Twitter | Search | |
سَيْف
Media practitioner, writer & researcher. Addiction to history & international relations. Liverpool & JDT 🙌🏻
166,717
Tweets
809
Following
43,029
Followers
Tweets
سَيْف 31m
Replying to @ashalzaff
Erm, i pakai season pass
Reply Retweet Like
سَيْف 2h
Replying to @callmeazik
Tak normal la 🤦🏻‍♂️
Reply Retweet Like
سَيْف 4h
Replying to @callmeazik
Ok nanti roger balikk
Reply Retweet Like
سَيْف 4h
Replying to @Jatyyyyy
Hish baru nak tengok you menggila.
Reply Retweet Like
سَيْف 4h
Replying to @callmeazik
Ok nanti set tapi esok nak tgk bola. Hahah. Ahad ke
Reply Retweet Like
سَيْف 4h
Replying to @Jatyyyyy
Datang tak party gilaaa
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Replying to @callmeazik
Paskal dah tengok ke
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Jomm
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Macam you la. Sebab i hijab dah terbuka selalu tengok wajah you & kot. Tak gitu ?
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Saif tak 😘
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Sorry tak rasa apa tengok video ni. Kalau real biasanya ada rasa goosebumps tapi ni macam.. 😶😶
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Nak kenal dengan isa tak? Isa single.
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Ada sesiapa yang ada kenalan Indian yang tengah cari kerja? Bolehlah sebarkan mana tahu ada rezeki kawan-kawan korang. Info lanjut boleh call terus nombor yang tertera tu. RT dan sebarkan!
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Replying to @isasukeyell
Suka yang ko punya 😋
Reply Retweet Like
سَيْف 5h
Replying to @isasukeyell
Eleh isa suka la tu.
Reply Retweet Like
سَيْف 9h
Replying to @FarraIzatie
Sila jawab soalan
Reply Retweet Like
سَيْف retweeted
ديانة Oct 16
I jakun gila pergi aeon tebrau city kat johor 😂 aeon dia macam mall high end kl . Kalau aeon kat kl pun i kerap pergi. Kalau aeon macam kat tebrau ni mau nya habis licin duit. Best 😩
Reply Retweet Like
سَيْف 10h
Replying to @Jiraaaa__ @Jollibee
Ayam spicy dia sedap gila kan. Ah terbayang-bayang
Reply Retweet Like
سَيْف 10h
Replying to @isasukeyell
Hehehe
Reply Retweet Like
سَيْف 10h
Replying to @Jiraaaa__ @Jollibee
Kan. I wish buka kat JB!
Reply Retweet Like