Twitter | Search | |
PolicyWatch
PolicyWatch skriver om dansk og europæisk erhvervspolitik. Skriv dig op til det daglige nyhedsbrev her:
372
Tweets
392
Following
661
Followers
Tweets
PolicyWatch 23h
Flere udlændinge skal have løn udbetalt på en dansk bankkonto, mener . Forslaget får en kold skulder fra .
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 24
. udstikker flere garantier til erhvervslivet, hvis han bliver ny formand for EU-Kommissionen. Han lover blandt andet at mindske bureaukratiet i Europa.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 23
Topchefernes lønninger har ramt et niveau, der er så højt, at der er brug for politisk indblanding, mener et flertal af danskerne. Dermed bakker befolkningen op om forslag om at regulere på området.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 23
Når forhandlingerne om håndværkerfradraget genoptages efter påske, bør politikkerne se til Sverige for inspiration. Sådan lyder opfordringen fra , erhvervspolitisk direktør i , i dette debatindlæg.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 22
INTERVIEW. Venstres spidskandidat til EU-Parlamentsvalget er klar til at presse på over for Komissionen for at fastholde arbejdet med frihandel.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 17
Carlsberg-formand er ved at samle en tænketank, der skal finde nye løsninger til forebyggelse af madspild og fødevaretab. Nye teknologier og arbejdsgange skal gøre fødevareeffektivitet til en dansk eksportsucces, siger han.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 16
En udvidelse af boligjobordningen øger ikke arbejdsudbuddet synderligt, viser en beregning, som Skatteministeriet har lavet. Et tidligere regnestykke, der blev kritiseret af økonomer, viste markant større effekt.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 15
Danmark risikerer at tabe det højteknologiske kapløb, hvis landets små og mellemstore virksomheder ikke begynder at investere mere i forskning og ny teknologi, skriver fra i dette debatindlæg.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 14
En udvidelse af fradraget til privat rengøring er på bordet, når forhandlingerne om boligjobordningen fortsætter lige efter påske. fra krydser fingre, men kan få svært ved at lande en aftale.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 12
Øget digitalisering, adgang til finansiering og bedre understøttelse af eksporten blandt små og mellemstore virksomheder skal sikre, at Danmark også har iværksættere og selvstændige, når vi skriver år 2030, skriver , vicedirektør i .
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 12
Man kan ikke sikre bedre forhold for virksomheder uden også at tage hånd om Europas klima- og migrationsudfordringer, mener De Konservatives spidskandidat ved europaparlamentsvalget,
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 11
EU-Kommissionens nyeste tiltag inden for virksomhedsstøtte har behov for mere inddragelse af private investorer, mener .
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 10
Flere privatansatte leverer offentlige ydelser - og det skal der tages højde for i debatten, mener fra Ifølge fra kompenserer det dog ikke for nedgangen i antallet af offentligt ansatte.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 9
EU og Kina er blevet enige om en række tiltag, der kan give europæiske virksomheder bedre adgang til det attraktive kinesiske marked. Direktøren for pålægskoncernen Atria kan fortælle om en lang sej kamp for at få foden indenfor i Kina.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 9
Tak, det er rettet:)
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 9
"Det er på tide, at almindelige lønmodtagere mærker, at EU arbejder for dem i stedet for imod dem," lyder det fra i en rapport, der indeholder 21 forslag til at forbedre forholdene for lønmodtagerne i EU.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 8
INTERVIEW. Mindre landbrug, mere forskning, en fælles bund under selskabsskatten i Europa og en stærkere indsats mod social dumping er de erhvervspolitiske overskrifter for frem mod europaparlamentsvalget.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 8
Ugen i EU: Der er både Kina- og brexittopmøde i Bruxelles i denne uge, hvor en stor rapport om EU's fremtidige udfordringer også bliver præsenteret i EU-Parlamentet.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 7
Den politiske kritik af statens udgifter er et udtryk for, at Christiansborg er gået i valgkamp, lyder det fra fra og fra De savner fokus på værdiskabelse i debatten.
Reply Retweet Like
PolicyWatch Apr 5
Valget til EU-Parlamentet bør handle om erhvervspolitik, et stærkere indre marked og miljø- og klimapolitik, men tusind andre ting kommer til at fylde debatten – nogle mere saglige end andre. Det skriver i dette debatindlæg.
Reply Retweet Like