Twitter | Search | |
Shakkei
Inspiratie & Motivatie | Authenticiteit & Compassie | Training & Coaching | Stilte & Aandacht | Inzicht & Beleving | Zelfkennis & Bewustwording |
586
Tweets
1,050
Following
450
Followers
Tweets
Shakkei May 17
Chillen in eigen Natuur & Beleeftuin!👌
Reply Retweet Like
Shakkei May 8
Bijzondere gast! Vandaag voor het eerst in onze tuin (op de steiger aan het water) naar wij zelf denken een aantal keer een “oeverloper” gespot, dit mede gezien het opvallende gedrag van het heen en weer wippen van het achterlijf en de kop.
Reply Retweet Like
Shakkei May 1
Bomen voor de toekomst! Diversen bomen (uiteraard alleen die zonder nesten) in de natuur & beleeftuin van Shakkei zijn professioneel gesnoeid door een ervaren boomverzorger (ETW’er).
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 13
De lente houd niemand tegen! Rustige Paasdagen thuis, genietend van het ontluiken van de natuur. De bomen/heesters met kale takken krijgen weer blaadjes, de eerste planten bloeien en de eerste vlinders zijn weer terug. De vogels baltsen en fluiten als nooit tevoren.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 11
Shakkei wenst u fijne dagen!
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 10
Vergoeding zorgverzekeraars online consulten!👌 Shakkei is aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionele therapeuten VIV. Meerdere zorgverzekeraars geven i.v.m. Corona Crisis aan dat er ruimte is voor vergoedingen bij online consulten. Info:
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 3
In navolging van de verlengde periode van de RIVM maatregelen ivm het Corona virus is de praktijk van Shakkei gesloten tm 28 april. Alle groeps trainingen/opleidingen zijn uit voorzorg tot 1 september geannuleerd. De Yoga lessen zijn ook tm 28 april stopgezet.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 3
We zien groenlingen wel vaker in onze natuur & beleeftuin, maar vandaag zaten er hele dag grote zwermen, duidelijk genietend van elkaar (paringsgedrag) in de vroege voorjaarszon. Genieten!
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 22
Bijzonder te merken hoe in korte tijd onze bedrijfsvoering verandert vanwege Corona. Dankbaar vanwege het gestelde vertrouwen in Shakkei zowel door onze zakelijke als particulieren klanten. Ook graag advies of orde in de chaos?
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 20
Lieve mensen🙏 Tot nader bericht zijn voorlopig alle groepstrainingen/opleidingen en teamdagen geannuleerd tot 1 mei. De praktijk is conform de richtlijnen van het RIVM gesloten tot 6 april. Tot 6 april zijn er ook geen yogalessen.
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 15
Tijdelijke sluiting yogalessen. In verband met gewijzigde en aanscherpte richtlijnen van het RIVM mbt het Corona virus zijn er tot en met 6 april geen yoga lessen in Shakkei. Wij hopen op uw begrip!
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 15
Corona virus! Na de door Shakkei al eerder genomen maatregelen om alle trauma reductie en EMDR consulten (ivm korte afstand van cliënten) te annuleren, zal Shakkei nu ook ivm gewijzigde RIVM adviezen tm 31 maart ook overige live consulten annuleren. Hoop op uw begrip.
Reply Retweet Like
Shakkei Feb 18
Betekenisvol zijn in levens van authentieke mensen! Weer intense werkdag in onze sfeervolle praktijk. Dankbaar om de snelle progressie te merken bij onze cliënten met onze unieke Integratieve Psychotherapie en eclectische werkwijze
Reply Retweet Like
Shakkei Feb 7
Servant-Leadership! Afgelopen 2 dagen training Dienend-Leiderschap en MBTI-modellen met directie en het management team van gemeente Altena in het prachtige hotel Merlinde Breda.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 30
Vandaag bijeenkomst met het re-integratie team en consulenten van gemeente Altena en MidZuid voor kandidaten uit Eritrea en Syrie. Inspirerend om te presenteren met inzet van een paar tolken. Ze gaan aan de slag in de groene leefomgeving van gemeente Altena.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 29
Wil jij met je bedrijf, collega’s of vriendenclub ook eens een inspirerend, gezond en ontspannen team uitje in een sfeervolle omgeving, informeer dan naar de mogelijkheden. Meer info: of
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 23
Vandaag inspirerend werkbezoek op de gemeentewerf van de BAR-gemeenten. Fantastisch om te ervaren hoe zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief bieden op werk. Op naar een inclusieve samenleving.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 15
Shakkei smaakt naar meer!👌 Honderden klanten blij gemaakt met wat lekkers. Niet gezond natuurlijk, maar Tony’s Chocolonely wederom uitgeroepen tot meest duurzame onderneming van het jaar en ook nog met de grootste sociale impact voor lokale bevolking.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 4
Vogelparadijs! Ondanks het nog niet vriest zorgen wij toch elk jaar voor onze vogels buiten en daar zijn ze blij mee. Het aantal soorten en de aantallen nemen ook elk jaar toe. Er zijn wel 20-30 stuks kool en pimpelmezen gespot, misschien hier wel geboren.
Reply Retweet Like
Shakkei Jan 3
Ruimschoots geslaagd bij visitatie!👌 Een visitatie is uitgebreide doorlichting van je praktijk door de beroepsvereniging. Nauwelijks verbeterpunten en Shakkei scoort qua faciliteiten, veiligheid, klantbehandeling en klanttevredenheid extreem hoog. Trots!🙏
Reply Retweet Like