Twitter | Search | |
Maahanmuuttovirasto
Vastineemme , jonka vertaukset holokaustiin ovat täysin kohtuuttomia. Turvapaikkaprosessi on olemassa, jotta vainon vaarassa olevat saisivat suojelua.
Vertaukset holokaustiin ovat täysin kohtuuttomia, kommentoi Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Antti Lehtinen Kirkko ja kaupungin pääkirjoitusta.
Kirkko ja kaupunki Kirkko ja kaupunki @kirkko_kaupunki
Reply Retweet Like More
Erna Bodström Aug 30
Valitettavasti näyttää epäonnistuneen tehtävässään tarjota suojelua 2016 tehtyjen kiristysten jälkeen. Tästä esimerkkeinä Irakissa tapettu Ali ja Iraniin kadonnut Sardar. Muitakin toki on. Huolestuttavinta on viraston välinpitämättömyys tapausten jälkeen.
Reply Retweet Like
Erna Bodström Aug 30
Samaa välinpitämättömyyttä edustaa myös tämä vastine. Sen sijaan, että ilmaistaisiin huolta prosessin mahdollisesta epäonnistumisesta ja selvitettäisiin asiaa, toistelee kaiken olevan hyvim. Virheitä sattuu, mutta vain tunnistamalla ne niihin voidaan puuttua.
Reply Retweet Like
Harri Simolin Aug 30
Hei , eilen lähettämässänne sähköpostissa kerrotte, että te ette tiedä miten muut pakkopalauttavat viranomaiset noudattavat palautuskieltoa. Eli aikaisempi väitteenne ”Suomi noudattaa aina palautuskieltoa” ei pohjautunutkaan varmistettuun faktaan?
Reply Retweet Like
Maahanmuuttovirasto Aug 30
Hei Harri! Kyllä me noudatamme palautuskieltoa. Me vastaamme mielellämme kysymyksiin omasta toiminnastamme ja meidän toimivaltaamme kuuluvista asioista. Kun kyse on jonkun toisen viranomaisen toiminnasta, niihin kysymyksiin vastaa kyseinen viranomainen.
Reply Retweet Like
Mirja Reijonen Aug 30
"... tiedossa ei ole palautusrikkomuksia" Kuinka voisi olla, kun tietääkseni ette seuraa, mitä heille tapahtuu palautuksen jälkeen?
Reply Retweet Like
Heli Heikkinen 🐟🇫🇮🇪🇺🦁 Aug 30
Vain vapaaehtoisesti palanneita on löytynyt kommentoimaan.
Reply Retweet Like
Ville Niittynen Aug 30
Sisäministeri on onneksi rehellinen:
Reply Retweet Like
Mikko Ketola Aug 30
Käytättekö hakijoiden uskonnollisuuden arvioinnissa ihmisiä, joilla on teologinen koulutus? Jos ette, miksi ette? Tässä olisi yhteistyön paikka vaikka Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan kanssa.
Reply Retweet Like
Heikki Kerkkänen Aug 30
Maahanmuuttovirasto on saanut langettavia päätöksiä muun muassa CAT:stä joten palautuskieltoa olisi rikottu ellei oikeusapu olisi tullut väliin. Maahanmuuttoviraston tiedotus valehtelee tietoisesti ja harvinaisen tökerösti.
Reply Retweet Like
Kaarina Heiskanen 🐟 🇫🇮 Sep 2
Jotenkin järkyttävää, että viranomainen saa hokemalla asiat näyttämään todelta. Ja saa jatkaa sitä hokemista.
Reply Retweet Like