Twitter | Search | |
Kuantan Pahang
Kuantan Twitter Vision ;) Bringing you the latest updates live from Kuantan; from you, to you. Share with us any Kuantan-related info & we'll RT!
164,113
Tweets
5,777
Following
36,982
Followers
Tweets
Kuantan Pahang retweeted
Bazilah 11h
Replying to @KuantanTV
Nak Raya pun org beli earpod guys.Boleh book sekarang selagi stock masih ada
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
AdamZakwan 10h
minta tolong RT. Project triUMPH: Share Smile, Spread Love, Celebrate Raya kepada mereka yang memerlukan. 800 pasang pakaian dewasa dan kanak-kanak secara PERCUMA! TARIKH: 23 MEI 2019 ( KHAMIS ) MASA : 1 .00 - 4.00 petang LOKASI : Kompleks UMP Holdings,Gambang.
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
Wan Sonique 10h
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Jemput singgah ke gerai saya no. 14 di Bazar Mahkota Square (Taman Kerang). Pelbagai biskut raya dan kerepek kami jual. Singgah la kalau berkunjung ke Bazar Mahkota Square. Tolong retweet untuk rezeki kami
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
Evelyn 🌼 (MFA) 9h
Alhamdulillah selesai servis 5 biji aircond dan pemasangan drain pump di rumah customer semalam.. Perlukan pemasangan atau servis aircond sempena hari raya yang bakal tiba? Roger kami segera 😊👍
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
bella 9h
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
Muhammad Sabri 8h
❗️Raya Promo❗️ 💥Hp Rosak❓ 🌙Promosi Sempena Raya🌙 🌈Refer Harga Combo Kami Dibawah🌈 ☝🏻Valid Sampai Cuti Raya ☝🏻Walk in/COD 💯% Trusted
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
🌹 8h
Sesape ade buat service bersih rumah atau sape tahu yang buat dm saya ya..nak survey harga dulu kalau okay saya nak upah bersih rumah kat im14..
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
Miss Ecah 8h
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
سنيزن 7h
Jual mur mur je derah aokmer
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
Ejam 7h
Assalamualaikum, Khas buat warga Saya menyediakan servis baiki dirumah untuk 🛠Mesin basuh ⚒Peti ais 🛠Tv (LCD shj) Area Kuantan, Pekan dan Balok Sebarang pertanyaan boleh hubungi Hizami- 014-502 9236📲
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
zer 7h
Ada tak sesape dari kuantan nak ke rompin petang ni? Nak mintak tolong sikit 😭🤘
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
HANDBAG RAYA CANTIK KAT SINI 💖 6h
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
put 5h
RM 15 only. Boleh cod all over Kuantan
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
Rodrigo 5h
IPHONE 7 128GB 📱 >condition tiptop 99% macam baru 😍 >dapat fullset tanpa earphone >COD kuantan/pekan 🚗 >nak request model lain atau warna lain boleh ws >99% ori import set bukan set convert atau refurb 👍 RM1250 💸 (serious buyer sahaja)
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
CHIPMUNKSÉ 4h
Siapa ada jual kuih ni inform I
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
nur 3h
Hi saya ada jual premium raya kit from wawa cosmetics. Satu box ada 4 warna lipmatte. RM59.00 sahaja per box ❤️ COD UiTM Puncak Alam / Kuantan 🙆🏻‍♀️ tinggal lagi sikit je stock! Kindly RT
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
🦄 3h
Hello korang! Tak nak cantik cantik ke time raya? Dah buat eyelash? Dah buat facial? Dah ada lens ke belum? Meh la grab promo raya ni murah je sistur.
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
HANDBAG RAYA CANTIK KAT SINI 💖 3h
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
THEBROTHER'S|M[O]CK 2h
Mencari taska @ pengasuh bayi area bukit setongkol , cenderawasih dan indera mahkota.
Reply Retweet Like
Kuantan Pahang retweeted
𝑲𝑰𝑬♛ 2h
Tomaz loafer saiz 39 uk5 baru beli xpenah pakai, beli salah saiz, harga 150, normal price 169 free stokin lowcut, minat dm tq
Reply Retweet Like