Twitter | Search | |
NPO Radio 1
Het officiële Twitter-account van . Nieuws, sport, achtergronden, interviews, reportages. Luister live:
90,730
Tweets
1,795
Following
70,584
Followers
Tweets
NPO Radio 1 16m
Oplopende spanningen tussen Turkije en Griekenland in de Middellandse Zee, en bespreken het in met . Ook nog aandacht voor de Brexit, waar een omstreden wet door het parlement is geloodst:
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 27m
Waar is ? Geen zorgen, luisteraars. Jurgen geniet nog altijd met volle teugen van zijn welverdiende vakantie
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 28m
Het Poolse dochterbedrijf van ING heeft klanten jarenlang geholpen om verdacht geld uit Rusland weg te sluizen. Volgens het FD, Trouw en onderzoeksplatform Investico blijkt dat uit geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Financiën:
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 45m
Porno. Het is doodnormaal tegenwoordig; bijna iedereen kijkt het. Maar het kent ook gevaren, vertelt verslavingscounselor Chris Knorren in de podcast 'Seks met sokken' met Cocky Drost. Het hele gesprek:
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 57m
: ‘Het is goed dat zorg- en onderwijspersoneel vanaf nu voorrang krijgt bij het testen’. Wat vind jij? Stem hier en luister vanaf 09.30 uur naar
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 1h
Zorg- en onderwijspersoneel dat zich met voorrang mag laten testen, kan sinds vanochtend 07.30 uur bellen met telefoonnummer 0800-8101. Dat nummer is bekendgemaakt door het ministerie van VWS:
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 2h
De speciale telefoonlijn van de voor zorgpersoneel en leraren is geopend. Directeur Sjaak de Gouw legt uit hoe ze zich hebben voorbereid
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 2h
Horeca in zes veiligheidsregio's zijn nu verplicht om de lichten aan te zetten om middernacht. Niet bij iedereen viel die maatregel goed, maar volgens voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls valt het goed te verdedigen.
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 3h
Goedemorgen! met de kranten van vandaag: 📰10% middelbare scholieren verkouden thuis (AD) 📰Dochter ING betrokken geld wegsluizen (FD/Trouw) 📰Werkgevers + FNV willen versoepeling pensioenregels (Telegraaf) 📰Campagnes Tweede Kamer-verkiezingen (Volkskrant)
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 10h
krantenoverzicht - Poolse ING-dochter helpt dubieuze Russische miljarden witwassen - Stichting Meld Islamofobie wil dat politiek nikab-verbod eerder evalueert - Handgeschreven briefjes sturen om de verkoper over te halen het droomhuis aan jóú te verkopen
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 13h
Sam Bennett wint de slotetappe van de Tour de France op de Champs-Élysées:
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 14h
Tijdens de laatste uitzending van 'Radio Tour de France' hadden we niet één, niet twee maar drie artiesten: en zingen ‘De overkant’.
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 15h
Voor de laatste keer deze Tour: het finishverslag van
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 15h
Ajax heeft in eigen huis geen fout gemaakt tegen RKC Waalwijk. Het was de VAR die een monsterscore voorkwam. Toch werd het verschil duidelijk genoeg tegen een tiental Waalwijkers: 3-0.
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 16h
Elke week kiest mediadeskundige het tv- en radiomoment van de week bij . Deze week is zijn keuze gevallen op het opmerkelijke huwelijk van Sylvie Meis en een vies gesprek bij Tineke de Nooij:
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 16h
Misdaadjournalist Kees van der Spek is de hele wereld over getrokken om oplichters aan te pakken. Voor zijn nieuwste programma blijft hij in Nederland. Het ontmaskeren van daders geeft hem een heerlijk gevoel, zegt hij op :
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 16h
De vader van Joris Nieuwenhuis moedigde zijn zoon dagelijks aan langs de route. Maar papa Nieuwenhuis heeft Parijs niet gehaald
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 16h
Niets leek een Tourzege voor Primoz Roglic nog in de weg te staan, tot de tijdrit van zaterdag. na Tournederlaag Jumbo-Visma in : 'Ik voel me heel leeg.'
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 17h
Feyenoord is de eerste ploeg van de traditionele top drie die puntenverlies oploopt in de Eredivisie. In Rotterdam kwam de ploeg van Dick Advocaat slechts tot scoren uit een strafschop. Dat was tegen FC Twente niet voldoende voor drie punten (1-1).
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 19h
Wantsen, wolven drollen, geurende planten en stinkende zwammen: Nederland kent allerlei flora en fauna met een walgelijke lucht. Deze zomer ging  op zoek naar de grootste in de Nederlandse natuur:
Reply Retweet Like