Twitter | Search | |
Saya Cik Raha
Business / Dm /whatsap 017 6819200 Daftar secara PERCUMA dan dptkn diskaun dr produk yang diiklankan
83
Tweets
272
Following
131
Followers
Tweets
Saya Cik Raha Apr 21
Allah Hu..korang yg bawa kenderaan 4 roda tu silalah pastikan keadaan OK dlu sblm tukar lane..nyawa org jgn dibuatnya main.Semoga fmly Sis tabah ye.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
ustaz kazim elias Apr 19
6 Perkara Sebagai Penghapus Dosa Kita : 1. Rasa sakit 2. Penat 3. Rasa Bimbang 4. Duka (mengenang) 5. Penderitaan hati 6. Kesedihan
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Apr 21
Ingatkan aku sorang je yg gemar off data sebelum tidur..Tp aku buat bersebab bukan suke2..Spesis yg macam aku, susah nk tido tp senang terjaga bila bunyi WhatsApp masuk..maw tak pening kepala sbb tidur asyik terganggu.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Apr 18
❤ *SETIAP TAHUN BERAT BADAN TAK TURUN2? RASA MCM DH PUTUS ASA NK KURUS, DAH BUAT MCM2 TAK JUGAK…
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Apr 16
Jom amalkan sesiapa nk muka cerah tu..
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 28
Jangan anggap dirimu hebat tetapi tetaplah rendah hati dan tidak sombong kerana rezeki itu pasti akan menghampiri kita.. ye
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 20
Bila Cuma ade Rm2 je pada hari terakhir sebelum gaji.. Pastu kawan nak pinjam pulak Rm1..Nak bagi ke tak?
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 3
Pernah kot alami pengalaman ni, sedih kot..
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 3
Panjang2 kan pesanan ni
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Jadi jangan jual mahal bila ada orang tnya khabar taw..
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Harga diri lebih bernilai Dari kecantikan wooo..jadi klo nak cantik utamakan akhlak Dan keperibadian dlu kendian barulah terpancar di wajah..barulah asli kecantikan tu
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Don't worry lofa coz something good will happen soon..You're learn from mistakes.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Bukan apa klo cepat sangat maaf tu diberikan rasa kerugian pada seorang wanita yg bersifat ingin dimanja Dan bermanja..
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Pakat2 tolong adik ni.Mana tahu dia salah seorang pemangkin ummah yg berjaya satu hari nanti..
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Sangat setuju.Simple explanation but deep and sharp.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Mana boleh sesuka hati jatuhkan hukum kalau kita sendiri tak ada bukti. Mahkamah dunia pun ambil masa bertahun untuk selesaikan 1 kes.Lainlah kalo mahkamah akhirat.
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha Mar 2
Susah juga bila dah ramai orang benci.Elok2 dapat pahala tetiba dapat dosa bila jari jemari mempunyai kuasa. Dasyatnya dunia cyber!!
Reply Retweet Like
Saya Cik Raha retweeted
Irine Nadia Feb 28
Sedihnya baca kisah suami izreen azminda berpisah dgn isteri pertama :’( Bukan nak membawang mahupun jadi acik bawang,tp melahirkan rasa sedih. 1st wife kawen tahun 2013,ada 2 org anak kecik je lagi :’(teringat 1st wife dia ckp dulu, saya takde sesiapa kecuali suami saya &family.
Reply Retweet Like