Twitter | Search | |
Rabobank Arnhem e.o.
Welkom op ons lokale Twitteraccount. Onze webcare is actief op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur. Volg ook voor landelijk nieuws over Rabobank.
3,087
Tweets
1,079
Following
1,984
Followers
Tweets
Rabobank Arnhem e.o. 21h
Wij feliciteren de winnaars van de BankBattle 2018: Leerlingen van KC De Werf (team 3) uit Arnhem, de Bernulphusschool uit Oosterbeek en IKC de Tamboerijn uit Zevenaar! Heel veel plezier met jullie prijs!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 21
Droomhuis gezien en meteen weten waar je staat? Loop vanavond bij ons binnen en ontdek jouw mogelijkheden. Katja staat van 18 - 20 uur voor je klaar: Musiater in Zevenaar. Graag tot straks! Meer info:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 19
Wist je dat... - er voor huurders ook mogelijkheden zijn om te kopen? - starters in aanmerking kunnen komen voor koopregelingen en/of subsidies? - er ook een hypotheekvorm bestaat waarbij (groot)ouders kunnen helpen bij de aankoop van een huis? Meer info:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 18
Op 1e en 2e Pinksterdag zijn onze kantoren gesloten. Je bankiert 24 uur per dag online via of bereik ons via (026) 371 44 44.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 16
De technische storing op kantoor Willemsplein is verholpen. De automaten zijn weer in werking!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 16
Ben jij op zoek naar een eigen woning? De voordelen van een huis kopen: - De hypotheekrentes zijn momenteel laag en meestal fiscaal aftrekbaar. - Als de hypotheek is afgelost is de woning van jou. - Richt de woning in zoals je dat zelf wilt. Meer info:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 16
Wij hebben al meer dan 70 inschrijvingen ontvangen voor de Rabobank Clubkas Campagne. Is jouw club ook al ingeschreven? Aanmelden kan tot en met 30 juni 2018! Meer informatie vind je op:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 15
Wij wensen alle leerlingen van de deelnemende scholen veel succes en plezier met het kraken van de kluis! Meer info:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 14
Door een technische storing zijn de automaten op Willemsplein tijdelijk buiten gebruik. We doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak. Kijk voor de dichtstbijzijnde automaten op
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 12
Een huis kopen is een spannend moment. Er zijn veel zaken waar je over na moet denken. Loop 22 of 25 mei binnen en ontdek jouw mogelijkheden! Er zijn ook een makelaar en notaris aanwezig om je verder te helpen. Meer info:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 9
Op donderdag 10 mei zijn onze kantoren in verband met Hemelvaartsdag gesloten. Je bankiert 24 uur per dag via of bereik ons telefonisch via (026) 371 44 44.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 1
Verenigingen en stichtingen opgelet! Vanaf vandaag kun je jouw vereniging of stichting inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2018! Meer informatie vind je op:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 25
Innovatie en ondernemerschap stimuleren. Bekijk de video en ontdek hoe Rabobank beginnende ondernemers steunt met financiering, kennis en netwerk.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 25
In 2017 deden er 166 verenigingen & stichtingen mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Ook dit jaar stelt Rabobank Arnhem en Omstreken weer een bedrag van € 150.000,- beschikbaar om het verenigingsleven te ondersteunen. Aanmelden kan vanaf dinsdag 1 mei!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 24
Wil jij voor één dag de beste verkoper van Nederland zijn? Dat kan tijdens Koningsdag op de vrijmarkt! Wij helpen je daar graag bij. Heb jij jouw Koningsdagpakket al opgehaald? Wees er snel bij want op = op. Vergeet je kaart niet mee te nemen als je het pakketje op komt halen!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 18
Rabobank heeft nog 5 kaarten beschikbaar voor klanten van voor . Wil jij hierbij aanwezig zijn? Stuur vóór vanavond 21.00 uur een mail met je volledige naam naar communicatie.arnhem@rabobank.nl. Morgen om 9.00 u ontvangen de winnaars een bericht via de mail.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 18
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 17
Donderdag is het zover! . Rabobank geeft samen met diverse kennissessies o.a. over Money Meets Ideas, de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en over de kracht van de regio. Lees hier meer
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 13
Morgen extra geopend voor jouw woonvragen. Loop tussen 10 - 14u binnen voor een gratis oriëntatiegesprek: •Arnhem: Willemsplein 6 •Zevenaar: Masiusplein 1 Meer info:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 12
Heb jij afgelopen zaterdag tijdens de NVM Open Huizen Dag jouw droomwoning bezocht? Loop aanstaande zaterdag tussen 10 - 14u even binnen en check je financiële haalbaarheid: •Arnhem: Willemsplein 6 •Zevenaar: Masiusplein 1 Meer info:
Reply Retweet Like