Twitter | Search | |
Olave Talks
Representatie doet ertoe! Ik kan er gewoon niet bij dat vrijwel als enige zwarte raadslid in Den Haag, moet "onderhandelen" met haar niet-zwarte Raad-collega's, om anti-zwart racisme een halt toe te roepen. Onderhandelen = Smeken. Dit is onwaardig en gewelddadig!
Reply Retweet Like More
Olave Talks Sep 12
En te denken dat zelf-benoemde "bondgenoten" zoals en hier compromissen over willen sluiten? Wat is het compromis tussen anti-zwart racisme en geen anti-zwart racisme? Een beetje anti-zwart racisme? Wat is dat? Anti-Zwart Racisme kun je niet polderen!
Reply Retweet Like
Olave Talks Sep 12
Je moet je schamen als je als 21ste eeuwse politici in de meest cultureel-gesegreeerde stad van Nederland, bedenkt dat er te compromitteren valt over racisme. Je moet je diep schamen, als je in de Stad van Vrede en Recht, niet resoluut kan zijn over de ontoelaatbaarheid ervan.
Reply Retweet Like
Olave Talks Sep 12
Je moet je schamen als je de emotionele getuigenis en pleidooi tegen anti-racisme van je zwarte Raad's collega aanhoort en bedenkt dat ze maar moet wachten, nog een jaartje, nog een decennium, nog een eeuw... totdat het je behaagt, todat het je blieft, totdat je het ons gunt
Reply Retweet Like
Olave Talks Sep 12
Maar wel zo straks, tijdens de volgende verkiezingen, ons ervan proberen te verzekeren dat je geeft om onze waardigheid, onze gelijkwaardigheid... Schande , , als jullie vandaag niet definitief Zwarte Piet uit Den Haag weren! SCHANDE!
Reply Retweet Like