Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
otGir
La nostra missió és proporcionar als nostres clients un servei de qualitat professional, tant en l’àmbit empresarial, com en el dels serveis a les persones.
313
Tweets
80
Following
46
Followers
Tweets
otGir Oct 13
Contents de poder participar! Qualsevol consulta en temps de ens podeu trobar a les xarxes socials o al nostre web
Reply Retweet Like
otGir Oct 6
Ja saps quins són els pròxims passos pels segons l'últim Reial Decret? 👉 Us ho resumim aquí! Tens alguna pregunta? Escriu-nos o truca'ns per telèfon
Reply Retweet Like
otGir Jul 2
👉 Aquí tens el resum del Real Decret 24/2020 on trobaràs informació sobre la pròrroga dels ERTOs de força major i els nous de transició. Per qualsevol cosa, contacteu amb nosaltres!
Reply Retweet Like
otGir May 20
Seguim aquí. Informa't de les diferent opcions que tenim per fer front a la crisis del i assessora't segons les teves circumstàncies. Clica aquí 👇🏻 per més info
Reply Retweet Like
otGir retweeted
Vàzquez Advocats May 13
Volem ser part del teu Departament de Recursos Humans. Oferim diverses opcions d'assessorament pels propers tres mesos per afrontar la sortida de la crisi del COVID-19 amb el recolzament necessari i en la millor posició. Clica aquí 👇🏻 i contacta'ns
Reply Retweet Like
otGir May 19
💪 Deixa'ns ser part del teu departament de recursos humans i acompanyar-vos durant la incertesa laboral del . Us presentem diferents opcions en la quota (veure image). Per més informació contacteu amb nosaltres i us assessorarem de seguida!
Reply Retweet Like
otGir May 15
Encara no el tens? Resumim aquí el BOE del 12/05 referent al sobre mesures socials ens defensa de la ocupació. Com afecta això a la meva empresa i els meus treballadors?
Reply Retweet Like
otGir May 6
! Avís important Als nostres clients que durant el han hagut de recòrrer a l'ERTO. Cal que ens informeu si experimenteu algun d'aquests casos per poder realitzar les tramitacions pertinents. Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte i us mantenim informats
Reply Retweet Like
otGir Apr 1
Bon dia! Us recordem que tenim un recull de resums del BOE durant aquesta situació del perquè sàpigues com t'afecta (tant per a treballador com empresari)
Reply Retweet Like
otGir Mar 30
Replying to @OtGir
La última pàgina que faltava
Reply Retweet Like
otGir Mar 30
Vols saber com aplica el permís retribuït recuperable a causa del ? Us resumim els punts essencials del BOE d'ahir. Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres.
Reply Retweet Like
otGir retweeted
Albert Martínez Mar 28
Bueno, a ver como se regula la “bolsa de horas por Real Decreto”... nos está quedando un derecho laboral precioso...
Reply Retweet Like
otGir Mar 28
Hem volgut resumir-vos el RDL 9/2020, BOE 28.03.20 que ha sortit avui referent a la regulació de matèries laborals iniciades pel a Espanya. Qualsevol pregunta ens podeu trobar a
Reply Retweet Like
otGir Mar 23
[RESUM ERTOs] Recordeu que hem elaborat una comparació amb la informació més important dels diferents ERTO's regulats per fer front al . Contacteu amb nosaltres per a qualsevol dubte i mantenir-vos al corrent dels canvis
Reply Retweet Like
otGir Mar 20
Volem oferir-vos un millor servei en aquest temps del , per això hem elaborat un resum comparatiu dels diferents ERTO’S regulats en el BOE 18/03/20. Per qualsevol dubte al respecte no dubteu a contactar amb nosaltres.
Reply Retweet Like
otGir Dec 27
Calendari Laboral 2020 Adjuntem el Calendari Laboral 2020 en format Excel que us podeu descarregar fent click al següent enllaç:
Reply Retweet Like
otGir 21 Jun 19
L'Equip d'OtGir us desitja una bona Revetlla de Sant Joan 2019!
Reply Retweet Like
otGir 12 Jun 19
Manual Laboral 2019 Adjuntem el Manual Laboral 2019 en format pdf que us podeu descarregar fent click al següent enllaç:
Reply Retweet Like
otGir 23 Apr 19
Feliç Diada de Sant Jordi a tothom!
Reply Retweet Like
otGir 14 Jan 19
LinkedIn: el millor portal online per reclutar talent
Reply Retweet Like