Twitter | Search | |
Primera Pedra
"Primera Pedra" és una app i una web que et convida a descobrir les construccions de pedra seca.
54
Tweets
12
Following
111
Followers
Tweets
Primera Pedra 2h
Pedra seca a les portes de la tardor 🍁🍂📸 Preciosa foto de Jaume Riba.
Reply Retweet Like
Primera Pedra Sep 14
Últims dies de bon temps per sortir a passejar i descobrir, en el transcurs del nostre camí, construccions de pedra seca, o com diu Xavier Llovera en el seu article a , "pedres amuntegades en soledat". Gaudirem del silenci i del passeig.
Reply Retweet Like
Primera Pedra Sep 8
Reply Retweet Like
Primera Pedra Sep 6
Sabies que pots incloure noves construccions de i continguts al catàleg de ? El teu nom apareixerà com a contribuïdor! Fes clic 👉 i enriqueix amb la teva aportació!
Reply Retweet Like
Primera Pedra Aug 30
La 1a dedicada a la en va donar el seu tret de sortida al maig. Aviat, arriba el segon mòdul amb l’objectiu de continuar difonent aquesta tècnica! ⛏👏 Més info ✅ .
Reply Retweet Like
Primera Pedra Aug 22
Estàs fent muntanya aquest estiu? 🥾🧭 A través del mapa de la web de podràs localitzar totes les de d'Andorra que tenim ja inventariades. Consulta'l 👀 i fes el teu itinerari. 📸 pedra seca al .
Reply Retweet Like
Primera Pedra Aug 14
📸 A la foto veiem un orri, que és una estructura senzilla que es destinava a munyir els ramats durant la seva estada en alta muntanya. A l’orri sempre l’acompanyen una o dues cabanes. Sabries dir-nos on està aquest orri?
Reply Retweet Like
Primera Pedra Aug 7
Aquest estiu s'han estrenat les rutes de la pedra seca, per conèixer indrets únics d'Andorra a través de la història d'aquestes construccions i acompanyats de guies titulats, que ens en desvelaran tots els secrets! Més info a 👉.
Reply Retweet Like
Primera Pedra Aug 1
A descobrim una de les estructures de d'Andorra que es troben a més altitud! 🇦🇩😯 Es tracta de la Cabana de la Pleta de més amunt, a 2.499 metres d'altitud. Si en vols saber més, entra a la web 👉.
Reply Retweet Like
Primera Pedra Jul 25
Descobreix la a través de la nostra web 👉 . També pots descarregar-te l'App i recórrer les valls d'Andorra mentre descobreixes cabanes de pastors, agricultors o ramaders 👏 📸 de l’Estall Serrer, Vall del Madriu-Perafita-Claror.
Reply Retweet Like
Primera Pedra Jul 15
Descobreix les construccions de pedra seca del Pirineu andorrà amb alguns exemples que podràs visitar 🎒 🔍, com l'orri del Cubil d'Encamp! 👉.
Reply Retweet Like
Primera Pedra Jun 21
Avui s'ha posat el punt final al primer mòdul del curs d'artesans de la , on la seixantena de participants han pogut posar en pràctica tots els coneixements assolits aquests dies, restaurant una feixa! ⚒🌲 La torna a la tardor.
Reply Retweet Like
Primera Pedra retweeted
Ordino és Viu Jun 21
Avui a hem vist els resultats dels coneixement apresos amb el curs de pedra seca impulsat i 👏👏👏
Reply Retweet Like
Primera Pedra Jun 14
Els participants del primer curs entorn la tècnica de la pedra seca han continuat avui amb les pràctiques de reconstrucció dels murs per tal d'anar-se familiaritzant amb les eines i els mecanismes d’aquestes construccions ⚒🔨🌲
Reply Retweet Like
Primera Pedra Jun 7
Segona jornada del curs sobre les tècniques constructives de la pedra seca, que ha aplegat a un ampli ventall de professionals que han treballat en la restauració d'un mur ⚒🔨🌲
Reply Retweet Like
Primera Pedra May 24
S'engega el primer curs dedicat a la construcció amb pedra seca, destinat sobretot a professionals de la construcció i que incidirà tant en obra nova com en restauració d'estructures històriques🎓🇦🇩 ✍️Trobaràs tota la informació del curs aquí 👉.
Reply Retweet Like
Primera Pedra May 14
Us animen a descobrir alguns dels exemples de que trobareu prop de casa nostra: 7️⃣ indrets on contemplar altres exemples d'aquesta tècnica arquitectònica! 👉 .
Reply Retweet Like
Primera Pedra May 9
Visita l' "Primera Pedra", de l'artista Jordi Fulla, que va convertir les construccions de en espais de pensament: va plasmar les sensacions que aquestes obres arquitectòniques li transmetien. La podràs veure a Cal Pal, a la Cortinada.
Reply Retweet Like
Primera Pedra retweeted
ADRINOC Apr 29
📢La , el patrimoni desconegut dels Pirineus. 📌13/05 👉Jornada tècnica gratuïta a Sant Julià de Cerdanyola. ⏰9.45 a 17h Una bona oportunitat per aprofundir sobre aquest patrimoni declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco. 🔍✍️
Reply Retweet Like
Primera Pedra May 3
Des de t'animen a descobrir la ruta dels orris d'Encamp, recorregut d'uns 12 quilòmetres que esdevé una excel·lent porta d'entrada a les construccions de característiques del Pirineu andorrà🚶‍♂️🥾 👉
Reply Retweet Like