Twitter | Search | |
Klokgebouw
Bezoek de website voor meer info: en volg Strijp-S via
409
Tweets
38
Following
2,644
Followers
Tweets
Klokgebouw 21h
Zaterdag 29 juni wordt het eerste Gin Festival Eindhoven georganiseerd. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten & smaken. Tijdens het event zijn deze gins, tonics en jenever te proeven. Ook zijn er seminars, tastings, workshops en niet te vergeten lekker eten!
Reply Retweet Like
Klokgebouw Jun 13
Zondag wordt de I am not an tourist Expat Fair georganiseerd. Dit is het grootste evenement voor internationals met onderwerpen als wonen, werken, studeren en het opzetten van een bedrijf in Nederland. Meer dan 50 exposanten en 1.500 professionals komen samen.
Reply Retweet Like
Klokgebouw Jun 3
Het grootste maakfestival van Nederland komt terug! Op 28 en 29 september kan de Maker Faire weer bezocht worden op Strijp-S. In 2018 bezochten maar liefst 15.000 bezoekers het festival, waar de deelnemende makers laten zien wat ze in huis hebben.
Reply Retweet Like
Klokgebouw retweeted
Dutch Technology Week May 23
Tijdens Mission Tech van in het worden kinderen van 9 tot 12 jaar geprikkeld voor technologie en de toekomst.
Reply Retweet Like
Klokgebouw May 21
De is gisteren van start gegaan! Deze week vinden er verschillende evenementen plaats in het Klokgebouw en het Ketelhuisplein. Vandaag de , woensdag het Sioux Tech Festival en donderdag en Mission tech.
Reply Retweet Like
Klokgebouw May 13
Over iets meer dan een week is het Klokgebouw gevuld met 280 teams voor de , waar ze worden uitgedaagd met vragen over techniek en nieuwe ontwikkelingen . 1400 deelnemers, wie zal er dit jaar winnen?
Reply Retweet Like
Klokgebouw May 8
Dit weekend komt het Yogi and Vegan Festival van voor het eerst naar Eindhoven! Hou jij van yoga en vegan, kom dan zeker langs. Er worden verschillende yoga sessies gehouden, talks over mental health en er is een vegan markt waar vegan producten te koop zijn
Reply Retweet Like
Klokgebouw retweeted
Eindhoven Rockcity May 6
[Nieuws] Das Oktober Metalfest brengt bier, , , en nog veel meer naar het op 5 oktober:
Reply Retweet Like
Klokgebouw retweeted
Eindhovens Dagblad May 5
Ashtonia van Komende weken nog zes keer te beleven.
Reply Retweet Like
Klokgebouw retweeted
Eindhovens Dagblad May 1
Ashtonia in Klokgebouw Eindhoven: mix van circus, Mini & Maxi en Jackass
Reply Retweet Like
Klokgebouw Apr 30
Twee weken geleden is het Wereldkampioenschap So you can longboard dance gehouden en dit weekend zijn er de kwalificaties voor het Wereldkampioenschap Yu-Gi-Oh in het Klokgebouw. Wat fijn om zoveel verschillende talenten / sporten een plek te mogen geven in onze hallen!
Reply Retweet Like
Klokgebouw Apr 25
Over twee dagen is het . Natuurlijk is er dan ook genoeg te doen op . Morgen kom je al goed in de sfeer tijdens de King S koningsnacht in het Klokgebouw en zaterdag is er op het gehele gebied genoeg activiteiten en muziek te beleven!
Reply Retweet Like
Klokgebouw Apr 19
Dit paasweekend is er genoeg te doen in het Klokgebouw. Zaterdag en zondag vindt het So you can longboard dance? kampioenschap plaats. Zondag is ook de weer buiten op het Ketelhuisplein en tot slot maandag, de Deadstock Sneakermarket in het Klokgebouw.
Reply Retweet Like
Klokgebouw Apr 15
Dit weekend hebben zo'n 1800 personen ART Eindhoven bezocht in het Klokgebouw. Lees in het artikel van de ED meer hierover ➡️
Reply Retweet Like
Klokgebouw retweeted
Quiz Night XL Apr 3
Are you ready for the biggest science & technology quiz in the world? Quiz Night XL - 23 May 2019 | Get your tickets now: | Powered by and , , ,
Reply Retweet Like
Klokgebouw Apr 11
Dit weekend voor de echte kunstliefhebbers, Art Eindhoven in het Klokgebouw! Zowel werk van beginnende en professionele kunstenaars.
Reply Retweet Like
Klokgebouw Apr 1
Tot zondag vind het STRP Festival plaats in het Klokgebouw. Kom een kijkje nemen en ervaar hoe kunst, design en technologie elkaar kunnen aanvullen en oplossingen bieden voor de toekomst.
Reply Retweet Like
Klokgebouw Feb 8
Het Klokgebouw op een eigenzinnige manier door Niels Duffhues. De normaal drukbezochte locatie tijdens is nu op een rustige dag te zien. Krijg een blik binnen de Cultuurhallen, en .
Reply Retweet Like
Klokgebouw Jan 17
Dit weekend staat er weer een kersverse FeelGood Market op de agenda! Zet deze ook op jou agenda;) zondag kan je weer genieten van mooie producten, inspiratie, leuke activiteiten en live muziek! En niet te vergeten FeelGood vakantie vibes 20 januari; 12:00-18:00 save the date😉
Reply Retweet Like
Klokgebouw Jan 7
*WOW* We zijn weer uitgerust van een geweldige nieuwjaarsnacht en zijn weer klaar voor een nieuwe party! Aanstaande zaterdag de 80s, 90s, 00s Radio Party van 2019;) En goed nieuws... we gaan uitverkopen! -S
Reply Retweet Like