Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
-
Get your bougas beauty product from me with best gift and promo. Free COD Ipoh. Postage all over Malaysia.
11,859
Tweets
605
Following
639
Followers
Tweets
- 4h
Rindunya vibe mekah, bila la dapat gi lagi 🤔
Reply Retweet Like
- Dec 2
siap satu assignment pun rasanya seperi menjadi iron men
Reply Retweet Like
- Dec 2
yes you should try sis, boleh usya my shoppe free postage + voucher boleh claim
Reply Retweet Like
- Dec 2
Boleh claim free postage & voucher dekt my shoppe kalau nk try sunscreen okey 🤗
Reply Retweet Like
- retweeted
kiciyy Nov 26
Best gila sunscreen bougas ni 😭 standard macam korean sunscreen.
Reply Retweet Like
- Dec 2
Reply Retweet Like
- Dec 2
Replying to @NurAienNabila
ni link shoppe 😉
Reply Retweet Like
- Dec 2
Yeay jom grab dgn sis, free postage & ade voucher boleh claim 🤗
Reply Retweet Like
- Dec 2
Wow sebotol pun berkesan dah ! Bestnya korang yg nak cuba bougas leh check my shoppe okey. free postage and ada voucher boleh redeem 🤗
Reply Retweet Like
- retweeted
sakinahshahnon Nov 25
baru lepas beli RSS & BHS Zarzou, tangan gatal nak beli serum Bougas & Lightbulb Alluskin. Sabar satu satu.
Reply Retweet Like
- Dec 2
Replying to @sakinahshahnon
hi nak try bougas serum boleh check it out my shoppe okey ade voucher boleh redeem & free postage 🤗
Reply Retweet Like
- retweeted
wafa Nov 25
Replying to @hanifjamals
Serum bougas
Reply Retweet Like
- retweeted
س Nov 24
Dah repeat 3 bottle serum bougas and moisturiser. MashaAllah rasa macam fresh sangat lah muka. Time nak tidur muka wangi je 😍. So after this macam nak kena guna sunscreen bougas jugak lah 😍
Reply Retweet Like
- retweeted
pica Nov 26
nak try bougas serum tpi 20ml rm75 matilanakkk 🥺
Reply Retweet Like
- Dec 2
Replying to @Syafinaznafisha
takpe sis save duit nnti ade surprise bougas nak bagi this month 🤗
Reply Retweet Like
- retweeted
Nadia. Nov 28
Aku dah kali keempat repeat serum bougas ni fall in love
Reply Retweet Like
- retweeted
izzah jual bougas Dec 1
Reply Retweet Like
- retweeted
Yusri Nov 30
Dear fresh grads, there is absolutely no way you'll find out what you actually love to do, and will be passionate in doing, until you actually get into it. In the absence of jobs this year, explore other areas outside of your interests/comfort. You might like it.
Reply Retweet Like
- Dec 2
aje gila workout bodo bodo pun penat. teruk stamina aku
Reply Retweet Like
- Nov 30
Tuhan je tau happy aku macam mana bila membe support bisnes. aku hargai teruk rasa macam nak bgi gift bnyak tapi tu la satgi makan modal. so aku belanja postage je. tapi aku punya nk hargai tu rasa cm nak belanja makan tapi apakan daya covid memisahkan kita 😂
Reply Retweet Like