Twitter | Search | |
La vie de Mama
⭐️Een mama lifestyle blog van een jongensmama!
538
Tweets
258
Following
405
Followers
Tweets
La vie de Mama 21h
Toen ik begon met bloggen, bijna drie jaar geleden, besloot ik dat ik mijn kinderen niet herkenbaar in beeld zou brengen. Zowel op de blog als op mijn social media kanalen. Maar waarom eigenlijk niet?
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 17
Mijn baby is inmiddels geen baby meer. En zwanger ga ik ook nooit meer zijn. Dat deed me nadenken over welke kant ik op wil met de blog, want waar wil ik nu het liefste over bloggen?
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 14
Sinds de komst van onze kinderen lees ik bijna nooit meer. Tot ik begin dit jaar besloot om weer meer te gaan lezen. Maar hoe doe je dat nou, meer lezen? Ik deel vandaag mijn tips die mij helpen om meer te lezen!
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 12
Hoe blij ik ook met onze keuken ben, het netjes houden vind ik altijd wel een dingetje. Nu kan ik nog zo goed opruimen, het lijkt wel alsof de keuken binnen 5 minuten alweer een rotzooi is. Daarom ging ik op zoek naar tips om je keuken te organiseren!
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 10
De laatste keer... Weet jij al je laatste keren nog? De laatste keer dat je dacht ‘ik wil nog een baby’, de laatste keer dat je huilde, de laatste keer je dronken was? Ik deel deze en nog meer laatste keren met je op de blog!
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 7
Wat als je kind niet helemaal goed mee kan komen op school? Dan kun je je kind thuis ondersteunen met de boeken van de Bijlesmeester. Ook ideaal voor tijdens de vakantie, een beetje oefenen om zo toch bij te blijven. Je leest er vandaag over op de blog!
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 5
Vorige week was ik jarig! Het was een heerlijk dagje! Wat we hebben gedaan, wat ik heb gekregen én een mini-shoplog vind je op de blog vandaag!
Reply Retweet Like
La vie de Mama Jun 3
De maandelijkse photodiary staat weer online! Met o.a. heel wat leuke uitjes, een event en the new me ; )
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 30
Gisteren was ik jarig en wie jarig is trakteert! Daarom heb ik vandaag een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag de nieuwste Bla Bla Blocks treinset van VTech Speelgoed weggeven! Lees snel op de blog hoe je mee doet!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 29
Zondag 16 juni is het vaderdag. Tijd om papa in het zonnetje te zetten! Ik deel vandaag 5 leuke activiteiten om tijdens vaderdag te doen!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 27
Iedereen heeft wel eens gehoord van een bucketlist. Maar heb je ook een anti bucketlist? Ik wel! Die van mij deel ik vandaag op de blog. Ik ben benieuwd naar die van jullie!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 24
Matthias is inmiddels allang geen baby meer, ookal noem ik nog wel zo (iets met een ontkenningsfase). Inmiddels is hij een dreumes! Vandaag vertel ik over hem, hoe hij slaapt, wat hij graag eet en meer!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 22
In december boekten wij onze zomervakantie al! Waar we dit jaar heen gaan en met wie, lees je vandaag op de blog!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 20
Ik ben redelijk verslaafd aan Netflix. Mijn favoriete series van dit moment deel ik met je op de blog!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 16
Op zoek naar een leuk idee voor een low budget en zeer geslaagd partijtje? Vorig jaar organiseerden wij een piraten partijtje. Hoe we het organiseerde, wat het ons kostte en het draaiboek vind je op de blog!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 15
Vorig jaar augustus was ik zo ongelukkig met mijn lijf dat ik besloot dat de knop nu echt om moest. Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen! Hoe ik dat heb gedaan én een voor en na foto vind je op de blog!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 12
Ken je de nieuwste puzzelboekjes van Denksport al? Ideaal om mee op vakantie te nemen en ik heb een hele leuke winactie voor je!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 10
Ik heb een enorme liefde voor Ikea hacks! Mijn eerste hack was het Duktig kinderkeukentje. Inmiddels hebben we die voor de tweede keer gepimpt. Deze hack en nog 10 andere hele leuke Duktig hacks vind je vandaag op La vie de Mama!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 8
Slapen. Mijn allergrootste hobby en iets waar ik heel erg goed in ben al zeg ik het zelf. Hoe ik slaap, hoe laat wij naar bed gaan en hoe laat de wekker gaat? Ik vulde de slaap tag in!
Reply Retweet Like
La vie de Mama May 6
Een heerlijke en goed vullende lasagne die ook nog eens gezond, slankieproof én kidsproof is? Ik deel vandaag het recept van lekkere gerecht!
Reply Retweet Like