Twitter | Search | |
Rabobank Arnhem e.o.
Welkom op ons lokale Twitteraccount. Onze webcare is actief op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur. Volg ook voor landelijk nieuws over Rabobank.
3,144
Tweets
1,057
Following
1,933
Followers
Tweets
Rabobank Arnhem e.o. Mar 19
Samenwerkingsovereenkomst getekend op het Candea College voor Scholenstrijd. Door onze steun kunnen hun scholieren als eerste in de regio meespelen in het beleggingsspel. Zo wordt leren nog leuker!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 14
We vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan welvaart en welzijn in Nederland en de voedselvoorziening wereldwijd. Benieuwd hoe wij in 2018 in de regio Arnhem samen groeiden?
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 8
Replying to @leenkap
Hartelijk dank voor de melding! We hebben het even gecheckt. De automaat is gelukkig weer in werking. Prettige dag!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 5
Ben je medisch specialist en vind je het lastig om tijd voor reflectie en inspiratie te vinden? Doe mee met de miniMaster Eerstelijnszorg die start op 21 mei. Deelname levert PE punten op. Voor meer info en aanmelden kun je contact opnemen via privatebanking.arnhem@rabobank.nl.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 1
Replying to @RaoulvanHeese
wat vervelend dat je nog geen reactie hebt ontvangen. Je kunt het beste contact opnemen via 026 371 44 44. Fijne avond!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Feb 25
Ben jij onlangs gestart met je eigen bedrijf of ga je starten? MKB Startversterker helpt je op weg! In twee avonden kom je meer te weten over verschillende ondernemersvraagstukken. Gratis deelname. Aanmelden:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Feb 18
Zaterdag 23 februari start de verkoop van de eerste drie deelplannen van Woonpark BAT () in Zevenaar. Wij zijn aanwezig om al je hypotheekvragen te beantwoorden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Jan 31
Voor elke ingevulde vragenlijst € 1,- naar een lokaal goed doel! Dat was één van de doelen van 2018. Onlangs zijn de cheques uitgereikt aan Stichting vakantiespelen Rijnwaarden, Stichting Dierenvoedselbank Gelderland Midden en het Ronald McDonald Huis Arnhem.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Jan 24
SRV Wagen De Blauwe Tomaat heeft met steun van het Stimuleringsfonds een nieuwe luifel aangeschaft. Het Stimuleringsfonds is voor initiatieven die bijdragen aan een sterkere leef- en werkomgeving. Heb jij ook een mooi project? Meld deze dan aan via !
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Jan 17
Deze kanjers hebben de PinPin winactie op de IJsbaan in Duiven gewonnen! Wij wensen jullie heel veel plezier in de Efteling.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Dec 20
Gezellige feestdagen gewenst!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Dec 10
Dankzij het Stimuleringsfonds kon SVR Wagen De Blauwe Tomaat een nieuwe luifel aanschaffen. Deze speciale SRV wagen verkoopt groente en fruit dat normaal weggegooid zou worden. Heb je ook een project voor het Stimuleringsfonds? Meld deze dan aan via !
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. retweeted
Cris van Arkelen Nov 30
Foodfriction over samenwerking food&creatieve sector ⁦⁩ mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds ⁦
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Nov 28
Onze collega Nina Verrips helpt startende ondernemers graag op weg. Afgelopen weken heeft zij samen met collega's van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het Starterstraject gedraaid. In de column blikt Nina terug op een succesvolle editie van het traject.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Nov 27
Dankzij zijn nieuwe graafmachine kan ondernemer Mark Veldhuis doorgroeien met zijn bedrijf. Bekijk de onthulling van de machine, gefinancierd met Rabo Lease:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Nov 11
Heb je geen zin om door te werken tot je 71e? Of wil je je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar? Leer er meer over tijdens de workshop op 13 november in Arnhem. Aanmelden:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Nov 8
Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar? Leer er meer over tijdens de workshop `Bereik meer met je geld` op 13 november in Arnhem. Schrijf je nu in via !
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Nov 4
Wil je je studerende kinderen financieel ondersteunen? Of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar? Leer er meer over tijdens de workshop `Bereik meer met je geld` op 13 november in Arnhem. Aanmelden:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Oct 30
We zijn begonnen. Wat een opkomst! Bijeenkomst Veilig Bankieren bij Hotel Van der Valk in Duiven.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Oct 25
Heb je geen zin om door te werken tot je 71e? Wil je je studerende kinderen financieel ondersteunen? Of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar? Kom naar de workshop op 13 november in Arnhem. Aanmelden:
Reply Retweet Like