Twitter | Search | |
Saya Cik Raha
Business / Dm /whatsap 017 6819200 Daftar secara PERCUMA dan dptkn diskaun dr produk yang diiklankan
62
Tweets
271
Following
132
Followers
Tweets
Saya Cik Raha Oct 16
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Jul 1
Susah bila dapat kawan-kawan sekerja yang mereng dan sengat ni..Baik jadi budak sekolah je kalau kena tegur sikit je dah nangis
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Jul 1
Kena marah dengan pelanggan tu biasa, tapi kalau pelanggan kena marah dengan customer service itu luar biasa..hahahah
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Jul 1
Replying to @AnnasEaskey
Nak balik kampung jumpa mak dengan ayah..Best kalau hari-hari dapat jumpa dapat peluk dan cium mereka..Yang penting tangki minyak full!!
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Jul 1
Nak balik kampung jumpa mak dengan ayah..Best kalau hari-hari dapat jumpa dapat peluk dan cium mereka..Yang penting tangki minyak full!!
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
✨dean✨ Jun 28
Member meninggal overdose supplement cerah kulit. Hati2 guys
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Brocuba Jun 29
Dulu anjing berkaki 4 tapi kini ada yang berkaki 2. Sudah pandai bercakap tapi hanya dibelakang. Tidak lagi makan tulang tapi makan kawan.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Sumayyah ® Jun 28
Amin = Aman, Tentram. Amiin = Jujur, Terpercaya. Aamin= Meminta perlindungan keamanan. Aamiin= Ya Tuhan, Kabulkanlah Doa kami. Kongsikan
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Syafik Malik Jun 27
Kau ada pasangan,buatlah cara ada pasangan,jgn perasan diri masih belum berpunya.ingat hati org tersayang bila terluka,sakitnya tak terkata.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
eF Jun 29
Pilihlah lelaki yang baik agamanya. Jika marah tidak menghina, jika cinta akan memuliakan.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Abang NetiZen🇵🇸🌏 Jun 27
Nah Ni Dia Iklan Raya Paling POWER Untuk 2017 - Kalau Tak Tengok Rugi Tolong sebarkan pada NETIZEN LAIN 👌
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
I'm Jun 28
Marah dengan terasa tu berbeza tau. Ada orang marah dia tu kejap je. Tapi kalau dah terasa tu. Hm
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Wana to three Jun 29
Bila kau rasa nk give up,ingatlah balik,Kau dah prgi sejauh ni,bnyk pengorbann kau dh buat,takkan nak sia2 kan,pth blik dan lmpang dia skli
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Feb 19
Dah lame tak bertweet..tq @_AmranFanz follow back.. ayt ko mmg sempoi la. Seronok follow ko.. シ
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Anes Abidin 6 Jun 16
Replying to @anesabidin
semoga Tuhan tak tarik nikmat kebahagiaan yang dipinjamkan. whatever it is— either good or bad, happy or sad, sentiasalah bersyukur.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Muharikah 6 Jun 16
Ada sebab kenapa penting ada ijazah sebelum terjun masyarakat: a) Jadi penguat hujah b) org nak bash fikir 2-3 kali c) penguat bicara
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Sumayyah ® 6 Jun 16
Bulan Ramadhan juga dipanggil Bulan Maghfirah , iaitu bulan pengampunan dosa. Oleh itu pohonlah keampunan dengan Allah sebanyak mungkin.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Haura Al-Maqsurah 6 Jun 16
 "Jadilah muslimah yang membuatkan Rasulullah SAW dan Sayyidatuna Fatimah gembira, bukannya menangis." - Ustazah Aliyah Fuad al Musawa 🌹
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Moh. Fauzil Adhim 4 Jun 16
مَنْ لمَ ْيَسْأَلِ اللهَ يَغْضَبْ عَلَيْهِ “Sesiapa yang tidak meminta kepada Allah niscaya Allah murka kepadanya.” HR. Ahmad & Tirmidzi.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
syafiq 6 Jun 16
Alhamdulilah i still have my parents with me this ramadhan.
Reply Retweet Like