Twitter | Search | |
Rabobank Arnhem e.o.
Welkom op ons lokale Twitteraccount. Onze webcare is actief op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur. Volg ook voor landelijk nieuws over Rabobank.
3,150
Tweets
1,053
Following
1,934
Followers
Tweets
Rabobank Arnhem e.o. May 21
We zijn begonnen! Bijeenkomst Bankieren voor de Toekomst. In samenwerking met Hekkelman Notarissen en de Politie.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 8
We hebben al meer dan 120 inschrijvingen ontvangen voor de Rabobank Clubkas Campagne. Is jouw club ook al ingeschreven? Aanmelden kan tot en met 10 juni 2019. Meer informatie op
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. May 1
Verenigingen en stichtingen opgelet! Vanaf vandaag kun je jouw vereniging of stichting inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Aanmelden kan tot en met 10 juni 2019. Meer informatie via
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Apr 24
In 2018 deden er 256 clubs mee met de Rabo Clubkas Campagne. Dit jaar stelt een bedrag van €200.000,- beschikbaar om het verenigingsleven te ondersteunen. Aanmelden kan vanaf woensdag 1 mei via
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. retweeted
Nina Verrips Apr 12
Lastminute aanmelden is een optie, er zijn nog een paar plekken beschikbaar!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 25
Bijna 200 kwekers, verspreid over 23 regio’s in Nederland, zetten op 6 en/of 7 april de deuren van de kas open. Tijdens het jaarlijkse evenement Kom in de Kas kan iedereen kennis komen maken met de wereldse wonderen van de glastuinbouw. Jij komt toch ook?
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 19
Samenwerkingsovereenkomst getekend op het Candea College voor Scholenstrijd. Door onze steun kunnen hun scholieren als eerste in de regio meespelen in het beleggingsspel. Zo wordt leren nog leuker!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 14
We vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan welvaart en welzijn in Nederland en de voedselvoorziening wereldwijd. Benieuwd hoe wij in 2018 in de regio Arnhem samen groeiden?
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 8
Replying to @leenkap
Hartelijk dank voor de melding! We hebben het even gecheckt. De automaat is gelukkig weer in werking. Prettige dag!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 5
Ben je medisch specialist en vind je het lastig om tijd voor reflectie en inspiratie te vinden? Doe mee met de miniMaster Eerstelijnszorg die start op 21 mei. Deelname levert PE punten op. Voor meer info en aanmelden kun je contact opnemen via privatebanking.arnhem@rabobank.nl.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Mar 1
Replying to @RaoulvanHeese
wat vervelend dat je nog geen reactie hebt ontvangen. Je kunt het beste contact opnemen via 026 371 44 44. Fijne avond!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Feb 25
Ben jij onlangs gestart met je eigen bedrijf of ga je starten? MKB Startversterker helpt je op weg! In twee avonden kom je meer te weten over verschillende ondernemersvraagstukken. Gratis deelname. Aanmelden:
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Feb 18
Zaterdag 23 februari start de verkoop van de eerste drie deelplannen van Woonpark BAT () in Zevenaar. Wij zijn aanwezig om al je hypotheekvragen te beantwoorden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Jan 31
Voor elke ingevulde vragenlijst € 1,- naar een lokaal goed doel! Dat was één van de doelen van 2018. Onlangs zijn de cheques uitgereikt aan Stichting vakantiespelen Rijnwaarden, Stichting Dierenvoedselbank Gelderland Midden en het Ronald McDonald Huis Arnhem.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Jan 24
SRV Wagen De Blauwe Tomaat heeft met steun van het Stimuleringsfonds een nieuwe luifel aangeschaft. Het Stimuleringsfonds is voor initiatieven die bijdragen aan een sterkere leef- en werkomgeving. Heb jij ook een mooi project? Meld deze dan aan via !
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Jan 17
Deze kanjers hebben de PinPin winactie op de IJsbaan in Duiven gewonnen! Wij wensen jullie heel veel plezier in de Efteling.
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Dec 20
Gezellige feestdagen gewenst!
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Dec 10
Dankzij het Stimuleringsfonds kon SVR Wagen De Blauwe Tomaat een nieuwe luifel aanschaffen. Deze speciale SRV wagen verkoopt groente en fruit dat normaal weggegooid zou worden. Heb je ook een project voor het Stimuleringsfonds? Meld deze dan aan via !
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. retweeted
Cris van Arkelen Nov 30
Foodfriction over samenwerking food&creatieve sector ⁦⁩ mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds ⁦
Reply Retweet Like
Rabobank Arnhem e.o. Nov 28
Onze collega Nina Verrips helpt startende ondernemers graag op weg. Afgelopen weken heeft zij samen met collega's van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het Starterstraject gedraaid. In de column blikt Nina terug op een succesvolle editie van het traject.
Reply Retweet Like