Twitter | Search | |
Die Patriotin
Povodom činjenice da Greta ima 16 godina - ja sam sa 16 godina bila očajna što imam milion rešenja za sve ali moram da čekam da ostarim jer me niko ne shvata ozbiljno iako sam već tada procitala više od 80% ljudi na svetu, tako da Greta sestro svaka čast odbrani boje tinejdzera!
Reply Retweet Like More
Die Patriotin Sep 24
Replying to @MarijaRatkovic
Kao roditelji treba da joj zabrane da nastupa ne slažem se - dosad je uradila više od ogromnog broja odraslih i to je bolest 20. veka da neka prosečna gomiletina određuje ko je za šta sposoban ko sme ko ne sme bez shvatanja sadržaja. 90% naučnika su do 36 napravili veći deo opusa
Reply Retweet Like
razvoj Sep 24
Replying to @MarijaRatkovic
Ona je odbranila boje tinejdžera u svetu u kojem tinejdžer drži lekciju odraslim osobama, dok ostale odrasle osobe čekaju da čuju i vide šta će tinejdžer da kaže odraslim osobama koje bukvalno upravljaju svetom, a koje bi to isto mogle da čuju od drugih, stručnih odraslih osoba.
Reply Retweet Like
Dezurni Kritizer Sep 24
Replying to @MarijaRatkovic
Gretino ponašanje je skroz normalno, to su godine kada se javlja bunt i želja da se isprave sve nepravde. I godine kada poslednji put imamo punu slobodu da branimo svoje principe. Baš u tom periodu decu treba pustiti da se bore za svoja ubeđenja, kasnije neće imati taj luksuz.
Reply Retweet Like
Osmanlija Sep 24
Replying to @MarijaRatkovic @ZojaKu
Naravno da deca od 16 godina ne znaju nista. Potrebano je vreme. Ovo je tipicno iskoristavanje dece u politicke svrhe.
Reply Retweet Like