Twitter | Search | |
Reza Mohamed™
Director of ® & ™, Producer, Radio & TV Host, VO, Actor, Writer, Singer, Dancer & its all good..
99,148
Tweets
284
Following
143,162
Followers
Tweets
Reza Mohamed™ 8h
Replying to @NurulWHB
Oi hoiya hoi kita semua gumbiraaa. Hoi hoiyaa pulang bawak harta.. emas permata... uang berjuta..
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 17h
Replying to @la_dolceafifah
Ramai tu... dorg tak sempat nak tweet je. Percayalah. Ramai yg memahami. (I got ur back bros)
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ retweeted
Sharnaaz Basir Ahmad 18h
Naikkan gaji anggota beruniform supaya depa tak teringgin pon “settle sini bang”.. potong gaji bawang bawang dok dalam aircond bangunan kerajaan supaya baru tak malas macam lakhanatullah..
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 18h
Mihrab Cinta uolz!
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 21h
3 loops intro. Its Pharrel. Lets listen to Let Me by Zayn
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 22h
Ouchh! Ouch ouch ouch!!
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ retweeted
Cukaria 23h
Cerpen ke 181 adalah DIA YANG MEMERHATI oleh Kamil Naim. Ilustrasi Jesse Jeremy Joy.
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 22h
Replying to @RezaMohamed
Sesungguhnya...
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 22h
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ 22h
Im up & about
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @FalyqHikyle
Amin
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @aemanjauhary
Ooo. Patutlah ada semangkuk halia di hujung meja atau di atas belt conveyor. Kini ku tahu!
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Yup! Reading breaking news live on air sangat2 mencabar & alhamdulillah i dilatih utk tidak menggelabah but then again kalau news to membidik hati mcm ni... aduhaiiii...
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @aemanjauhary
Amazing. Betapa tertib dan santunnya rakyat Jepun ya
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @FalyqHikyle
Oh yaa. Ada atok ni ajar aku bebaru ni raya kat penang, amik minyak angin gosok kat ubun2. Bismillah dan salawat jgn dilupa. Insha Allah. PEsan orang TUA
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @aemanjauhary
Bagaimana dgn sukatan wasabi? Adakah perlu dipalit menggunakan chopstick atau cedok je?
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @FalyqHikyle
Gi sedut air dlm hidung mcm amik wuduk. Try dulu. Jgn lupa bismillah dan salawat
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @FalyqHikyle
Potong bawang buh berdekatan diri. Kalau dlm bilik buh kat kipas.
Reply Retweet Like
Reza Mohamed™ Jun 20
Replying to @aemanjauhary
Ok. Aku selalu 2 kali sebab besar bg aku utk ngap sekali
Reply Retweet Like