Twitter | Search | |
Pime al Dia
El blog de . El teu espai d'informació i diàleg professional
2,374
Tweets
4,795
Following
3,854
Followers
Tweets
Pime al Dia Oct 15
🏗️ Quina és la situació actual de la construcció? El sector va patir durant la crisi. Ara, les dades i les xifres parlen d'una certa normalització. 👉 Ho analitza Àngels Subirachs!
Reply Retweet Like
Pime al Dia Oct 10
🧓 El futur és sènior: Els 50 anys ja no són l'avantsala de la jubilació, sinó una nova maduresa en què s'uneixen experiència i salut. 👉 L'envelliment de la població obre noves oportunitats de negoci, el que s'anomena .
Reply Retweet Like
Pime al Dia Oct 8
📄 Avui coneixem , una empresa de que aposta per processos de fabricació . 👉 està reconeguda amb la certificació "Great place to work" i amb el premi als Valors de l'Empresa 2019.
Reply Retweet Like
Pime al Dia retweeted
PIMEC Sep 30
El 2018 el 87% de les empreses han estat víctimes de . Què podem fer per protegir-nos? I si en voleu saber més... no us perdeu la jornada del 2 d'octubre sobre a . 👉
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 27
🤔 L’autònom davant la a la Seguretat Social: Quins problemes es pot trobar i com pot solucionar-los? 👉 Avui ho parlem a !
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 25
♻️Un altre tipus de és possible, una centrada en la i l'. 👉Avui a parlem amb , una firma de moda ecològica i ètica. Ens ho explica !
Reply Retweet Like
Pime al Dia retweeted
PIMEC Sep 20
“És un gran honor rebre la Creu de Sant Jordi per haver ajudat a enfortir el teixit de pimes i autònoms de Catalunya” Avui a entrevista al president de , Josep González.
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 17
📈 El sector industrial català segueix a l’alça. 🏭 Les industrials catalanes han acabat el 2018 amb excel·lents resultats, i les previsions pel 2019 són optimistes. Ens ho explica !
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 12
🧾 Avui entrevistem a , conseller de : “Volem construir un mercat de treball de qualitat, amb una ocupació digna i empreses competitives” Llegiu l'entrevista de 👇
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 9
🇺🇸 Vols entrar als ? Avui t'expliquem com internacionalitzar la teva pime a través d'una zona franca (Free Trade Zone, )
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 5
💡 Ets una pime i vols avançar cap a l' ? 👉 Avui Moisès Bonal ens explica les diferents modalitats d'autoconsum de proximitat!
Reply Retweet Like
Pime al Dia retweeted
Cowocat Sep 3
explica el projecte a "Els valors de l’associació es basen en conceptes de models sostenibles que demana la societat actual com: la reputació, la responsabilitat, l’honestedat, la tolerància i la cooperació."
Reply Retweet Like
Pime al Dia Sep 3
El està en creixement! Avui coneixem , l'Associació de Coworking de Catalunya, que actualment compta amb 55 espais arreu del territori. 👉 Ens ho explica !
Reply Retweet Like
Pime al Dia Aug 5
👫 Les empreses cal que abordin un , situant les persones al centre de decisió. 🤔 Però, com hem de gestionar aquest canvi? Què hem de tenir en compte per fer-lo amb èxit. 👉 Ens ho explica !
Reply Retweet Like
Pime al Dia Jul 30
👩‍💻 La teva cultura empresarial està en línia amb la ? 👉 La ha transformat la societat, i adaptar-se a aquests canvis és vital per la supervivència dels nostres negocis. 😃 Avui ens ho explica al blog!
Reply Retweet Like
Pime al Dia Jul 29
😃 Aquest estiu posa't al dia! 🏖️ Aquest agost gaudeix molt de les vacances... i actualitza't amb ! Recupera els nostres articles! 👉
Reply Retweet Like
Pime al Dia Jul 25
📢 Ara fa més d'un any que va entrar en vigor la nova llei de Contractes del Sector Públic. 👉 Una llei que millora l'accessibilitat de les a la . Quin balanç en podem fer? Ho analitza Moisès Bonal a !
Reply Retweet Like
Pime al Dia Jul 23
🌮 De la mà de neix ! Un restaurant-taqueria mexicà al centre de . 😃 Descobreix la seva història al blog de !
Reply Retweet Like
Pime al Dia Jul 18
👩‍💻 A quins reptes s'enfronten els autònoms? Avui Joan Piñol, Director General de la Fundación Salud y Persona, ens aporta la seva visió.
Reply Retweet Like
Pime al Dia Jul 16
🏠 Estem ara més protegits en els contractes de préstecs hipotecaris? 👉 Avui ho descobrim amb Raquel Álvarez a .
Reply Retweet Like