Twitter | Search | |
Open Monumentendag
De BankGiro Loterij Open Monumentendag vindt ieder jaar plaats in het tweede weekend van september. In 2018 is het thema "In Europa"
1,408
Tweets
4,351
Following
6,878
Followers
Tweets
Open Monumentendag Apr 23
Vincent van Rossem blikt vooruit op de die van 14 tot 16 mei plaatsvindt in de . Kijk hier wat hij te zeggen heeft!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Apr 18
Ruim 1500 geïnteresseerden kwamen naar Den Haag om de historische parels van de Open Monumentendag Special Haags Museumkwartier te bezoeken! Vooral de Tweede Kamer en de vm. Amerikaanse Ambassade waren populair, de organisatie sprak van een goede sfeer.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Apr 13
De Special ‘Haags Museumkwartier’ is in volle gang! Kom ook naar de Hofstad en ontdek de historische parels van deze museale hotspot.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Apr 11
Ook dit jaar kunnen er weer Open Monumenten Klassendagen georganiseerd worden. Dat kan op elk gewenst moment in het jaar. Op Klassendag bezoeken basisschoolleerlingen een monument in de buurt. Organiseer ook een Klassendag!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Apr 9
Tijdens de komt emeritus hoogleraar Vincent van Rossem een college geven over het belang van de monumentenzorg voor de stedenbouwkundige kwaliteiten van onze steden. Dit wil je als erfgoedprofessional niet missen! Meld je aan via
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Apr 8
De beurs Erfgoed & Ambacht a.s. vrijdag in Amersfoort heeft een mooi sprekerprogramma, met onder meer restauratieaannemer Flip van de Burgt, restauratiearchitect Diederik Six, en beursorganisator Issabella van Baaren. Meer weten over het programma? Zie
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Apr 2
De volgende Open Monumentendag Special staat op de agenda: tijdens de Special 'Haags Museumkwartier' op zaterdag 13 april openen allerlei historische panden in de Hofstad hun deuren voor het publiek. Meer weten?
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Mar 27
Het inhoudelijke programma van de staat inmiddels online! Ben je professional in monumentaal vastgoed of monumenteigenaar? Bekijk dan het programma en registreer je (nu nog gratis!) voor deelname:
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Mar 25
Nederland Monumentenland is partner van de nieuwe vakbeurs Erfgoed & Ambacht en mag 2️⃣ VRIJKAARTEN VERLOTEN onder monumenteigenaren 😃📨📨! Laat hieronder weten waarom jij graag wilt komen, en maak kans op 2 vrijkaarten! Actie loopt t/m 31 maart.
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Mar 18
Aanstaand weekend is de Open Monumentendag Special 'Tjalkendag'. Kom naar Bolsward en ontdek zowel historische bedrijfsvaartschepen als monumentale panden. Het oudste schip is de paviljoentjalk "Over-Vloed" uit 1891! Meer weten?
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Mar 14
Heb jij al aangemeld als bezoeker van de op 14 mei? Wie zich online voorregistreert, is verzekerd van een gratis toegangskaartje! Ook kun je je meteen aanmelden voor interessante kennismakingssessies. Meld je hier aan:
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Mar 9
De eerste Open Monumentendag Special van 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ komt eraan: op 23 & 24 maart is het TJALKENDAG en kan het publiek genieten van varend monumentaal erfgoed: historische Friese beurtschepen van de Noorderschippers ⛵️⚓️ en monumentale panden in Bolsward
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Feb 25
Wist je dat de MONUMENT gelijktijdig plaatsvindt met de vakbeurs Renovatie? Zo ontstaat er synergie tussen de wereld van restauratie en renovatie - die hebben veel met elkaar gemeen. Met een kaartje voor MONUMENT kun je gratis naar Renovatie! 👍
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Feb 14
Stichting Nederland Monumentenland start vandaag een online onderzoek naar de wensen van monumentenvrijwilligers. Alle monumentenvrijwilligers kunnen tot en met 24 februari het onderzoek invullen! Bent u ook vrijwilliger? Vul de enquête NU in op !
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Feb 6
Op de landelijke vakbeurs hebben zich inmiddels al meer dan 80 exposanten aangemeld, waarmee de eerste editie van deze beurs veelbelovend lijkt te worden! Lees hier meer over een van de exposanten: Traas Building Care 👉
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Jan 22
Van 14 t/m 16 mei vindt MONUMENT plaats: de nieuwe landelijke vakbeurs voor behoud en beheer van gebouwd erfgoed! Steenhouwerij Maarssen is specialist in klassiek steenhouwwerk en exposant op . Lees hier hun verhaal:
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Nov 8
Het bruist in de Prodentfabriek in Amersfoort op het Nationaal Monumenten Congres 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣! Er wordt hevig gedebatteerd over het thema ‘Is erfgoed van ons allemaal?’ en de sfeer zit er goed in!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Oct 18
De Special in Weert was een groot succes! Onze Vrienden namen deel aan de 1e Vriendenactiviteit: een exclusieve rondleiding in het dak van de Paterskerk (foto 3). Ook Vriend worden?! Ga naar en meld je aan 🙋‍♀️🙋‍♂️!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Oct 13
We gaan bijna beginnen in Weert! Onze Special ‘Weert Van Hornestad’ is geopend en de eerste Vriendenactiviteit gaat zo van start! Enkele tientallen Vrienden van Open Monumentendag krijgen vandaag een exclusieve rondleiding in de Paterskerk ⛪️🙋🏻‍♀️🙋‍♂️!
Reply Retweet Like
Open Monumentendag Oct 11
Nog maar 2 dagen, en de laatste Special van 2018 vindt plaats: Weert Van Hornestad! Kom naar Noord-Limburg en herbeleef de Van Hornedynastie, laat je rondleiden door professionele stadsgidsen en geniet van de mooie locaties👉
Reply Retweet Like