Twitter | Search | |
Shakkei
Inspiratie & Motivatie | Authenticiteit & Compassie | Training & Coaching | Stilte & Aandacht | Inzicht & Beleving | Zelfkennis & Bewustwording |
481
Tweets
1,080
Following
451
Followers
Tweets
Shakkei 18h
Nog een paar ligplaatsen te huur bij Shakkei. Alle steigers zijn in het voorjaar 2019 volledig vernieuwd. De aanmeerplaatsen hebben een ideale/centrale ligging voor zowel de Zeeuwse, Zuid-Hollandse en Brabantse wateren. Info: 06-10609890
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 17
Één van onze trainers Ruud Sanders heeft afgelopen jaren in India op de beste locatie’s Yoga, Sanskriet en Yogatherapie gestudeerd. Afgelopen 8 mnd heeft Ruud weer een aantal opleidingen tot erkend yogadocent succesvol afgerond. Trots!
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 17
Draagvlak creëren onder medewerkers is een essentieel onderdeel in transitie trajecten. Hiervoor is na de visie en het implementatie traject ook bottom-up leiderschap nodig. Teamontwikkeling dagen zorgen voor gelukkige en tevreden medewerkers.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 15
Shakkei… een bijzondere ontmoetingsplaats voor mens en dier! De jaarljkse opendag is op zaterdag 15 juni van 10.00-16.00uur. De toegang, koffie en/of thee bij bezoek van de natuur & beleeftuin bij Shakkei is gratis. Info:
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 15
Werk en privé van mensen zijn sterk met elkaar verbonden en hebben dus invloed op het team. Vandaag de grote impact gemerkt van een ernstige gebeurtenis bij één teamlid tijdens afstemming voor paar vervolg en verdieping teamdagen🙏
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 13
Nieuwe EMDR Technieken, Shakkei blijft doorontwikkelen! Bepaalde gebeurtenissen kunnen diep ingrijpen en leiden tot psychische klachten. EMDR is een effectieve therapie voor mensen die last blijven houden n.a.v. een traumatische ervaring.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 10
Steeds meer organisatie’s herhalen jaarlijks voor hun personeel trainingen op gebied van persoonlijke groei en/of team ontwikkelingsdagen. De verdieping geeft steeds beter functionerende teams, lager ziekteverzuim en gelukkige medewerkers.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 9
Trainingsruimte inrichten voor nieuwe teamdagen in voorjaar en paassfeer. In teams met een concrete missie wordt effectiever samengewerkt, worden verantwoordelijkheden breed gedeeld en bestaat meer overeenstemming over werkwijze en doelstellingen.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 8
‘Hey! Het is oké, maak depressie bespreekbaar!’ Goede nieuwe campagne van ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dat is erg belangrijk, want in Nederland hebben ruim 800.000 mensen een depressie. Shakkei helpt u snel, effectief en integer.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 2
Het komt vaak voor dat mensen (soms jaren onnodig lang) last blijven houden van 1 of meerdere schokkende gebeurtenissen. Onze Shakkei Methode is een snelle en effectieve manier om trauma’s/angsten te reduceren of volledig weg te werken.
Reply Retweet Like
Shakkei Apr 1
Weer veel Afrikaanse kinderen en paar gezinnen blij gemaakt. Dankbaar om betekenisvol te kunnen zijn in levens van anderen. Voldaan door al die blije blikken en lieve glimlachen. Tussendoor ook heerlijk relaxt en vakantie gehad.
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 23
Shakkei t/m 2 april ivm vakantie gesloten. Back to basic in West Afrika!🙏 Veel armoede maar toch tevreden, vrolijke en vooral dankbare kinderen en mensen...
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 19
Training 2 daagse NLP & Effectief Communiceren. Lokatie: Shakkei Training & Coaching BV Datum: 25 en 26 april 2019 Tijden: 10.00-17.00 uur Inclusief certificaat. Aanmelden: info@shakkei.nl Meer info:
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 16
Masterclass Yin Yoga “Lente” Datum: zaterdag 23 maart 10.00-12.00 uur. Lokatie: Shakkei Training & Coaching BV Docent: Daantje van Acker Aanmelden: yoga@daantjesmindyourbody.nl
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 14
Afronding van een prachtige opdracht bij gemeente Westland en wederom een tevreden opdrachtgever. Het afscheid nemen vandaag van alle lieve mensen daar was echter ook intens. Wat een waardering! Bedankt voor alle leuke attenties en de vele lieve woorden.
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 13
Weer heerlijke teamdag met een groep lieve mensen gehad. Brainstormen & verbeteren werkprocessen/dienstverlening en optimaliseren samenwerking. Maar ook delen lief en leed en tussendoor veel gelachen. Dankbaar & voldaan!
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 12
Steeds meer klanten maken gebruik van onze zelf ontwikkelde Shakkei Effect Therapie Methode! Onze resultaatgerichte therapievorm is om trauma’s, angsten, negatieve gedachten en gevoelens te reduceren en weg te werken met meer innerlijke rust als gevolg.
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 12
Voorbereidingen voor aantal nieuwe teamontwikkeling dagen voor internationaal werkend bedrijf. Zin in...
Reply Retweet Like
Shakkei Mar 7
Drukke dag in de praktijk van Shakkei met individuele coachings en diversen (trauma)therapieën. Tussendoor genieten van het ontwaken van de natuur!
Reply Retweet Like
Shakkei Feb 22
Vandaag weer inspirerende teamdag met nieuwe groep managers om ze klaar te stomen op gebied van leiderschap, samenwerking en teamontwikkeling.
Reply Retweet Like