Twitter | Search | |
Mazars Nederland
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy.
3,633
Tweets
309
Following
1,619
Followers
Tweets
Mazars Nederland Aug 15
EVENT | besteden IT op grote schaal uit. Wat niet ieder zich realiseert, is dat de corporatie verantwoordelijk blijft voor de risicobeheersing. In deze kennissessie gaan wij in op de vraag hoe u ‘in control’ blijft:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Aug 8
| Als Junior Tax Advisor heeft Dennis Elsendoorn dagelijks met verschillende belastingsoorten, mensen en bedrijven te maken. Wil je weten wat Dennis het leukste vindt aan zijn functie? Of wat zijn leukste moment bij Mazars is geweest? Kijk op:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 29
Stichtingen zijn in het algemeen niet verplicht jaarlijks een financiële verantwoording bij het handelsregister te deponeren. Het kabinet heeft aangekondigd dit te willen veranderen om misbruik tegen te gaan. Weet u wat de mogelijke gevolgen zijn?
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 25
De zomerperiode is begonnen. Veel van uw werknemers gaan van hun welverdiende vakantie genieten, maar niet iedereen. Er zijn ook werknemers die niet op vakantie willen of kunnen, dan wel hun vakantiedagen willen opsparen.
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 22
Dalende bezoekersaantallen dwingen de cultuursector tot het vinden van nieuwe inkomstenbronnen. Vaak zitten hier fiscale consequenties aan. Wat zijn de kansen en bedreigingen van deze nieuwe inkomstenbronnen?
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 17
| In de rol van Global Head of Tax is Anita de Casparis verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van tax binnen Mazars. Wil je weten waar zij trots op is? Of welke organisatie Anita een warm hart toe draagt? Ontmoet meer collega's:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 10
| Collega Jasper Rodewijk is onderdeel van een dedicated team dat zich bezighoudt met waarderingsvraagstukken. Wil je weten hoe het is om in zijn team te werken? Of met welke collega hij een dag zou willen ruilen? Ontmoet meer collega’s op:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 8
Heeft u recent een bedrijf gekocht of bent u van plan binnenkort een bedrijf te kopen en moet er een Purchase Price Allocation (PPA) uitgevoerd worden? Tijdens deze kennissessie geven wij u inzicht in de complexiteit van PPA’s.
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 4
Onlangs heeft de eerste NOB Belastingpoort plaatsgevonden met als thema: Rood staan bij je eigen bank: mag de DGA excessief lenen bij de eigen vennootschap? Collega Ruben Freudenthal besprak daar het ‘Wetsvoorstel excessief lenen bij eigen vennootschap’:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 2
Mazars heeft haar partnerteam uitgebreid met Anouk Terstegen. Met deze uitbreiding wordt de Audit & Assurance praktijk in de regio Zuid verder versterkt:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jul 1
De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans () aangenomen. Dit wetsvoorstel maakt deel uit van een integrale aanpak van het kabinet om de (dis)balans op de arbeidsmarkt te verbeteren. Wat betekent dit voor uw organisatie?
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 24
De btw-positie van de commissaris is in de loop der jaren onduidelijk en wisselend geweest. In een recente uitspraak heeft het Europese Hof van Justitie nu geoordeeld dat een toezichthoudend commissaris niet als btw-ondernemer optreedt:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 20
Aanstaande dinsdag vindt de eerste Belastingpoort bijeenkomst van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs plaats. De vraag: Rood staan bij je eigen bank: mag de excessief lenen bij de eigen vennootschap? staat die middag centraal. Meer info:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 18
| Collega Tom Kempers werkt nauw samen met ervaren collega’s, zodat hij zichzelf in de volle breedte kan ontwikkelen. Kan hij werk en school goed combineren? En met welke beroemdheid zou hij een dag willen ruilen? Ontmoet meer collega’s op: !
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 17
Voor de transportsector zijn technologie en digitalisering één van de belangrijkste uitdagingen. Het verschil tussen leiders en achterblijvers zit in het vermogen om deze uitdagingen te omarmen. Ontdek hoe u zich kunt voorbereiden:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 12
EVENT | Welke gevolgen heeft de Wet arbeidsmarkt in balans voor u als flex-werkgever en wat kunt u alvast doen om uzelf voor te bereiden? Tijdens ons seminar praten specialisten van Mazars en Advocaten u kosteloos bij:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 11
| Collega Marisa Noronha is verantwoordelijk voor assurance-opdrachten voor goede doelen. Wil je weten wat haar leukste moment bij Mazars tot nu toe is geweest? Of hoe zij denkt dat collega’s haar omschrijven? Ontmoet meer collega’s op: !
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 5
EVENT | Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans in werking. Welke maatregelen worden doorgevoerd en wat zijn de gevolgen van deze wet? Op donderdag 20 juni praten onze specialisten van Mazars en u kosteloos bij:
Reply Retweet Like
Mazars Nederland Jun 3
Join our breakfast session and find out how Robotic Process Automation aims to innovate processes, saves time and lets you focus on higher value work by automating activities in areas such as finance, operations, customer service, HR and other disciplines.
Reply Retweet Like
Mazars Nederland May 29
verdienen hun geld tegenwoordig via nieuwe inkomstenbronnen. Wat zijn voorbeelden hiervan? En hoe zit het met de ? Collega Marieke van Kooten vertelt er meer over in het vierde artikel van de serie ‘Belangenorganisaties in control’:
Reply Retweet Like