Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Peter Welp
Brettenzoneverkenner. Bonsaiverwaarlozer.
315
Tweets
16
Following
67
Followers
Tweets
Peter Welp Nov 17
Als alle amerikaanse af will schieten "tegen covid-19 of verkiezingsfraude"... Is er dan iemand die dat kan tegenhouden? Brrr.
Reply Retweet Like
Peter Welp Oct 10
Replying to @r0eland @lizzyvleeuwen
Ooh. Dan zijn ze wel OK voor een "experiment" met 10.000 lawaaifetisjisten. Niet meezingen jongens! Niet hard in elkaars oor schreeuwen om boven muziek uit te komen. Discipline, ook als je zat en/of high bent. "Leerzaam" experiment zeg maar, jammer voor de extra slachtoffers.
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 27
Replying to @dezeruimte
De Brettenzone is (na Lutkemerpolder) het laatste stukje stadwildernis. Daar "moet" wat aan gedaan worden. Omdat men dure woningen laat bouwen en geen zin heeft om voor nieuwe inwoner ook nieuw groen aan te leggen, offeren we dit op. Lekker goedkoop. Dom.
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 26
Replying to @leediejjj
Hmmm. Amsterdam stopt nooit met veranderen. Alleen de laatste jaren gaat het ten koste van de leefbaarheid. Tuurlijk is ook dat conjunctuur, ik ga daar niet op wachten. Het zijn niet de inwoners maar de bestuurders; ik denk niet dat dit de stad is waar we voor gestemd hebben.
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 26
Na het grootste deel van mijn leven met plezier in Amsterdam te hebben gewoond is het op. We zijn uit elkaar gegroeid. Ik hou nog wel van haar maar ze begrijpt me niet meer... Wij nemen afscheid.
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 23
Replying to @AT5
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 23
Replying to @Carneades6 @NOS
Ik zou 1000 jaar beveilgde opslag van gevaarlijk materiaal wél even meenemen in het kostenplaatje.
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 18
Replying to @dewestkrant
De rafelrandjes, waar de vos nog leeft, waar de vogels vrij zijn. "Daar móet iets veranderen. We stoppen er horeca in en een rééks aan recreatiemogelijkheden". Amsterdam is gek geworden. Ik hou van haar, maar ze begrijpt mij niet meer. Tijd om uit elkaar te gaan.
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 17
Replying to @DennisBoutkan
De burgemeester mag vergunningen weigeren als naar het oordeel van B&W het woonklimaat erop achteruit gaat toch? Laat de stadsadvocaten eens vechten tegen brutale ontwikkelaars in plaats van tegen burgers. Waarom is het in deze stad ondergeschikt aan ondernemen?
Reply Retweet Like
Peter Welp Sep 2
Het lenen kost niet veel maar je kunt geld maar 1 keer uitgeven. We kunnen het nu niet betalen! Later wel? Gokken met geld van stadsbewonors.
Reply Retweet Like
Peter Welp Aug 29
Ik had samen met anderen een zienswijze ingdiend op aanvraag verkamervergunning. We kregen daarna allemaal een brief van vergunningaanvrager. "Dat we het verkeerd zagen etc.". Best een beetje intimiderend. Lekker GDPR,
Reply Retweet Like
Peter Welp Aug 26
Omdat amsterdammers de "berichten over uw buurt" nu gebruiken om gericht bezwaar te maken, besluit 020 om er zoveel a-specifieks in te gooien dat het onbruikbaar wordt. Slim van ze kan dat emailbombardement stoppen? Of schrijf duidelijk wat er is besloten.
Reply Retweet Like
Peter Welp Aug 22
maar ook @webignoreresident020 . Ik hoor net dat er 3 B&B zijn vergund 100 meter van mijn deur. Wáárom kan de bekendmaking-website niet met een ampersand omgaan? (zoekterm "B&B") "er is een fout opgetreden"...
Reply Retweet Like
Peter Welp Aug 15
Replying to @stadsbewonor
Floriade 1972. ging erheen met mijn oma. Spannend doolhof. Het ligt er dus nog.
Reply Retweet Like
Peter Welp Aug 11
Replying to @NicovanGog @fotoflex
Ik had een tante en een oom, die woonden daar. Al jaren. Wonen nu in een hutje op de hei.
Reply Retweet Like
Peter Welp Jul 31
Reply Retweet Like
Peter Welp Jul 21
Replying to @maikeltjeonline
Mooi inzicht. Dank.
Reply Retweet Like
Peter Welp Jul 20
Replying to @FTM_nl
De Burgemeester heeft een regiment juristen in dienst om mondige inwoners te bevechten. Dat is een vreemd gegeven.
Reply Retweet Like
Peter Welp Jun 29
Replying to @fonsv1
"centrum nieuw-west" is democratisch hernoemd naar Osdorpplein. Althans, dat dachten wij. "Ons plein", dachten wij. Fout gedacht blijkbaar. Waar heb dat "place to be" nou voor nodig?
Reply Retweet Like
Peter Welp retweeted
Tim de Boer Apr 11
Reply Retweet Like