Twitter | Search | |
Populars Felanitx
Twitter del Partit Popular de Felanitx. Millorant Felanitx.
1,788
Tweets
394
Following
452
Followers
Tweets
Populars Felanitx retweeted
Catalina Soler May 17
Acabam la setmana a S’horta, explicant el nostre compromís per aquests 4 anys. Més de 230 persones ens han acompanyat juntament amb ’horta
Reply Retweet Like
Populars Felanitx May 5
Aquest matí hem presentat la nostra candidatura a l' i és que com ha recordat la nostra candidata : "a hi ha dues opcions, o el PP o un pacte d’esquerres". Gràcies al president i per acompanyar-nos. 👌
Reply Retweet Like
Populars Felanitx May 4
La nostra candidata a la presentació del programa electoral i els números 1 als municipis de Mallorca. Guanyarem les eleccions del pel bé de Felanitx, de Mallorca i de Balears.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx May 3
Seguim amb les nostres propostes per al nostre municipi. Aquí teniu algunes d'elles... llegeix amb atenció👇
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Apr 29
Toca seguir endavant i mirar al futur amb il·lusió, per això et deim que tens una cita amb i el per conèixer la candidatura que presentam per al canvi a l'Ajuntament de 📅 Diumenge 5 de maig 🕦 11:30h 📍 Es Carritxó
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Apr 28
Molt agraïts a la nostra gran candidata per venir fins a a donar suport als apoderats dels nostres col·legis electorals.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx retweeted
Catalina Soler Apr 16
Setmana Santa a . Dimarts, processó del Silenci.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Apr 16
La nostra candidata a la batlia de reunida ahir amb els veïnatss de Son Prohens. Escoltant reivindicacions i propostes per fer entre tots un municipi millor.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Apr 11
Amb molta il·lusió començam aquesta campanya electoral, també a Felanitx, perquè estam davant d'unes eleccions clau per Espanya. Tenim una candidata com na que és un
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Apr 8
Un altre dels compromisos de la nostra candidata és que reactivarem l'activitat industrial i potenciarem el comerç en el nostre municipi.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 31
⚫Commemoram el 175 aniversari de 'sa timba' que va provocar la mort de 414 persones en Felanitx. Avui hem celebrat un Via Crucis per recordar-ho i s'ha col·locat una pancarta amb els noms de les víctimes.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 28
Sobre l'Hospici, des del la nostra candidata a la batlia ha manifestat que "nosaltres volem que estigui obert i que doni el servei que correspon amb totes les garanties".
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 24
La nostra candidata a la batlia, ha assistit avui al dinar anual de la societat de caçadors de S’horta! Entre altres coses, Cati Soler els ha assegurat que són un col·lectiu "molt important pel manteniment de les finques de foravila".
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 23
Des de Felanitx també hem estat presents en aquest inici de precampanya. Enhorabona als candidats al Congrés i Senat així com també a i @mateoisern
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 22
Seguim amb la línia de mostrar-vos els compromisos als que ens comprometem. 👉🏼 La propera legislatura governarem per totes i tots 👉🏼 Reformarem l'auditori municipal 👉🏼 Cultura i Festes per a tothom
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 21
La nostra candidata ha assistit a la presentació del llibre “Pioneres: dones que han obert nous camins” a la penya barcelonista Els Tamarells.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 17
La nostra candidata a la batlia ho té clar. Tots els felanitxers han de tenir veu i vot sobre Es Sindicat i ho han de poder usar i dusfrutar.
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 15
🎙️ a "Felanitx i els seus nuclis no havien estat mai tan bruts. Nosaltres sortim a guanyar, guanyarem i governarem i si s'ha de pactar ho farem amb seny".
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 15
🎙Comença el debat de gestió municipal de a : "Estic motivada i il-lusionada per tornar a la política municipal i recuperar la batlia, conèixer la realitat del teu municipi i millorar la vida dels veïnats del teu poble".
Reply Retweet Like
Populars Felanitx Mar 15
La nostra candidata s'ha reunit avui amb la Mesa sindical de funcionaris. 🎙I a partir de les 12h la podràs escoltar a al debat de gestió municipal de Felanitx. 📻 106.8FM
Reply Retweet Like