Twitter | Search | |
Open Monumentendag
De BankGiro Loterij Open Monumentendag vindt ieder jaar plaats in het tweede weekend van september. In 2018 is het thema "In Europa"
1,429
Tweets
4,348
Following
6,872
Followers
Tweets
Open Monumentendag Jun 15
In Zeeland vind je Grandcafe De Werf (Zierikzee), een plek van plezier met historie: het café is gehuisvest in een gerestaureerde houtloods uit circa 1880. Het café opent haar deuren tijdens Open Monumentendag in september. Kom je ook langs?
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Jun 11
Binnen horeca gaat een hele miooie plek van plezier open in september: de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam! Kom jij ook een kijkje nemen achter de normaal gesproken gesloten deuren van deze prachtige sociëteit?
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Jun 6
Jaaa! De gloednieuwe website 💥van de Open Monumentendag is LIVE! Na maanden hard werken presenteren wij je dit mooie nieuwe platform met een moderne, aantrekkelijke uitstraling en veel meer gebruiksgemak voor publiek! Check 🆕
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Jun 6
Een van de allerleukste Plekken van plezier binnen de horeca is in Volendam. Het hotel uit 1881 is bekend om de talloze kunstschilders en fotografen die rond 1900 Volendam bekend hebben gemaakt. Je kunt het hotel het hele OMD weekend bezoeken!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Jun 4
Binnen Plekken van plezier is het na de museale kunsten het nu tijd voor plezierige plekken in de horeca! Zodra men begon te reizen, ontstonden er herbergen. Onder deze categorie vallen naast ho-re-ca ook kloosters, logementen en sociëteiten. Wat is jouw favoriete plek?
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Jun 3
Ben je een comité Open Monumentendag, een basisschool of een monumenteigenaar en wil je nog voor de zomervakantie meedoen aan de Klassendag? Super! Ga naar , daar lees je er meer over!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 31
We mogen nog een opensteling onthullen binnen Plekken van plezier: in Leiden zal op 19 juni feestelijk openen na een gigantische restauratie en uitbreiding, en zal ook tijdens de Open Monumentendag in september te bezoeken zijn 🏛🥳🆓!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 28
We tellen af naar Open Monumentendag 2019! Onder Plekken van plezier vallen ook museale kunsten, meerdere musea zullen hun deuren gratis openen. Zo is het prachtige museum in Delft zondag 15 september open! Komt u ook?
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 27
De Open Monumentendag Special gisteren in Voerendaal was een succes! Honderden bezoekers genoten volop van monumenten en cultuur.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 23
Kom zondag naar de Open Monumentendag Special in het Zuid-Limburgse Voerendaal, en geniet van monumenten, culturele optredens en indrukwekkende lichtkunstwerken tijdens 'Culti-Carrousel & Enlight'me! Lees hier meer
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 21
Vandaag maken we officieel het thema van de 33ste Open Monumentendag bekend: PLEKKEN VAN PLEZIER 🎉. Op zaterdag 1️⃣4️⃣ en zondag 1️⃣5️⃣ september staan monumenten met een amusementswaarde centraal! Komt u ook? ©
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 21
Uit onze vrijwilligersenquête blijkt dat 6️⃣6️⃣% van de vrijwilligers binnen een straal van 5 km woont van het monument waar ze actief zijn. Ze voelen zich daarom betrokken. ‘Het monument staat op mijn vierkante kilometer en dus voel ik me er verantwoordelijk voor.’ Mooi toch?!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 15
Niemand minder dan Hans Jus d’orange van De Gasten treedt vanmiddag op tijdens de oer-Hollandse, oergezellige netwerkborrel van Nederland Monumentenland op de Vakbeurs Monument. Team Nederland Monumentenland staat te popelen om de vakmensen uit Monumentenland te ontmoeten.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 14
Nederland Monumentenland stimuleert kennismaking en samenwerking tussen vakmensen. Een mooi netwerkmoment is de oer-Hollandse borrel tijdens morgen vanaf 16:30 uur. Mail voor de laatste toegangsbandjes naar info@nederlandmonumentenland.nl (kan tot 16.30u)!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 13
Aanstaande zaterdag is de Open Monumentendag Special 'Sluiscomplex Hengelo', een van de grootste sluizen van Nederland opent bij hoge uitzondering haar deuren. Daar wil je bij zijn! Je leest er meer over op .
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 13
Nederland Monumentenland omarmt het vakmanschap en organiseert daarom tijdens een oer-Hollandse, oergezellige netwerkborrel op woensdag 15 mei a.s. Wilt u erbij zijn? We hebben nog 5 toegangsbandjes. Interesse? Stuur een email naar info@nederlandmonumentenland.nl
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 9
Op 7️⃣ november is het weer zover: het Nationaal Monumentencongres @monumentencongres vindt plaats! Deze keer wordt hét congres op het gebied van erfgoedzorg en de (her)ontwikkeling en herbestemming van historisch vastgoed georganiseerd in de monumentale Hanzestad DEVENTER.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 7
Volgende week van 14 tot en met 16 mei vindt vakbeurs MONUMENT plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Recent zijn er nog enkele nieuwe lezingen en presentaties toegevoegd aan het al bomvolle programma! Meer weten? Kijk op !
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 6
Doe nog voor de zomer mee aan de Open Monumenten Klassendag: een feest voor iedereen! Ga naar en geef je op.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag May 6
Over twee weken kan het publiek gratis een van de grootste sluizen van Nederland bezoeken: sluiscomplex Hengelo. Bij hoge uitzondering opent Rijkswaterstaat dit complex voor publiek op 18 mei tijdens een Open Monumentendag Special!
Reply Retweet Like