Пази ЛЕЏА #ДвижењеБојкотирам Jun 24
Најголема грешка на отпорот против хунтата е унијатењето. Тезата да се "окрупниме" која претпоставува лидер/и, состаноци, месни комитети - во принцип партија. Као здруженијава патриотски ќе седнат на маса, ќе се договорат дека сите ја сакаат и ќе ја победат хунтата.