Twitter | Search | |
KPN
De officiële Twitter van KPN | Nieuws, actualiteiten en wetenswaardigheden over KPN | Bent u klant met een vraag over onze diensten? Tweet dan naar
2,642
Tweets
607
Following
44,853
Followers
Tweets
KPN Sep 22
Iedereen moet veilig kunnen internetten. Maar raakt ouderen steeds vaker. Daarom ondersteunen wij de overheidscampagne Senioren & Veiligheid en helpt dagelijks o.a. en te voorkomen.
Reply Retweet Like
KPN Sep 17
De e-brommer van de toekomst komt uit de Achterhoek. Daar ontwikkelde een Nederlandse start-up de Brekr, een . Van design tot slimme functionaliteit en businessmodel, de Brekr ademt innovatie. En verzorgde de .
Reply Retweet Like
KPN Sep 3
Van kantoor naar en meer en meer digitale apparaten (smartphones, tablets, laptops) in huis dan ooit. De behoefte aan digitale bescherming tegen is groot. En daarom breidt KPN Veilig uit van 5 naar 10 devices internetbescherming zonder extra kosten.
Reply Retweet Like
KPN Sep 2
Onze tolkdienst voor en KPN Teletolk heeft 25% meer gesprekken en belminuten verzorgd ten opzichte van vorig jaar. Zo helpen we mensen met elkaar verbonden te blijven via gebarentaal of tekst.
Reply Retweet Like
KPN Sep 1
Het nieuwe voetbalseizoen start bijna, met hopelijk snel weer gevulde stadions. Vanaf nu zijn alle stadions trouwens rookvrij! Als van de juichen we dit toe 🚭. Meer informatie
Reply Retweet Like
KPN Aug 28
In praat Chief Business Market Marieke Snoep over de stappen die gezet heeft binnen de . Marieke: ' is niet alleen het feestje van IT, maar van ons allemaal.' Lees het artikel hier >
Reply Retweet Like
KPN Aug 26
In samenwerking met en is de 3 km lange vanaf nu voorzien van een kraakheldere verbinding en voldoende capaciteit. Werken, gamen, netflixen, het kan nu allemaal.
Reply Retweet Like
KPN Aug 24
Raar maar waar, alles is verbonden met elkaar. Zo zijn bijvoorbeeld patiënten op afstand verbonden met hun arts. Met zijn we allemaal meer verbonden dan ooit. Meer weten?
Reply Retweet Like
KPN Aug 20
We gaan testen met duurzamere glasvezel aanleg. 50% minder plastic, 90% daarvan gerecycled plastic. Zo dragen we met de glasvezelbekabeling bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen. is het eerste in Europa dat hiermee experimenteert.
Reply Retweet Like
KPN Aug 18
In gesprek met Jacob Groote, directeur 5G bij KPN, praten we over de toegevoegde waarde van voor de en het innovatieve aanbod van drie specifieke 5G-diensten.
Reply Retweet Like
KPN Aug 17
Alles is verbonden met elkaar met van . 5G laat bijvoorbeeld ambulances met stoplichten ‘praten’. Zodat ze, wanneer nodig, altijd groen licht hebben. Daardoor zijn zij sneller ter plaatse en wij allemaal een stukje veiliger.
Reply Retweet Like
KPN Aug 11
Internationaal, technology onderzoeks- en adviesbureau prijst onze lancering. hanteert een slimme aanpak binnen de en is toonaangevend op het gebied van kwaliteit, aldus Omdia. Lees hier meer >
Reply Retweet Like
KPN Aug 10
Wij zijn klaar voor 5G, is Nederland dat ook? Bekijk nu de derde aflevering van onze webserie ‘Klaar voor 5G’ waarin dit keer en de impact op de natuur aan bod komt.
Reply Retweet Like
KPN Aug 4
Als één van de eerste spelers in Europa laat bij de lancering van direct de toegevoegde waarde zien voor de zakelijke markt met drie onderscheidende diensten, aldus . Lees hier meer >
Reply Retweet Like
KPN Aug 3
Wij zijn klaar voor 5G, is Nederland dat ook? Bekijk nu de tweede aflevering van onze webserie ‘Klaar voor 5G’ waarin dit keer en privacy aan bod komen.
Reply Retweet Like
KPN Jul 31
Trots! In het tweede kwartaal van 2020 komt KPN Glasvezel als Beste uit de Test van . We zijn beloond met een mooie 8,0.
Reply Retweet Like
KPN Jul 30
KPN voert een unieke test uit. Voor het eerst wordt op de openbare weg getest met truck platooning.
Reply Retweet Like
KPN Jul 29
Tijdens de Pride week vieren we de liefde! benadrukt deze week extra dat jij er mag zijn. Wie je ook bent en van wie je ook houdt. Want liefde is de sterkste verbinding. Doe jij digitaal mee?
Reply Retweet Like
KPN Jul 28
Hoera! KPN heeft zijn vernieuwde mobiele 5G-netwerk in Nederland vandaag aangezet. Alle klanten met een geschikt toestel voor kunnen vanaf nu gebruik maken van de nieuwste generatie mobiele technologie!
Reply Retweet Like
KPN Jul 26
KPN publiceert de resultaten over het tweede kwartaal van 2020. CEO Joost Farwerck: ‘We hebben een solide kwartaal neergezet ondanks COVID-19. Onze betekenis voor Nederland werd meer dan ooit zichtbaar.’
Reply Retweet Like