Twitter | Search | |
نيزار
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
8,332
Tweets
915
Following
144
Followers
Tweets
نيزار retweeted
Joker #RakyatJagaRakyat 9h
Bila company kroni sakit.. EPF bailout Bila issue bonds berbillion.. EPF beli paling banyak Beli share pastu harga koyak.. EPF average down lagi Rakyat nak kluar duit SENDIRI.. Ohh takut nanti timbul masalah lain.
Reply Retweet Like
نيزار 11h
Replying to @InjangNation
Sekarang pun byk dah bakti Jang..
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Injang #RakyatJagaRakyat Oct 30
Semoga suatu hari nanti aku dan rakan-rakan pun mampu berbakti pada masyarakat macam UEL. Amin.
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Nona Gula Melaka 12h
A teacher did more for Orang Asli than menteri. A business man fork out his own money to help fellow Malaysians. Menteri ambik gaji, saman orang miskin, rebut jawatan dalam masa pandemik ni. Harapnya rakyat Malaysia ni cepat sikit sedar, menteri dari golongan T5 ni tak guna.
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
batcat Oct 30
Selagi Jemaah Menteri tak kena tangkap sebab langgar SOP, all these daily reports on who gets arrested is a waste of time to me.
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Bam.Gadgets 🇲🇾 16h
Selamat pagi Sabtu Yang baru follow abam ada jual iPhone baru atau Second Original Yang da lama follow TQ sentiasa support Bantu RT nanti abam belanja random person 🙏🏻
Reply Retweet Like
نيزار 13h
Replying to @omarqe @nxim16
Reply Retweet Like
نيزار Oct 30
Replying to @AnnuarMusa
Reply Retweet Like
نيزار Oct 29
Replying to @501Awani @MyTouchnGo
sistem dinosaur.. Patut dah boleh pupus dah
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Muhammad Fahmi Oct 28
Tahukah anda ? Satu-satunya manusia yang mana jika anda tidak menyebut namanya di dalam solat, maka solat anda tidak sah. Iaitu : Nabi Muhammad ﷺ اللهم صل وسلم على نبينا محمد
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
MAG • Faheem Oct 29
Duit, Fikir macam mana nak biakkan benda ni setiap masa. Tak kisah 6% ke, 10% ke, 50%, janji dia beranak. Kau boleh letak dkt ASB, jual barang mark up 30%, bagi dekat unit trust fund manager -- janji dia membiak. Lagi awal kau sedar dan buat, lagi bagus.
Reply Retweet Like
نيزار Oct 28
Replying to @nizambakeri
Kat McDonald's pun ada.. Bodo betul
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Dank Left Oct 26
Charity is only needed when society has failed
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Bam.Gadgets 🇲🇾 Oct 26
Hari Selasa target sebiji terjual dari tweet ni Abam jual iPhone Baru dan Second Original Sekiranya ada hasil harini 1 sale 1 giveaways Smartwatch Wearfit W98 diberikan pada yang RT tweet ni secara random
Reply Retweet Like
نيزار Oct 26
Reply Retweet Like
نيزار Oct 26
Replying to @are_rupt @AZRILROZALI
Cannot go below 36W 😪.. So susah.
Reply Retweet Like
نيزار Oct 26
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Abang Goku Oct 26
Mana satu lagi function? RT untuk Lembu Like untuk Menteri
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
SHAHKLANG | 🇲🇾 Oct 26
thankyou dan . kami antara service provider yg ada dalam twitter ni. boleh hubungi kami mengikut kawasan anda. dan kami ada ramai lagi, nanti suruh listkan.
Reply Retweet Like
نيزار retweeted
Rushdi Saufi Oct 21
Guys kalau makanan yang korang order dari tu lambat sampai, jangan salahkan 100% kedai yang lambat. Mohon tengok dan share video ini untuk create awareness semua. Kepada tolong jelaskan isu ini dan baiki sistem anda
Reply Retweet Like