun vaste werkomgeving halen werkt inspirerend en constructief.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 27
Shakkei wenst u fijne Koningsdag!🇳🇱🇳🇱🇳🇱
Reply Retweet Like